بهترین های PC در سال 2008 از دید IGN

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
سایت IGN امسال یک انتخابات وسیع در زمینه بهترین های 2008 براه انداخته که ابتدا یک به یک برای هر کنسول معرفی خواهند شد و در نهایت یک انتخاب کلی هم صورت خواهد گرفت .
برای هر کنسول یه تاپیک جدا میزنیم و بهترین های IGN رو اعلام میکنیم .

PC

بهترین بازی Action

• Grand Theft Auto IV
کاندیدها :
Assassin's Creed - Dead Space - Devil May Cry 4 - LEGO Indiana Jones

بهترین بازی Graphic Adventure

• Sam & Max: Season Two
کاندیدها :
Nancy Drew: The Haunting of Castle Malloy - Nikopol: Secrets of the Immortals - Penumbra: Black Plague - Strong Bad's Cool Game for Attractive People

بهترین بازی Music/Rhythm

• AudioSurf
کاندیدها : ندارد

بهترین بازی Platformer

• Prince of Persia
کاندیدها :
Bionic Commando Rearmed - Tomb Raider Underworld

بهترین بازی Persistent World

• Warhammer Online: Age of Reckoning
کاندیدها :
Age of Conan: Hyborian Adventures - Pirates of the Burning Sea

بهترین بازی Puzzle

• World of Goo
کاندیدها :
Bejeweled Twist - Line Rider 2: Unbound - Peggle Nights - Trials 2 Secend Edition

بهترین بازی Racing/Drivin

• Grid
کاندیدها :
FlatOut: Ultimate Carnage - Pure

بهترین بازی RPG

• Fallout 3
کاندیدها :
Mass Effect - Penny Arcade Adventures

بهترین بازی Shooting

• Left 4 Dead
کاندیدها :
Brothers in Arms: Hell's Highway - COD: World at War - Crysis Warhead - FarCry 2

بهترین بازی Strategy

• Sins of a Solar Empire
کاندیدها :
Command & Conquer: Red Alert 3 - Europa Universalis: Rome - Sid Meier's Civilization IV: Colonization - Spore

بهترین گرافیک

• Crysis Warhead
کاندیدها :
FarCry 2 - Grid - GTA IV - Spore

بهترین طراحی هنری

• Spore
کاندیدها :
Assassin's Creed - Lord of the Rings online: Mines of Moria - World of Goo - WoW: Wrath of the Lich King

بهترین Original Score

• Mass Effect
کاندیدها :
Dead Space - Lord of the Rings Online - Neverwinter Nights 2 - Sam & Max: Season Two

بهترین استفاده از صدا

• Left 4 Dead
کاندیدها :
COD: World at War - Fallout 3 - FarCry 2 - GTA IV

بهترین صداگذاری

• Grand Theft Auto IV
کاندیدها :
Fallout 3 - Left 4 Dead - Mass Effect - Sam & Max: Season Two

بهترین داستان

• Mass Effect
کاندیدها :
Fallout 3 - GTA IV

بهترین بازی خانوادگی

• Spore
کاندیدها :
LEGO Indiana Jones - World of Goo

بهترین Multiplayer

• Left 4 Dead
کاندیدها :
COD: World at War - GTA IV - Sins of a Solar Empire

بهترین Expansion

• Galactic Civilizations II: Twilight of the Arnor
کاندیدها :
Europa Universalis: In Nomine - Lord of the Rings Online - Neverwinter Nights 2 - WoW: Wrath of the Lich King

بهترین IP جدید

• Sins of a Solar Empire
کاندیدها :
Dead Space - Left 4 Dead - Spore - World of Goo

بهترین طراحی نوآورانه

• Sins of a Solar Empire
کاندیدها :
AudioSurf - FarCry 2 - Left 4 Dead - Spore

بهترین بازی سال برای برای PC

• Sins of a Solar Empire
کاندیدها :

Fallout 3 - GTA IV - Left 4 Dead - Warhammer Online: Age of Reckoning

بهترین بازی Action

• Grand Theft Auto IV
این برای من خیلی غیر قابل هضمه!! تنها چیزی که حتی فکرشم نمیکردم این بازی بود اونم با این پورت افتضاح rack star!!
در مورد L4D من فکر میکنم دلیل انتخاب بازی سرعت بازی بوده!! در هر حال برید بشمرید ببینید چه تعداد تیر در دقیقه نسبت به COD: WAW در این بازی شلیک میکنید جواب دستتون میاد. :cheesygri
به نظر من تو بخش بهترین استفاده از صدا باید Dead Space هم جا می گرفت.
اینم شدیدا موافقم. اینجا میشد روی انتخاب بهترین بیشتر تامل کرد. اگر چه انتخاب بازم سخته!!

نیما جان دمت گرم...
ولی این جی تی ای برای پی سی که یه افتضاح کامل بود اینقده کاندید شد و در بعضی ها برنده هم شد؟؟؟:mad:
Left4Dead اصلا برای انتخاب بهترین شوتر مناسب نیود...بازی ای که فقط برای شبکه ای بازی کردن به درد میخوره رو نباید بذارن بهترین شوتر:-"
سالی که هاف لایف و دووم 3 بودن رو با الان مقایسه کنید

سلام

منم یه چند جمله کوچوکو بگم...(کوچوکو درسته ها. فکر نکنین اشتباه نوشتم... منظور همون کوچولو هستش )

یکم در مورد این برام جالب شد :

بهترین بازی Persistent World

* Warhammer Online: Age of Reckoning

کاندیدها :
Age of Conan: Hyborian Adventures - Pirates of the Burning Sea

نکته جالب اینکه فکر کنم Gamespy هم برای این مورد، البته نه به این صورت.بهترین بازی مولتی رو War انتخاب کرده بود و نکته دیگه اینکه WoW، در بهترین طراحی هنری و بهترین Expansion فقط کاندید شده.

البته منظور طرف رو از Persistent World نمی فهمم...

البته امسال به نظرم 5 عنوان خوب MMO داشتیم...

WoW
Age of Conan
Warhammer
LoTR Online : Mines of Moria
Spellborn

تا اونجایی که می خوندم، اکثریت کارشناسان دنیای گیم War رو بهترین بازی در این نوع سبک انتخاب کردن.برام جالبه. باید تستش کرد... الان بیشتر سایت ها که در زمینه WoW کار می کردن، یه صفحه اختصاصی برای War برای خودشون راه انداختن.. Add on های این بازی اومده و خوب هم داره update می کنه.

(البته شاید دیگه WoW یکم روش زیاد شده و نکته دیگه اینه که امتیازاتی که به WoWدادن از Warبیشتر بوده ولی بهترین بازی War انتخاب شده. شاید ، میگم شایدا، نوآوری های خوبی داشته باشه این War. ولی WoW، WoWـه... هیچی این WoW نمیشه ها..:cheesygri )

به هر حال عنوان های خوبی انتخاب شده. فکر نمیکنم چیزی از قلم افتاده باشه. نکته جالب بازی World of Goo و RC Rearmed هست که خیلی خیلی خوشحالم کرد...

نیما جان دمت گرم...
ولی این جی تی ای برای پی سی که یه افتضاح کامل بود اینقده کاندید شد و در بعضی ها برنده هم شد؟؟؟:mad:
Left4Dead اصلا برای انتخاب بهترین شوتر مناسب نیود...بازی ای که فقط برای شبکه ای بازی کردن به درد میخوره رو نباید بذارن بهترین شوتر:-"
سالی که هاف لایف و دووم 3 بودن رو با الان مقایسه کنید

دوست عزیز اینطور که شما میگین نیست الان دوست من همین Gta IV رو تو کامپیوترش بازی میکنه و مشکل چندانی هم نداره درسته بازی کاملآ خالی از اشکال نیست ولی دیگه در حد اون چیزی که شما میگین(افتضاح کامل) نبود.
البته اینم بگم که این بازی کلا با سری کارتهای ATI مشکل داره .

نقل قول:
چه مشکلی داره؟ ATI که درایور جدیدشو برای این بازی ریلیز کرد نباید دیگه مشکلی باشه.

حتما منظور ایشون قبل از عرضه این درایو هستش! چون قبل از عرضه این درایور خیلی مشکل داشت، هنوزم برخی سری ATI مشکل دارن

Ok از این پس هر بازی تو یه مولفه(مثل حالت مولتی یا co-op قوی) خوب بود بهترین بازی توی اون ژانر باید بشه !!!
شما يه طور صحبت ميكنيد انگار مولتي پلير يه بخش جداي از بازيه. شما تو مولتي پلير پازل بازي نميكنيد كه. اون قسمت هم جزو شوتينگ حساب ميشه.
اگه يه بازي استانداردهاي لازم رو داشته باشه ميتونه حتي بهترين بازي سال هم بشه و هيچ ربطي به سينگل پلير و مولتي پلير از نوعي كه شما ميگيد نداره.

دوست عزیز اینطور که شما میگین نیست الان دوست من همین Gta IV رو تو کامپیوترش بازی میکنه و مشکل چندانی هم نداره درسته بازی کاملآ خالی از اشکال نیست ولی دیگه در حد اون چیزی که شما میگین(افتضاح کامل) نبود.
والا ما که همه کار کردیم درست نشد...یه جاش که درست میشد جایه دیگش خراب میشه...
از اینکه یکی از بهترین بازی های تاریخه شکی نیست و یه بازیه فوق العادس...ولی برای پی سی نباید حسابش میکردن
بازی های پی سی بزرگتر از این حرفاس:biggrin1:

اقا کسی این World Of Goo رو تو ایران دیده . من عکسهاشو دیدم خیلی حال کردم ولی هیچ جا نیاوردش برای خرید کسی خبر داره چرا ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or