بهترین های E3 2012 از نگاه IGN.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
درود ...

سایت IGN.Com بهترین های E3 امسال رو از نگاه خودش اعلام کرد ... خب شروع میکنیم :d .

Best Role Playing Game

Ni Nu Kuni
South Park: The Stick of Truth
Torchlight II

Winner :
South Park: The Stick of Truth

Best Racing Game

LittleBigPlanet Karting
Forza Horizon
Need For Speed: Most Wanted

Winner :
Need For Speed: Most Wanted

Best Strategy Game

XCOM: Enemy Unknown
End of Nations
Pikmin 3
Company of Heroes 2

Winner :

Best Puzzle Game

Quantum Conundrum
The Unfinished Swan

Winner :
The Unfinished Swan

Best Sports Game

Madden NFL 13
NBA 2K13
FIFA Soccer 13

Winner :
FIFA Soccer 13

Best MMO Game

DC Universe Online
Rift: Storm Legion
Elder Scrolls Online
Star Wars: The Old Republic
PlanetSide 2
Defiance
Neverwinter
Dust 514

Winner :
PlanetSide 2

Best Platforming Game

LittleBigPlanet
Rayman Legends
New Super Mario Bros. U
New Super Mario Bros. 2

Winner :
Rayman Legends

Best Fighting Game

PlayStation All-Stars Battle Royale
Persona 4 Arena
Dead or Alive 5

Winner :

Biggest Surprise

Watch Dogs
Star Wars 1313
UFC & EA partnership
Wii U Pro controller
The Walking Dead: The Game -- Episode 2: Starving For Help
The Unfinished Swan
Project P-100

Winner :
Watch Dogs

Coolest Tech

Unreal Engine 4 Elemental Demo
Madden NFL 13 Physics
Xbox SmartGlass

Winner :
Unreal Engine 4 Elemental Demo

Most Innovative

Quantum Conundrum
The Unfinished Swan
ZombiU
Nintendo Land
Project P-100
Dust 514

Winner :
The Unfinished Swan

Best New Franchise

The Last of Us
Quantum Conundrum
Sleeping Dogs
The Unfinished Swan
Watch Dogs
Beyond: Two Souls
Project P-100

Winner :
Watch Dogs

Best New Trailer

Ni No Kuni
Tomb Raider
ZombiU

Winner :
Tomb Raider

Best Shooter

Call of Duty Black Ops 2
Metro Last Light
Far Cry 3
Dust 514
Crysis 3
Splinter Cell: Blacklist
Halo 4
Star Wars: 1313
Gears of War: Judgment
Dead Space 3
Borderlands 2
ZombiU
Medal of Honor: Warfighter

Winner :
Halo 4

Best Action Game

Assassin’s Creed III
Sleeping Dogs
Dead Space 3
Transformers: Fall of Cybertron
Hitman Absolution
DMC
Lost Planet 3
Darksiders II
God of War Ascension
The Last of Us
The Amazing Spider-Man
Tomb Raider
Star Wars 1313
Halo 4
Metal Gear Rising: Revengeance
Project P-100

Winner :
Assassin’s Creed III

Best Mobile Game

Infinity Blade: Dungeons
The Act
Demon's Score

Winner :
Infinity Blade: Dungeons

Best Vita Game

Sly Cooper: Thieves In Time
LittleBigPlanet
Assassin's Creed 3: Liberation
Sound Shapes
Guacamelee
Zen Pinball 2
Sun Flowers
Retro City Rampage

Winner :
Assassin's Creed 3: Liberation

Best 3DS Game

Heroes of Ruin
Theatrhythm Final Fantasy
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance
Luigi's Mansion: Dark Moon
Castlevania: Lords of Shadow -- Mirror of Fate
New Super Mario Bros. 2

Winner :
New Super Mario Bros. 2

Best PC Game

Assassin’s Creed III
Company of Heroes II
Call of Duty Black Ops 2
Dead Space 3
Metro Last Light
Tomb Raider
Dishonored
Watch Dogs
Borderlands 2
SimCity
PlanetSide 2

Winner :
Watch Dogs

Best Wii U Game

Nintendo Land
New Super Mario Bros. U
ZombiU
Assassin's Creed III
Rayman Legends
Pikmin 3
Project P-100

Winner :
Pikmin 3

Best PS3 Game

The Last of Us
Call of Duty Black Ops 2
Assassin’s Creed III
Dead Space 3
Metro Last Light
God of War Ascension
The Unfinished Swan
Sly Cooper: Thieves In Time
Tomb Raider
Splinter Cell Blacklist
Guacamelee
Watch Dogs
Borderlands 2
Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
Dust 514

Winner :
The Last of Us

Best Xbox 360 Game

Call of Duty: Black Ops 2
Assassin’s Creed III
Dead Space 3
Metro Last Light
Tomb Raider
Splinter Cell Blacklist
Halo 4
Watch Dogs
Forza Horizon
Borderlands 2

Winner :
Halo 4

Best Overall Game

The Last of Us
Call of Duty: Black Ops 2
Assassin’s Creed III
Tomb Raider
Dead Space 3
Metro Last Light
Company of Heroes II
The Unfinished Swan
Splinter Cell Blacklist
ZombiU
Halo 4
Watch Dogs
Borderlands 2
Rayman Legends
Star Wars: 1313
Project P-100

And The Winner Is ...
Tomb Raider

منبع

=====

کاری به باقی انتخاباش ندارم ، ولی از Best Overall Game حمایت میشه ... Lara Croft FTW >:d .

آخرین ویرایش:
انتخاب های متفاوتی بود اما به شخصه معتق بودم که بازی Watch Dogs از تمامی بازی ها بهتر بود و با توجه به رتبه هایی که آورده
حقش بود اون رو به عنوان بهترین بازی انتخاب میکردند همچنین بهترین بازی ریسینگ هم کمی عجیبه NFS !
البته خب منم معتقدم که Forza Horizon نسبت Motor Sport در رتبه پایین تری قرار میگیره اما بازهم از نگاه یک بازی ریسینگ
عالی به شمار میاد و حقش بود که عنوان بهترین از آن اون میشد.
در مورد بازی های استرا.ی به نظرم عنوان Company of Heroes 2 هم لیاقت انتخاب رو داشت.
در هر حال انتخاب های متفاوتی بود به علاوه من فکر میکنم که بیشترین تفاوت چرخش رو در انتخاب ها بشه با فن های ps3 احساس کرد!

کلاً سه تا بازی هستن که Game of Show رو اونم یکی تا الان بردن . TLoU, ACIII و TR . بزارید سایت ها و مجلات دیگه هم انتخاب هاشون رو مشخص کنن اون موقع بهتر میشه نتیجه گیری کرد که نمایش کدوم بازی از همه بهتر بوده .

نكته: متای بالاترين شماره Tomb Raider شماره اول اين سری يعنی Tomb Raider ـی كه سال 1996 اومد بوده، اونم با متای 91.
نكته2: Tomb Raider فعلی دومين ريبوت از جسد اين فرانچايزه كه كوچكترين شباهتی هم به شماره های اصلی اين سری نداره. هر مسئله ای تو بازی چشمك می زنه می گه گيمر احمق راه حل من اينه و هر آيتمی تو بازی داد می كشه می گه گيمر احمق بيا اينجا منو بردار. المان های اضافه شده بازی كه كوچكترين سنخيتی با گيم پلی اصلی اكشن ادونچر اين بازی ندارن داد می زنن اگه سنت به گيم پلی ادونچر قد نمی ده نگران نباش!
اصلا چسبوندن اسم Tomb Raider بهش برای كسایی مثل من كه Tomb Raider های PS1 رو بازی كردن مسخره ست.
حالا پيش بينی كنيد وضع كيفيت و نمرات اين بازی رو.
نكته3: پس از اين موفقيت عظيم منتظر آواتارها و امضاهای Tomb Raider تو ترم تابستونی سايت باشيد...
البته سهیل این تومب ریدر به هیچ وجه در قیاس با قبلی ها بهش نمره داده نمیشه و برعکس نمرات خوبی هم براش پیش بینی میشه !
نکته ی اصلی اینجا تغییر هویت از 2009 تا الان به صورت کاملاً محسوس و یه شبه هست ! پست نیما گویای همه چیز هست ! دی

ربط : خط دوم نوشته های بالا
من كه اگه منتقد باشم و بازيش بهترين بازی ادوار هم باشه بهش صفر می دم، اصلا هم موضوع معادل سازی بازی برای امروز و اينا نيست، اينه كه هيچ اصالتی ازش نمونده كه اسمش Tomb Raider باشه. يادش بخير Tomb Raider 3 و The Last Revelation رو با چه زحمتی تموم كردم. The Last Revelation تو مصر بود و چنان گيم پلی سختی داشت كه آدم مغزش سر بعضی از معماها ذوب می شد.
The Last Revelation اولين بازی اريجم بود كه با PS1 ـم اورده بودن برام و اوايل كه كنسولم خام بود فقط اين و GTA يك و دو رو بازی می كردم تا اينكه فهميدم می شه كپی خورش كرد...

آخرین ویرایش:
من همچین حرفی نزدم ! من دارم میگم این انتخاب ها صرفاً از نمایش اون بخش از بازی هست که توی کنفرانس نمایش داده میشه اون قسمت ممکنه بدترین قسمت بازی باشه یا ممکنه بهترین قسمت بازی باشه (منظورم با هیچ بازی خاصی نیست) و طبیعتاً ممکنه اونی که یه نمایش خیلی خوب داشته در نهایت توی بازی با اونقدر درخشش ظاهر نشه و نتونه از اون عناصر خوب استفاده کنه ممکن هم هست از تمام پتانسیلش استفاده کنه ! همین احتمالات برای یه نمایش متوسط یا بد هم صادق ـه (بازم میگم منظورم با بازی خاصی نیست) گُل صحبتم اینه که اگر از یه نمایش جزیی جو زده شدید و به ملت پریدید و در نهایت موقع عرضه بازی اونی که باید نشد یا به بقیه از لحاظ کیفیت نرسید منتظر هر حرفی از طرفهای مقابلتون باشید ! (بازم میگم صحبتم الان هم با شخص خاصی نیست !)
الان من نفهمیدم کل این حرفات چه ربطی به اینی که گفتی داره ...‌ ؟‌ :-/:d
از الان تومب ریدر رو انحصاری شده بدونیم ؟

در کل نمایش Tomb Raider فوق العاده بود ، هرکی هرطور که میخواد میتونه فکر کنه و برداشت کنه ... >:d<

نكته: متای بالاترين شماره Tomb Raider شماره اول اين سری يعنی Tomb Raider ـی كه سال 1996 اومد بوده، اونم با متای 91.
نكته2: Tomb Raider فعلی دومين ريبوت از جسد اين فرانچايزه كه كوچكترين شباهتی هم به شماره های اصلی اين سری نداره. هر مسئله ای تو بازی چشمك می زنه می گه گيمر احمق راه حل من اينه و هر آيتمی تو بازی داد می كشه می گه گيمر احمق بيا اينجا منو بردار. اصلا چسبوندن اسم Tomb Raider بهش برای كسایی مثل من كه Tomb Raider های PS1 رو بازی كردن مسخره ست.
حالا پيش بينی كنيد وضع كيفيت و نمرات اين بازی رو.

البته سهیل این تومب ریدر به هیچ وجه در قیاس با قبلی ها بهش نمره داده نمیشه و برعکس نمرات خوبی هم براش پیش بینی میشه !
نکته ی اصلی اینجا تغییر هویت از 2009 تا الان به صورت کاملاً محسوس و یه شبه هست ! پست نیما گویای همه چیز هست ! دی
الان من نفهمیدم کل این حرفات چه ربطی به اینی که گفتی داره ...‌ ؟‌ :-/:d

در کل نمایش Tomb Raider فوق العاده بود ، هرکی هرطور که میخواد میتونه فکر کنه و برداشت کنه ... >:d<
ربط : خط دوم نوشته های بالا

ب‍‍‍‍‍له ...‌ ! :|:d

:d
پ.ن:من تو هر سایت خارجی میرم نمایش TR تحسین کردن جز اینجا انگار فقط بازی صدا بوده :|:d

یه سوال : الان اگه ign به جای TR میومد مثلا هیلو رو انتخاب میکرد . بازم میگفتین TR عالی بود و لهتر از lou و ... ؟؟؟ اصلا TR به فکرتون میرسید ؟؟
پستم موجوده من همون موقع گفتم TR خوشم اومده خیلی عالی بود نمایشش نمیدونم چرا انقدر ترول میشه :-/

آخرین ویرایش:
دقیقا به قول نیما تمام اونایی که 2009 به آنچارتد میگفتن چرت و نوب الان عاشق تومب ریدر شدن . دنیای کوچیکیه

یه سوال : الان اگه ign به جای TR میومد مثلا هیلو رو انتخاب میکرد . بازم میگفتین TR عالی بود و بهتر از lou و ... ؟؟؟ اصلا TR به فکرتون میرسید ؟؟

دقیقا به قول نیما تمام اونایی که 2009 به آنچارتد میگفتن چرت و نوب الان عاشق تومب ریدر شدن . دنیای کوچیکیه

یه سوال : الان اگه ign به جای TR میومد مثلا هیلو رو انتخاب میکرد . بازم میگفتین TR عالی بود و بهتر از lou و ... ؟؟؟ اصلا TR به فکرتون میرسید ؟؟
میشه تمام اونایی که به Uncharted میگفتن چرت و الان عاشق TR شدن رو با ذکر نام کاربری دقیقا مشخص کنید؟ این قضیه خیلی برام جالب شده :دی
قشنگ همين الان من شمردم 4 تاش تو همين تاپيك موجود هست ولي خب نام نمي برم !!!!
yahoo_3.gif
چندتاشون هم كه كلا شهرت جهاني دارند و ميتونيد قشنگ شناسايي كنيد !
خب مشکلی نیست اسمشون رو واسم P.M کنید، قول میدم لو ندم :دی

آخرین ویرایش:
میشه تمام اونایی که سال 2009 به Uncharted میگفتن چرت و الان عاشق TR شدن رو با ذکر نام کاربری دقیقا مشخص کنید؟ این قضیه خیلی برام جالب شده :دی

قشنگ همين الان من شمردم 4 تاش تو همين تاپيك موجود هست ولي خب نام نمي برم !!!!;) چندتاشون هم كه كلا شهرت جهاني دارند و ميتونيد قشنگ شناسايي كنيد !

آقا یکی اینا رو برای منم معرفی کنه خیلی خوشحال میشم :دی والا من موندم حالا چرا دوستان Uncharted فن دارن بد TR رو میگن ؟! :دی شما اگه از Uncharted خوشتون میاد باید از TR هم الان خوشتون بیاد دیگه ، پس چرا این همه تو سر مال میزنید ؟!

یعنی چون بازیه مولتیه ؟! حتما باید انحصاری باشه تا ازش خوشتون بیاد ؟! والا من هم از U خوشم اومد و هم از TR و نمیدونم چرا دوستان U فن نمیتونند خوبی های TR رو ببینند

یه ذره از این فن بازی ها دست بردارید ، فن بازی باشید نه کنسول

آقا یکی اینا رو برای منم معرفی کنه خیلی خوشحال میشم :دی والا من موندم حالا چرا دوستان Uncharted فن دارن بد TR رو میگن ؟! :دی شما اگه از Uncharted خوشتون میاد باید از TR هم الان خوشتون بیاد دیگه ، پس چرا این همه تو سر مال میزنید ؟!

یعنی کلا یه بازی مولتی نمیتونه خوب باشه ؟! والا من هم از U خوشم اومد و هم از TR و نمیدونم چرا دوستان U فن نمیتونند خوبی های TR رو ببینند

والا برو ببين اگه يكي از فن هاي انچارتد از TR بد گفته باشن !!:d من خودم به شخصه خيلي دوست دارم بازي كنم ببينم چجوري شده و در نبود انچارتد واقعا عالي هست !:d

مهم اينه كه همون اشخاصي كه گفتيم انچنان TR ، TR ميكنند كه اون سالها بازي انچارتد رو ميگفتن بازي براي خردسالان و مهدكودكي ها !! ( با توجه به اينكه TR خيلي شبيه سري انچارتد شده ( بخدا خود سازنده هاش گفتند نيان از وسط دو نصفمون كنيد ) )

والا برو ببين اگه يكي از فن هاي انچارتد از TR بد گفته باشن !!:d من خودم به شخصه خيلي دوست دارم بازي كنم ببينم چجوري شده و در نبود انچارتد واقعا عالي هست !:d

مهم اينه كه همون اشخاصي كه گفتيم انچنان TR ، TR ميكنند كه اون سالها بازي انچارتد رو ميگفتن بازي براي خردسالان و مهدكودكي ها !! ( با توجه به اينكه TR خيلي شبيه سري انچارتد شده ( بخدا خود سازنده هاش گفتند نيان از وسط دو نصفمون كنيد ) )

خب وحید این دیگه بحث کردن نداره خب :دی اگه یه همچین کسایی هستن بزار به حال خودشون خوش باشن و از بازیت لذت ببر ، والا دیگه این موضوعی نیست که بخوایم در موردش بحث کنیم ، سری U و ND اومد از بعضی المان های موفق TR الهام گرفت و با دادن یه تجربه سینمایی یه عنوان خارق العاده رو خلق کرد ، الان TR هم میخواد با الهام گرفتن از بعضی المان های موفق U دوباره سری رو به اوج برگردونه

این موضوع فقط به U هم ختم نمیشه ، TR از خیلی فیلم ها و بازی های الهام گرفته که واضحترینشون Lost ـه ، مهم کیفیت نهایی بازیه که تا اینجا خیلی خوب به نظر میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or