بهترین های E3 2007 از نگاه GameSpot

trancearena

کاربر سایت
خوب بلاخره GameSpot هم بهترین های E3 امسال رو انتخاب کرد که میتونید نتایج رو مشاهده کنید:

GAME OF THE SHOW

LittleBigPlanet

Publisher: SCEA
Developer: Media Molecule
Platform: PS3
Release Date: Feb 1, 2008

Finalists:
#Bioshock (X360/PC
# Burnout Paradise (X360, PS3)
# Call of Duty 4: Modern Warfare (X360, PS3, PC)
# Crysis (PC)
# Fallout 3 (X360, PS3, PC)
# God of War: Chains of Olympus (PSP)
# Killzone 2 (PS3)
# Rock Band (X360)
# Super Mario Galaxy (Wii)
==========================================================

BEST STAGE DEMO

Rock Band

Publisher: MTV Games
Developer: Harmonix Music Systems
Platform: X360, PS3
Release Date: Nov 20, 2007

Finalists:
#BioShock (Xbox 360
# LittleBigPlanet (PS3)
# Mass Effect (Xbox 360)
# Mercenaries 2: World in Flames (Xbox 360

MOST DISAPPOINTING ABSENCE

Spore

Publisher: EA Games
Developer: Maxis
Platform: PC
Release Date: Apr 3, 2008

Finalists:
#Alan Wake (Xbox 360
# Final Fantasy XIII (PS3)
# Super Smash Bros. Brawl (Wii)
# Untitled id Software Project (PC, Xbox 360, PS3

BEST GRAPHICS

Call of Duty 4: Modern Warfare

Publisher: Activision
Developer: Infinity Ward
Platform: X360, PC, PS3
Release Date: Nov 5, 2007

Finalist:
#Crysis (PC)
# Killzone 2 (PS3)
# LittleBigPlanet (PS3)
# World in Conflict (PC

BEST ACTION ADVENTURE GAME : Mercenaries 2: World in Flames

BEST MMO GAME : Pirates of the Burning Sea

BEST PLATFORMER : Little Big Planet

BEST RACING GAME : Burnout Paradise

BEST RHYTHM GAME : Rock Band

BEST ROLE-PLAYING GAME : Fallout 3

BEST SHOOTER : Call of Duty 4: Modern Warfare

BEST SPORTS GAME : Madden NFL 08

BEST STRATEGY GAME : World in Conflict

همونطور که میبینید فرق چندانی با IGN نداره

اصلا نميخوام بحث كنم .
ولي بحثهاي چند روز پيش يادتون بياد چي ها ميگفتيم و چي شد .فكر كنم ديگه خيلي از چيزها براي همه روشن شد .

البته يه سوال دارم game spot هم مثل ign نظرش در مرد crysis علتش باز سيستم بالا بوده .
يا واقعا اين كه game spot گفته Call of Duty 4 از بازي crysis گرافيك بيشتري داره ؟

چون به نظرم يكم عجيب مياد كسي ميدونه بگه ؟

اصلا نميخوام بحث كنم .
ولي بحثهاي چند روز پيش يادتون بياد چي ها ميگفتيم و چي شد .فكر كنم ديگه خيلي از چيزها براي همه روشن شد .

البته يه سوال دارم game spot هم مثل ign نظرش در مرد crysis علتش باز سيستم بالا بوده .
يا واقعا اين كه game spot گفته Call of Duty 4 از بازي crysis گرافيك بيشتري داره ؟

چون به نظرم يكم عجيب مياد كسي ميدونه بگه ؟
از کی تاحالا گیم اسپات شده برا شما حجت:laughing: گیم اسپات وقتی به موتور استورم با اون گرافیک و فیزیک اون نمررو بده میخوای بیاد از کیلزون تعریف کنه:laughing: گیم اسپات زیر مجموعه ی شرکت c net هست یک شرکت امریکایی وپول بگیر از مایکروسافت پس هیچ دلیلی نداره که بخواد از سونی و کنسولش وبازی هاش تعریف کنه.

از کی تاحالا گیم اسپات شده برا شما حجت:laughing: گیم اسپات وقتی به موتور استورم با اون گرافیک و فیزیک اون نمررو بده میخوای بیاد از کیلزون تعریف کنه:laughing: گیم اسپات زیر مجموعه ی شرکت c net هست یک شرکت امریکایی وپول بگیر از مایکروسافت پس هیچ دلیلی نداره که بخواد از سونی و کنسولش وبازی هاش تعریف کنه.
البته همین Game Spot که شما میگی , Little Big Planet رو Game Of The Show انتخاب کرده.

البته همین Game Spot که شما میگی , Little Big Planet رو Game Of The Show انتخاب کرده.
به هر حال نمیتونه که یه سری بازی ها با خلاقیت اینطوری رو ازشون بگذره ولی من به همون دلیل که اون بالا گفتم مطمئنم گیم اسپات طرفدار مایکروسافت هست.

اصلا هم اينطور نيست اكثر سايت ها به cod4 عنوان بهترين گرافيك رو دادن اگه ماكروسافت بهش پول داده بود به mass effect يا halo3 رو انتخاب مي كرد
moto storm هم بازم از اكثر سايت ها زير 8 بهش دادن وقتي به غولي مثل dirt با اون گرافيك سرتر با اون فيزيك كه خرابي ماشين هاش نقص نداره 8.3 ميدن چه امتظاري داري
خود اين گيم اسپات به بازي انحصاري 360 2 داد(our of victory) در صورتي كه هيچ سايتي اين قدر پايين نداد
gamespot بهترين سايته و اگه نامردي و اين چيزا تو كارش بود محبوب ترين سايت نمي شد
فكر كنم هر سايتي از سوني خوب بگه تو مي گي بهترينه اره؟:laughing:

اصلا هم اينطور نيست اكثر سايت ها به cod4 عنوان بهترين گرافيك رو دادن اگه ماكروسافت بهش پول داده بود به mass effect يا halo3 رو انتخاب مي كرد
moto storm هم بازم از اكثر سايت ها زير 8 بهش دادن وقتي به غولي مثل dirt با اون گرافيك سرتر با اون فيزيك كه خرابي ماشين هاش نقص نداره 8.3 ميدن چه امتظاري داري
خود اين گيم اسپات به بازي انحصاري 360 2 داد(our of victory) در صورتي كه هيچ سايتي اين قدر پايين نداد
gamespot بهترين سايته و اگه نامردي و اين چيزا تو كارش بود محبوب ترين سايت نمي شد
فكر كنم هر سايتي از سوني خوب بگه تو مي گي بهترينه اره؟:laughing:
من کی گفتم مایکروسافت بهش پول داده کلا شما مثل اینکه همه چیزو تو مایکروسافت میبینی:laughing: برو یه بار دیگه پست منو با دقت بخون;)
شما تعیین میکنی که محبوب ترین سایت کدوم دیگه:laughing: جالبه:laughing:
در مورد موتور استورم هم که خودت فهمیدی چی گفتی من گفتم بازی با اون گرافیک و فیزیک چه جوری این نمره ی پایینو گرفته اسمه بازیه دیگرو نیار اگه جوابی واسه این داری بگو.

از کی تاحالا گیم اسپات شده برا شما حجت گیم اسپات وقتی به موتور استورم با اون گرافیک و فیزیک اون نمررو بده میخوای بیاد از کیلزون تعریف کنه گیم اسپات زیر مجموعه ی شرکت c net هست یک شرکت امریکایی وپول بگیر از مایکروسافت پس هیچ دلیلی نداره که بخواد از سونی و کنسولش وبازی هاش تعریف کنه.
به هر حال نمیتونه که یه سری بازی ها با خلاقیت اینطوری رو ازشون بگذره ولی من به همون دلیل که اون بالا گفتم مطمئنم گیم اسپات طرفدار مایکروسافت هست.
این جملاتی که گفتی خیلی برام جالب بود و میخوام یه سری به این لینک بزنی تا بفهمی نمراتی که به این دو تا کنسول داده از چه قراره :
http://reviews.cnet.com/4566-10109_7-0.html?******=1105053_2000174_&tag=ont.game.cons
اینو بدون CNET یکی از معتبر ترین سایتای معرفی و Review محصولات الکترونیکی توی دنیاست و سونی هم یکی از اسپانسر های این سایت

واقعآ موندم چرا اکثرآ فکر میکنن چون مایکروسافت یه شرکت پولداریه میتونه همه چیز و همه کس رو بخره.

آخرین ویرایش:

من کی گفتم مایکروسافت بهش پول داده کلا شما مثل اینکه همه چیزو تو مایکروسافت میبینی:laughing: برو یه بار دیگه پست منو با دقت بخون;)
شما تعیین میکنی که محبوب ترین سایت کدوم دیگه:laughing: جالبه:laughing:
در مورد موتور استورم هم که خودت فهمیدی چی گفتی من گفتم بازی با اون گرافیک و فیزیک چه جوری این نمره ی پایینو گرفته اسمه بازیه دیگرو نیار اگه جوابی واسه این داری بگو.

بدون شرح!!!

قابل توجه كاربر ONLY_SONY_PS3 :

داشتم وب گردی میکردم دیدم این گیم تریلرز یه دموی باحال گذاشته.
نامزدها این بازی ها COD 4-Crysis-Kill Zone 2-Gears Of War For PC-Unriel Tornoment 3 بودند که در اخر جایزه ی بهترین گرافیک رو COD4 برد...میگفت افکتهاش فوق العاده هست و تاحالا روی هیچ کنسولی همچین گرافیکی رو ندیدند;)
http://gametrailers.com/player/22585.html

یک سئوال ؟این گیم اسپات چرا کیل زون رو توی لیست از همه پائین تر گذاشته؟این گیم اسپات یک مشکلی داره و اصلا کارش منطقی نیست؟/:)

البته اینکه گرافیک COD4 خارق العاده س دلیل بر بد بودن گرافیک KZ2 نمیشه.و همچنین دقت داشته باشین که این مربوط به گرافیکی هست که تو نمایشگاه نمایش داده شده.
BEST ROLE-PLAYING GAME : Fallout 3
به نظرم این شگفتی ساز ترین بود!و البته این:
BEST STRATEGY GAME : World in Conflict
چون فکر کنم اکثرا میگن Universe At War عالی بوده.
و البته همه اینا مدیون ویل رایت هستن چون اگه Spore میومد احتمال زیاد همه چی رو دوباره درو میکرد میرفت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or