نه، یه چیزی گفتم که یه چیزی گفته باشم:dمگه خنده داره برادر:d
واو، اونوقت شما چطور به این مهم دست یافتی؟XP بهترین سیستم عامل تاریخ باقی خواهد ماند و هیچ بنی بشری به این سیستم عامل نزدیکم نخواهد شد !!!!!!
اگه با 8 کار کرده بودی الان این حرفو نمیزدی! سرعت، زیبایی، سادگی = 8XP اینجا واستاده شما به 7 و 8 رای میدین ؟! سرعت اکس پی رو هیچ ویندوزی نداره ! هچنین FPS ـش !
همچین میگی ممد خیلی گاوی انگار خودت آدمی !ویندوز 8 تنوعی در نسل جدید ویندوز ها ایجاد کرد!سرعت خارق العاده ی این ویندوز همه ی رقیب های خود را کنار زده!ولی اینجا با اینکه بحث ویندوزهست مک هم سیستم فوق پیشرفته ای داره که سرعتش خیلی زیاده.
میگم ممد خیلی گاوی همینجوری گفتم
تو حداقل تو XP حداقل ! 5-10 فریم بالاتر از 7 میگیری !واو، اونوقت شما چطور به این مهم دست یافتی؟
نه، یه چیزی گفتم که یه چیزی گفته باشم:d
واو، اونوقت شما چطور به این مهم دست یافتی؟
اگه با 8 کار کرده بودی الان این حرفو نمیزدی! سرعت، زیبایی، سادگی = 8
من بیشتر از اینکه به فریم گیم ها اهمیت بدم، به سرعت و زیبایی و کارایی ویندوز اهمیت میدم!تو حداقل تو XP حداقل ! 5-10 فریم بالاتر از 7 میگیری !
منظورتون رو متوجه نشدم! یعنی هر سیستم عاملی که مدت طولانی تری روی کامپیوترها نصب باشه بهترین سیستم عامله؟!!! عجب دلیل قانع کننده ای!اینطور که این سیستم عامل بهترین سیستم عامل موجود هست و سیستم عاملی که 10 ها سال رو یه کامپیوتر نصب باشه معلومه که بهترین سیستم عامل هست !!
سنگین؟؟؟!!!!!!!!!!!! به خدا سبک ترین ویندوزی که تا به حال باهاش کار کردم؛ نمیدونم شما چرا این حرفو میزنی!خخخخیلیییییی سنگینه !
منظورتون رو متوجه نشدم! یعنی هر سیستم عاملی که مدت طولانی تری روی کامپیوترها نصب باشه بهترین سیستم عامله؟!!! عجب دلیل قانع کننده ای!