بهترین های 2011 از نگاه IGN

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
در ابتدا لیست نامزدهای هر پلتفرم مشخص شده که در تاریخ 19 دسامبر برنده ها و همچنین نامزدهای بخش کلی اعلام میشن .

PlayStation 3

Best Action Game

• Batman: Arkham City
  • Dead Space 2
  • Infamous 2
  • Portal 2
  • Uncharted 3

Best Fighting Game

• Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
  • Mortal Kombat
  • Street Fighter III: Third Strike Online Edition
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Best Racing Game

• Cars 2
  • Dirt 3
  • F1 2011
  • MotorStorm Apocalypse
  • Shift 2 Unleashed

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Deus Ex: Human Revolution
  • Disgaea 4: A Promise Unforgotten
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Mass Effect 2

Best Shooter

• Battllefield 3
  • Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Crysis 2
  • Rage
  • Resistance 3

Best Sports Game

• FIFA Soccer 12
  • Madden NFL 12
  • MLB 11: The Show
  • NCAA Football 12
  • NHL 12

Best Graphics

• Battllefield 3
  • Crysis 2
  • Outland
  • Uncharted 3: Drake's Deception

Best Sound

• Dead Space 2
  • Infamous 2
  • Mass Effect 2
  • Resistance 3

Best Story

• Catherine
  • Homefront
  • Mass Effect 2
  • Resistance 3

Best Multiplayer Game

• Battllefield 3
  • LittleBigPlanet 2
  • PayDay: The Heist

Best PlayStation Network Game

• BloodRayne: Betrayal
  • Outland
  • Plants vs. Zombies
  • Rochard
  • Tetris

PS3 Game of the Year

• Catherine
  • Mass Effect 2
  • Portal 2
  • Resistance 3

XBOX 360

Best Action Game

• Assassin's Creed: Revelations
  • Gears of War 3
  • Portal 2
  • Rayman: Origins

Best Fighting Game

• King of Fighters XIII
  • Mortal Kombat
  • Street Fighter III: Third Strike Online Edition
  • Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Best Racing Game

• Dirt 3
  • Driver: San Francisco
  • F1 2011
  • Forza Motorsport 4
  • Shift 2 Unleashed

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Dragon Age II
  • Dungeon Siege III

Best Shooter

• Battllefield 3
  • Crysis 2
  • Halo: Combat Evolved Anniversary
  • Rage

Best Sports Game

• FIFA Soccer 12
  • Fight Night Champion
  • Madden NFL 12
  • NBA 2K12
  • NHL 12

Best Graphics

• Crysis 2
  • Gears of War 3
  • Rage

Best Sound

• Bastion
  • Battllefield 3
  • Forza Motorsport 4
  • Portal 2

Best Story

• Gears of War 3
  • Portal 2

Best Multiplayer Game

• Battllefield 3
  • Dark Souls
  • Gears of War 3
  • Portal 2

Best Xbox Live Arcade Game

• Bastion
  • From Dust
  • Insanely Twisted Shadow Planet
  • Outland
  • Street Fighter III: Third Strike -- Online Edition

Xbox 360 Game of the Year

• Forza Motorsport 4
  • Gears of War 3
  • Portal 2

PC

Best Action Game

• Dead Space 2
  • Magicka
  • Saints Row: The Third
  • Sonic Generations

Best Adventure Game

• Gemini Rue
  • Limbo
  • Minecraft
  • Portal 2
  • Terraria

Best Persistent World/MMO Game

• Black Prophecy
  • DC Universe Online
  • Dragon Nest
  • Rift
  • World of Tanks

Best Racing Game

• Dirt 3
  • Driver: San Francisco
  • Proun
  • Shift 2 Unleashed
  • TrackMania 2 Canyon

Best Role-Playing Game

• Bastion
  • Dungeons of Dredmor
  • The Witcher 2

Best Shooter

• Battllefield 3
  • Crysis 2
  • Rage
  • Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Best Strategy Game

• Anno 2070
  • Dawn of War II: Retribution
  • Frozen Synapse
  • Total War: Shogun 2
  • Tropico 4

Best Multiplayer Game

• Battllefield 3
  • Portal 2
  • Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
  • Terraria

Best Graphics

• Battllefield 3
  • Rage
  • The Witcher 2

Best Sound

• Battllefield 3
  • Dead Space 2
  • Portal 2

Best Story

• Bastion
  • Portal 2
  • The Witcher 2

PC Game of the Year

• Minecraft
  • Portal 2
  • The Witcher 2

Overall

Best Action Game

• Dead Space 2
  • Rayman Origins
  • Super Mario 3D Land
  • Uncharted 3

Best Adventure Game

• The Legend of Zelda
  • Superbrothers: Sword & Sworcery
  • Minecraft
  • Portal 2
  • Terraria

Best Fighting Game

• Ultimate Marvel Vs. Capcom 3
  • The King of Fighters XIII
  • Mortal Kombat
  • Super Street Fighter IV 3D

Best Puzzle Game

• Portal 2
  • Contre Jour
  • Professor Layton and the Last Specter
  • Tetris
  • ?Where's My Water

Best Racing Game

• Dirt 3
  • Forza Motorsport 4
  • Forza Motorsport 4
  • Mario Kart 7
  • F1 2011
  • TrackMania 2 Canyon

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Disgaea 4: A Promise Unforgotten
  • Pokémon Black and White

Best Shooter

• Battllefield 3
  • Crysis 2
  • Gears of War 3
  • Resistance 3

Best Sports Game

• FIFA 12
  • FIFA 12
  • Fight Night Champion
  • Madden NFL 12
  • NBA 2K12
  • NHL 12

Best Strategy Game

• Anno 2070
  • Might & Magic Heroes VI
  • Frozen Synapse
  • Plants Vs. Zombies
  • Tropico 4

Best Multiplayer Game

• Battllefield 3
  • Portal 2
  • Dark Souls
  • Rayman Origins

Best Graphics

• Uncharted 3
  • Uncharted 3
  • Battllefield 3
  • Crysis 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • Rayman Origins

Best Sound

• Battllefield 3
  • Dead Space 2
  • Uncharted 3
  • Bastion
  • Portal 2

Best Story

• The Legend of Zelda: Skyward sword
  • Portal 2
  • Catherine

Best Developer

• Mojang
  • Naughty Dog
  • FromSoftware
  • Rocksteady
  • Valve

Best Trailer

• Dead Island
  • Dead Island
  • BioShock Infinite
  • The Last of Us
  • Prey 2
  • Star Wars: The Old Republic

Game of the Year

• Portal 2
  • Uncharted 3
  • Rayman Origins

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u_2
خب همین دیگه:biggrin1: این موضوع رو یه بار هم Nima بهش اشاره کرده بود تو یکی از تاپیک ها. با اینکه ایشون دوستمه و عذر میخوام ازش که این حرفا رو میزنم، اما هیچوقت نشده یه حرفی بزنه که بشه بهش اتکا کرد و روش وایسه. یعنی هر لحظه و بنا به مقتضیات زمان حرفاش تغییر میکنه. نمونه امضاشون که نوشته بودن GT5 بهترین شبیه ساز ریسینگ هست و این حرفا، اما باز جاش با فورتزا عوض شد و همین ایشون که اون حرف رو در مورد GT5 زده بود و تو جاهای مختلف به کرات ازش تعریف کرده بود اومد با حرفایی مثل تمسخر ماشین های استاندارد و گرافیک داغون و نمیدونم سایه دندونه دار و AA فلان و کاکپیت اونجوری و اینا با خاک یکسانش کرد. خلاصه که آخر ما نفهمیدیم موضع ایشون در برابر GT5 چیه. بگذریم، بیخیال.
اون تاپیک هم گفتم.هرکی گفته من حزب بادم غلط اضافه کرده.اینکه کسی درکش نمیکشه که من موضعم چی هست گناه من نیست.من طرف حق،بودم و هستم و خواهم بود.در مورد جی تی 5 هم هزار و یکبار توضیح دادم.هرکی فهمید که هیچ،اونی که نمیخواد بهفهمه هم به درک.

بحث من یه چیز روشنه.شما میگی اگر آنچارتد 2 الان میومد بیش از 40 تا goty رو نمیبرد.منم میگم اگر میومد بیش از 200 تا goty میبرد.حالا تو ثابت کن نمیبرد.آرش این بحث به قدری بچه گانه و مزخرف هست که حد نداره.من الان کاملا به کسانی که میگن آنچارتد فشار آورده حق میدم.اصلا به پیش کشیدن این موضوع،نشون دهنده این هست که شما از اون همه جایزه آنچارتد بهت فشار اومده و میخوای با این حرف خودتو تخلیه کنی.الان هم که بحث اینو وسط کشیدید که به آنچارتد 3 هیچی نمیرسه.خب نرسه.که چی؟؟؟؟انگار همه جایزه ها رو دارن میدن به گیرز.آقاجون چرا نمیخواد قبول کنید؟؟حالا تو یا نیما یا هرکس دیگه هر توهم پردازی که میخواد میتونه داشته باشه.ولی من دوس ندارم خودمو گول بزنم.من گیرز رو بیشتر دوست دارم.دیوونش هم هستم.اما خودمو مثل شما یا سایرین گول نمیزنم.آنچارتد بازیه بهتر و به مراتب کاملتر و قویتری هست.این یه فکت هست.حالا منم براتون یه پیشنهاد دارم.

جمیعا حلقه بزنید دور هم،گیرز رو هم بزارید وسط،شروع کنید آبغوره گرفتن،جلوتون هم آنچارتد 2 رو بزارید بهش سنگ بزنید و لعنش کنید.شاید این رفتارهاتون تموم بشه.به خدا قسم به تمام ps فنا حق میدم.حق میدم که بگن فشار آورده.حتما فشار آورده دیگه.بازی که میانگین 2 شمارش شده 96 و 92،اونم با یه استدیو 90 نفری،این همه هم جایزه برده رو دارید با خاک یکسان میکنید.خدا وکیلی اینکارو اگر با گیرز و هیلو میکردن،که تا الان خودکشی کرده بودید.

• Like
Reactions: Infected Area
خیلی هم خوبه خیلی هم عالی!!
اسکایریم هم حقش بوده و صد البته کاندیداهای دیگه. آنچارتد 2هم زمان خودش غولی بود و همینطور 3 در حال حاظر. اوه راستی یادم رفت اگه اسکایریم سال 2009 میومد دیگه آنچارتد غول نبود!! بله بله حالا که نیومد :p پس سال 2009 اسکایریم که سهله تمامی بازیهای تاپ 2011 هیچی نبودن در مقابل آنچارتد 2 >:dآخه چرا؟ چون اصلاً وجود خارجی نداشتند!! محض تر از این حقیقتی وجود داره؟
خب.... پس چرا یه عده مدام دارن بحث میکنند! نمیدونم شاید ... شاید... . شما بگید :)

• Like
Reactions: VecchiaSignora
@ДядsЙ II

در مورد دوستمون.من در جریان بحث های GT نبودم اما بحث دیروز و امروز درباره دو مبحث جدا بودن قرار نیست که حتما بر خلاف PS3 و به نعف 360 کامنت بزاره.یکی درباره U2 بود یکی درباره لیست VGA.ایشون هم تو هر کدوم نظرشو داد و ازش دفاع کرد.
اون نظر سنجی هایی هم که لینک گزاشتی یکیش واضح میگه از نظر شما.یکی براش بهترین بازی سال MW3ه.قرار نیست که اونجا رای داده به کال منظورش این باشه که MW3 امسال گوتی هارو درو میکنه و فلان و بهمان...
دوست عزیز سوال نظر سنجی این بوده: "بهترین بازی سال 2011 از نظر شما" خب این یعنی چی؟ یعنی اینکه هرکی به یه بازی که تو اون نظرسنجی بوده رای داده در واقع نظرش این بوده که اون بازی بازی سال میشده. از این واضح تر بگم؟

داداش من خوب معلومه از بازیمون دفاع میکنیم و بهش رای میدیم مگه شما ها به بازیه مورد علاقتون رای نمیدی ؟ اهان ببخشید تو لیست نبود که رای بدی :دی . چه جایزه بگیریم چه نگیریم . ( اگه یه سایت باشه که طبق نظرسنجی جایزه بده به بازیها که کار بدی هم نیست اونوقت آنچارتد راحت درو میکرد جوایز رو این ینی محبوبیت یه بازی ) . اسکایریم امسال بیشترین پیشرفت رو داشت واسه همین گوتی شد ( اگه دقت کنی تمام نامزدای گوتی همگی بازیای دنباله دار هستن پس ینی پیشرفت مهمترین فاکتوره ) اگه پیشرفتی که آنچارتد2 نسبت به 1 داشت آنچارتد3 نسبت به 2 داشته بود الان مطمئن باش اسکایریم اینا داشتن بوق میزدن دلیل عدم پیشرفت چشمگیر هم اینه که جایی واسه پیشرفت نداشت تو این نسل آنچارتد ولی باز دیدیم چقدر پیشرفت داشت ولی نه در حد اسکایریم نسبت به ابلیویون . مفهوم شد ؟ جون من دیگه دعوا نکنین . حوصله ندارم . دارم منطقی حرف میزنم به خدا .
اینا رو که هی گفتی. چند بار تکرار میکنی یه چیزو؟:دی من کاری ندارم به اینکه u2 کامل بوده و u3 چطوریه، من دارم میگم شما قبل از اینکه u3 بیاد همه با هم میگفتید که بازی سال میشه، اما الان که دیدید نمیشه با وجود اسکایریم اینا، بحث رو زدید به جاده خاکی و ببینید چی رو انداختید وسط.
مگه شما ها به بازیه مورد علاقتون رای نمیدی ؟ اهان ببخشید تو لیست نبود که رای بدی :biggrin1:
من به اسکایریم رای داده بودم، حتی با اینکه گیرز 3 هم تو لیست بود.

اون تاپیک هم گفتم.هرکی گفته من حزب بادم غلط اضافه کرده.
لازم نیست کسی بگه، کاملا مشخصه:دی
ضمنا من حافظه ام خیلی قویه، لطفا جوری حرف بزن که دو روز دیگه باز عوضشون نکنی چون در اونصورت این خودت هستی که مضحکه خاص و عام میشی:دی

لازم نیست کسی بگه، کاملا مشخصه:biggrin1:
ضمنا من حافظه ام خیلی قویه، لطفا جوری حرف بزن که دو روز دیگه باز عوضشون نکنی چون در اونصورت این خودت هستی که مضحکه خاص و عام میشی:biggrin1:
ببین منو نمیتونی بپیچونی.اصلا من حزب باد.اوکی(حالا بگذریم قبل از بن شدنت بهم میگفتی تو منطقی هستی و فن نیستی.این رفتار تو که حزب باد بودن نیست؟؟چون اون موقع موافق میلت بودم،بهم میگفتی منطقی،الان چون مقابلت هستم،میگی حزب باد.قشنگ مشخصه کی حزب باد هست)
تو جواب منو بده:
بحث من یه چیز روشنه.شما میگی اگر آنچارتد 2 الان میومد بیش از 40 تا goty رو نمیبرد.منم میگم اگر میومد بیش از 200 تا goty میبرد.حالا تو ثابت کن نمیبرد.آرش این بحث به قدری بچه گانه و مزخرف هست که حد نداره.من الان کاملا به کسانی که میگن آنچارتد فشار آورده حق میدم.اصلا به پیش کشیدن این موضوع،نشون دهنده این هست که شما از اون همه جایزه آنچارتد بهت فشار اومده و میخوای با این حرف خودتو تخلیه کنی.الان هم که بحث اینو وسط کشیدید که به آنچارتد 3 هیچی نمیرسه.خب نرسه.که چی؟؟؟؟انگار همه جایزه ها رو دارن میدن به گیرز.آقاجون چرا نمیخواد قبول کنید؟؟حالا تو یا نیما یا هرکس دیگه هر توهم پردازی که میخواد میتونه داشته باشه.ولی من دوس ندارم خودمو گول بزنم.من گیرز رو بیشتر دوست دارم.دیوونش هم هستم.اما خودمو مثل شما یا سایرین گول نمیزنم.آنچارتد بازیه بهتر و به مراتب کاملتر و قویتری هست.این یه فکت هست.حالا منم براتون یه پیشنهاد دارم.
اگر جواب نداری به پیشنهادم عمل کن:
جمیعا حلقه بزنید دور هم،گیرز رو هم بزارید وسط،شروع کنید آبغوره گرفتن،جلوتون هم آنچارتد 2 رو بزارید بهش سنگ بزنید و لعنش کنید.شاید این رفتارهاتون تموم بشه
دقیقا حق با سایر بچه ها بود.من تو این 2 سال حواسم نبود.فکر میکردم واقعا از سر بی غرضی به آنچارتد گیر میدید.ولی الان میفهمم واقعا فشار آورده.

دوست عزیز سوال نظر سنجی این بوده: "بهترین بازی سال 2011 از نظر شما" خب این یعنی چی؟ یعنی اینکه هرکی به یه بازی که تو اون نظرسنجی بوده رای داده در واقع نظرش این بوده که اون بازی بازی سال میشده. از این واضح تر بگم؟
با کدوم بازی بیشتر از همه حال کردی؟اون میشه بهترین بازی از نظر شما در سال 2011.الکی لقمه رو می پیچونی اون منظوری که شما از این جمله برداشت کردی اشتباه است.

اینا رو که هی گفتی. چند بار تکرار میکنی یه چیزو؟:دی من کاری ندارم به اینکه u2 کامل بوده و u3 چطوریه، من دارم میگم شما قبل از اینکه u3 بیاد همه با هم میگفتید که بازی سال میشه، اما الان که دیدید نمیشه با وجود اسکایریم اینا، بحث رو زدید به جاده خاکی و ببینید چی رو انداختید وسط.
من به اسکایریم رای داده بودم، حتی با اینکه گیرز 3 هم تو لیست بود.

لازم نیست کسی بگه، کاملا مشخصه:دی
ضمنا من حافظه ام خیلی قویه، لطفا جوری حرف بزن که دو روز دیگه باز عوضشون نکنی چون در اونصورت این خودت هستی که مضحکه خاص و عام میشی:دی
آخ متوجه نمیشین مجبور میشم تکرار کنم .
خوب از نظر ما آنچارتد3 میخواستیم گوتی بشه که پیشرفت اسکایریم نسبت به ابلیویون نزاشت گوتی بشه ( اونم طبیعیه با وجود 5 سال فاصله ) ؟ خوب که چی ؟ آیا آنچارتد خراب شد ؟ رفت تو قوطی ؟ بیچاره شد ؟ کلا چی شد ؟ گوتی نشد حداقل شرافت داشتن سازندهاش با وجود سدی مثل آنچارتد 2 آنچارتد 3 امثال هم احتمال داشت گوتی بشه . تو لیست 5 تا بازی بود تو سالی که 15 تا بازی شاخ داره . چقدر صبرم رو میخای آزمایش کنی :دی ؟ آیا واقعا این مطالب رو متوجه نمیشی ؟ دیگه دارم
صددرصد به امضام ایمان میارم .

پ.ن : اگه عام و خاص شمایی بزار حسین مضحکه عام و خاص بشه واسه ما که مضحکه نیست چون تو این مورد حقیقت رو دید . در ضمن من وکیلشم :دی حسین تو هم بعدا نرو جبهه مقابل که بازم مجبور به بحث بشیم . خودت دیدی که چجورین اینا و تا آخرم اینجوری میمونن . فشار آنچارتد باعث میشه تمام انحصاریای پی اس 3 رو میخوان خراب کنن . دیگه نرو اونور و طرف حق باش . مرسی

آخرین ویرایش:
ببین منو نمیتونی بپیچونی.اصلا من حزب باد.اوکی(حالا بگذریم قبل از بن شدنت بهم میگفتی تو منطقی هستی و فن نیستی.این رفتار تو که حزب باد بودن نیست؟؟چون اون موقع موافق میلت بودم،بهم میگفتی منطقی،الان چون مقابلت هستم،میگی حزب باد.قشنگ مشخصه کی حزب باد هست)
اگه هم گفتم مال بیش از 1 سال پیش بوده، اونوقت هم زیاد نمیشناختمت آخه. اما وقتی موضع گیری هات در برابر GT5, FMS اینا و خیلی چیزای دیگه رو دیدم نظرم عوض شد، اعتراف میکنم تا الان تو بی سی آدم به بی ثباتی تو ندیدم:دی ضمنا تو کسی هستی که خودت معترفی به اینکه به خاطر تغییر موضع های پی در پی ـت خیلی از فن های ps باهات دشمن شدن، خب وقتی خودت به این قضیه که حرفات قطعیت نداره معترف هستی، من چی بگم دیگه؟ البته اینم باید بگم که "یکی به نعل زدن یکی به میخ، که نه سیخ بسوزه نه کباب" یکی از ابزار منطقی نشون دادن خود هست که تو از این ابزار همیشه استفاده میکنی. خوبه Nima هم بهت گفت، خیلی های دیگه هم میگن، پس دیگه...:دی
با کدوم بازی بیشتر از همه حال کردی؟اون میشه بهترین بازی از نظر شما در سال 2011.الکی لقمه رو می پیچونی اون منظوری که شما از این جمله برداشت کردی اشتباه است.
خب اگه اینجوری بود که به جای "بهترین بازی سال 2011 از نظر شما" می نوشتن"با کدوم بازی سال 2011 بیشتر حال می‌کنید؟" :دی مثلا من خودم اگه به اسکایریم رای داده بودم یعنی اینکه مطمئن بودم بازی سال میشه، و کسانی هم که به بازی های دیگه رای دادن همینطور.
خوب از نظر ما آنچارتد3 میخواستیم گوتی بشه که پیشرفت اسکایریم نسبت به ابلیویون نزاشت گوتی بشه
خب این فکر رو باید همون موقع که داشتید همینجوری رای میکشیدید به U3 می‌کردید، مشکل من نیست که:دی
بقیه حرفات هم تو پست های قبلیم جواب دادم و دیگه نمیتونم تکرار کنم 100 بار یه حرف رو.

خب این فکر رو باید همون موقع که داشتید همینجوری رای میکشیدید به U3 می‌کردید، مشکل من نیست که:دی
بقیه حرفات هم تو پست های قبلیم جواب دادم و دیگه نمیتونم تکرار کنم 100 بار یه حرف رو.
آهان ینی ما که اول سال میخواستیم آنچارتد گوتی بشه و به آنچارتد رای دادیم بیخود کردیم باید به بازیه دیگه ای رای میدادیم تا اختلاف فاحش تو نظرسنجی شما رو نترکونه . ببخشید اگه از اول میگفتی به آنچارتد رای نمیدادیم . من خیلی عذر میخوام از شما که ناراحتتون کردیم موقع نظرسنجی :دی
در ضمن هیچ جوابی به من ندادی وگرنه تکرار نمیکردم . خلاصه کلامت اینه که چرا اول سال به آنچارتد رای دادین ؟ خب ما به انحصاریمون اعتماد داریم و اعتمادمون درست در اومد و گوتی از بیخ گوشش رد شد . نه مثل انحصاریه شما که گوتی فرسنگها باهاش فاصله داره و اونقدر بهش بی اعتماد بودین که بهش رای ندادین .
خلاصه که این بحث پایان نداره و تا صبح هم بخوای واست مینویسم . چون مطمئنم حق با منه بیخیال نمیشم . ولی به نفعتونه حقیقت رو قبول کنین و منتظر سال بعد باشین .

آخرین ویرایش:
اگه هم گفتم مال بیش از 1 سال پیش بوده، اونوقت هم زیاد نمیشناختمت آخه. اما وقتی موضع گیری هات در برابر GT5, FMS اینا و خیلی چیزای دیگه رو دیدم نظرم عوض شد، اعتراف میکنم تا الان تو بی سی آدم به بی ثباتی تو ندیدم:biggrin1: ضمنا تو کسی هستی که خودت معترفی به اینکه به خاطر تغییر موضع های پی در پی ـت خیلی از فن های ps باهات دشمن شدن، خب وقتی خودت به این قضیه که حرفات قطعیت نداره معترف هستی، من چی بگم دیگه؟ البته اینم باید بگم که "یکی به نعل زدن یکی به میخ، که نه سیخ بسوزه نه کباب" یکی از ابزار منطقی نشون دادن خود هست که تو از این ابزار همیشه استفاده میکنی. خوبه Nima هم بهت گفت، خیلی های دیگه هم میگن، پس دیگه...:biggrin1:
تا دیروز که نیما شده بود شِمر.حالا چی شده ازش هی مایه میزاری؟اصلا میدونی حزب باد یعنی چی؟؟یعنی یه آدم هروقت چیزی به نفعش بود،بره به اون سمت.دقیقا مثل تو.که یه زمانی از نیما گله میکردی،الان ازش مایه میزاری.منم نگفتم بخاطر تغییر موضع باهام دشمنن.بلکه بخاطر این دشمن هستن،که اگر رفتار اشتباهی انجام بدن بهشون میگم.به نزدیکترین دوستان خودم هم میگم.به برادر خودم هم میگم.وگرنه من چه تغییر موضعی دادم؟؟برو مثلا یه پست بیار که من 1 سال پیش گفتم آنچارتد چقدر چرته،بعد الان بگم قشنگه.یا بالعکس.همیشه گفتم با گیرز بیشتر حال میکنم،ولی آنچارتد بازی کاملتری هست.همونطور که با گیم پلی جی تی بیشتر حال میکنم،در حالی که فورتزا بازی کاملتری هست.در ضمن هرچی که گفته باشم هیچ وقت این جمله تاریخی شما که فرمودید:mgs4 مثل gta اینترنت نداره:رو نگفتم.در مورد اون تیکه قرمز هم باید بگم،هرکس بنا بر ذات حقیقی خودش طرف مقابلش رو هم اونطور قلمداد میکنه.
بعدشم اصلا من حزب طوفان.جواب منو بده.
اینکه آنچارتد 3 جایزه ایی نگیره به تو چه سودی میرسونه؟؟جز اینکه از فشار کم کنه قطعا هیچ سودی نداره.درسته؟؟

@ amin-ps360:
برای آخرین بار میگم، اگه بعدش هم پستی بدی و باز سوال کنی دیگه جوابی نمیگیری، پس با دقت حرفام رو بخون.
آهان ینی ما که اول سال میخواستیم آنچارتد گوتی بشه و به آنچارتد رای دادیم بیخود کردیم باید به بازیه دیگه ای رای میدادیم تا اختلاف فاحش تو نظرسنجی شما رو نترکونه . ببخشید اگه از اول میگفتی به آنچارتد رای نمیدادیم . من خیلی عذر میخوام از شما که ناراحتتون کردیم موقع نظرسنجی :biggrin1:
نه بیخود نکردید، دور از جون. من میگم شماهایی که همه به u3 به عنوان بازی سال رای داده بودید نمیتونید الان بیاید ادعا کنید که اسکایریم نذاشت گوتی بشه و جهش فوق العاده u2 نسبت به 1ـش باعث شد عین 2 به چشم نیاد و این حرفا. پس نیاید بگید که معلوم بود u3 گوتی نمیشه، اگه معلوم بود نمیشه پس چرا انقدر بهش رای داده بودید؟ اگه بگید ما انتظار نداشتیم U3 گوتی شه با توجه به اون رای ها فقط حرف خودتون رو زیر سوال می‌برید و نقض می‌کنید. شماها الان دیدید که u3 با وجود بتمن و اسکایریم (فکر کنم 3 هزار میلیاردمین بار هست که اینو تکرار میکنم) عملا برای گوتی شدن شانسی نداره (گوتی از بیشتر سایت ها نه تک و توک)، اومدید با گفتن اینکه u2 فلان بود و u3 اینجوریه زدید جاده خاکی. همین.
گوتی از بیخ گوشش رد شد
لول:دی فیلم زیاد می‌بینی احتمالا:دی کجا از بیخ گوشش رد شد دقیقا؟!:-/ الان همه سایت ها بهترین ها رو انتخاب کردن و شما به این نتیجه رسیدی که گوتی از بیخ گوش u3 رد شد؟:-/
خلاصه که این بحث پایان نداره و تا صبح هم بخوای واست مینویسم . چون مطمئنم حق با منه بیخیال نمیشم .
شما تا هروقت میخوای بنویس اما من دیگه نمیتونم ادامه بدم، شرمنده اعصابم فولادین نیست.
شب خوش.
===========
تا دیروز که نیما شده بود شِمر.حالا چی شده ازش هی مایه میزاری؟اصلا میدونی حزب باد یعنی چی؟؟یعنی یه آدم هروقت چیزی به نفعش بود،بره به اون سمت.دقیقا مثل تو.که یه زمانی از نیما گله میکردی،الان ازش مایه میزاری.
Nima مثال بود، مثال بیشتر میخوای؟ Nevermore هم هست که با Nima هم عقیده است در مورد تو. ضمنا من این افراد رو با آی دی ـشون نوشتم، اگه دقت کنی میبینی که فارسی ننوشتم، یعنی اینکه خواستم مثال بزنم و بگم اینا دو نمونه بارز هستن.
شما که فرمودید:mgs4 مثل gta اینترنت نداره:رو نگفتم.
اون که شوخی بود:دی اونوقت تازه اومده بودم بی سی و هنوز به فناوری استفاده از ":دی" مجهز نشده بودم، وگرنه اونو میذاشتم جلوی جمله که ریا نشه:دی خودت هم پست های اولیه ـت رو نگاه کنی از این سوتی ها کم ندادی:دی
اینکه آنچارتد 3 جایزه ایی نگیره به تو چه سودی میرسونه؟؟
هیچی، فقط مثال علی دایی که فرخ زد ثابت میشه:>

آهان !! یعنی U2 در حد علی دایی بود در تیم ملی ایران ( سال 2009 ) ... سال 2011 هم برزیل دهه 70 و مثلا اسکایریم در نقش پله !! چه جالب U3 یعنی اینقدر بهتر از U2 بوده که توی تیم برزیل جزء 5 تا بازیکن اوله ! مثلا یه چیزی تو مایه های رولینهو و جرزینهو و کارلوس آلبرتو !
جمعش کنید بابا :))

آهان !! یعنی U2 در حد علی دایی بود در تیم ملی ایران ( سال 2009 ) ... سال 2011 هم برزیل دهه 70 و مثلا اسکایریم در نقش پله !! چه جالب U3 یعنی اینقدر بهتر از U2 بوده که توی تیم برزیل جزء 5 تا بازیکن اوله ! مثلا یه چیزی تو مایه های رولینهو و جرزینهو و کارلوس آلبرتو !
جمعش کنید بابا :))
:arrowd::arrowd::arrowd:
یعنی علی دایی* میرفت اورپا** اینهمه گل میزد ؟:biggrin1:
-------------
*علی دایی در اینجا یعنی U2.
**اروپا در اینجا یعنی سال مثلا 2008 یا 2010.

خوب مراسم گوتی شد و آنچارتدی که فک میکنین ضایع هست جزو 5 بازیه برتر سال از نظر معتبرترین منبع شد ( اینم واسه اون که میگم از بیخ گوشش رد شد)
نه. وقتی میشه بگی از بیخ گوشش رد شد که الان همه سایت ها بهترین ها رو انتخاب کرده باشن و u3 از نظر تعداد گوتی با اختلاف بسیار کم مثلا دوم شده باشه. یعنی اگه مثلا اسکایریم 50 تا جایزه گوتی بگیره و u3 مثلا 48 تا بگیره اونوقت میشه بگی از بیخ گوشش رد شده نه اینجوری که شما گفتی.

آخرین ویرایش:
:arrowd::arrowd::arrowd:
نه بیخود نکردید، دور از جون. من میگم شماهایی که همه به u3 به عنوان بازی سال رای داده بودید نمیتونید الان بیاید ادعا کنید که اسکایریم نذاشت گوتی بشه و جهش فوق العاده u2 نسبت به 1ـش باعث شد عین 2 به چشم نیاد و این حرفا. پس نیاید بگید که معلوم بود u3 گوتی نمیشه، اگه معلوم بود نمیشه پس چرا انقدر بهش رای داده بودید؟ اگه بگید ما انتظار نداشتیم U3 گوتی شه با توجه به اون رای ها فقط حرف خودتون رو زیر سوال می‌برید و نقض می‌کنید. شماها الان دیدید که u3 با وجود بتمن و اسکایریم (فکر کنم 3 هزار میلیاردمین بار هست که اینو تکرار میکنم) عملا برای گوتی شدن شانسی نداره (گوتی از بیشتر سایت ها نه تک و توک)، اومدید با گفتن اینکه u2 فلان بود و u3 اینجوریه زدید جاده خاکی. همین
-------------
خوب بزار قصه رو کامل بگم . اول سال از گیم ها فقط یکی دو تا تریلر اومده بود . بازیسنتر اومد نظر سنجی گذاشت که به نظر شما کودوم گوتی میشه . ما هم گفتیم آنچارتد . شما هم که مسلما آینده رو نمیدونستی و به آنچارتد هم که نمیتونستی رای بدی و به بازیه انحصاریت هم اعتماد نداشتی شاید اومدی به اسکایریم رای دادی ( نمیدونم اگه بتمن گوتی شده بود میخواستی چی بگی ) . کم کم زمان گزشت و تریلر ها اومدن و تریلر گیم پلی و ... و خود بازی ها اومدن و ما بعد از بازی کردن تموم بازی ها دیدیم که اسکایریم بنا به دلایلی که تو پستای بالایی گفتم بیشتر از آنچارتد 3 پیشرفت داشته . ما هم گفتیم ای ول اسکایریم گوتی حلالت . آنچارتد هم نهایت تلاشش رو کرد و اینقدر تونست پیشرفت کنه که گوتی از بیخ گوشش رد بشه تو وی جی ای و بهترین بازی پی اس 3 و بهترین گرافیک رو از معتبرترین منبع بگیره اونم با وجود بازی هایی که 5 سال کارمک رو گرافیکش کار کرده بود و همچنین ****3 و ... ( که خودتم میدونی آنچارتد3 بیشتر از این تو این نسل نمیتونست پیشرفت کنه که ما این رو تقریبا اواخر سال با تریلر های کاملتر و خود بازی فهمیدیم و هر کی میگه من از اول میدونستم بدون دروغ میگه و ضد هست ). مراسم گوتی شد و آنچارتد که میگفتین ضایع هست و به اصطلاح مینی گیمه و همون بازی که رکوردای نظرسنجی بازیسنتر جون رو داغون کرد اومد جز 5 بازی برتر معتبرترین جایزه گوتی شد . و فشار ناشی از این باعث شد این تاپیک ها و این کاربرا اینجوری بشن . قصه ما به سر رسید . کلاغه عمرا به خونش رسیده باشه چون هنوز گم شده .... کلاغه
biggrin1.gif

نه. وقتی میشه بگی از بیخ گوشش رد شد که الان همه سایت ها بهترین ها رو انتخاب کرده باشن و u3 از نظر تعداد گوتی با اختلاف بسیار کم مثلا دوم شده باشه. یعنی اگه مثلا اسکایریم 50 تا جایزه گوتی بگیره و u3 مثلا 48 تا بگیره اونوقت میشه بگی از بیخ گوشش رد شده نه اینجوری که شما گفتی.
اولا از الان نمیشه فهمید چند تا گوتی میگرن . دوما من معتبرترین رو گفتم ومعتبرترین vga هست که تا حدودی کافیه .
وقتی من میگم از بیخ گوشش رد شد ینی تو معتبرترین لیست دنیا بین پنج بازی برتر قرار گرفت بلکه هم سه بازی برتر(بتمن و اسکایریم و آنچارتد ) با وجود اینهمه بازی شاخ تو یه سال .
در ضمن فک نکن نفهمیدم زدی به یه کوچه ی دیگه ( حرفات از نظرسنجی اول سال اومد شد تعداد گوتی های اسکایریم و آنچارتد و بیخ گوش و... ) . کم کم دارم فکر میکنم میخوای تعداد پستاتو برسونی به تعداد پستای اکانت بن شدت و ما رو هم اسیر کردی :دی به خدا دیگه تعریف دیگه ای نمیتونم واسه این حالت بکنم :دی فعلا خدافظ ساعت 4 شد :))

آخرین ویرایش:
خب اگه اینجوری بود که به جای "بهترین بازی سال 2011 از نظر شما" می نوشتن"با کدوم بازی سال 2011 بیشتر حال می‌کنید؟" :biggrin1: مثلا من خودم اگه به اسکایریم رای داده بودم یعنی اینکه مطمئن بودم بازی سال میشه، و کسانی هم که به بازی های دیگه رای دادن همینطور.
اخه کی میاد اسم نظر سنجی رو بزاره "با کدوم بازی سال 2011 بیشتر حال می‌کنید؟"
منم با این که میدونستم اسکایریم اول میشه به بتمن رای دادم.
قول میدم اگه همین امسال انچارتد از لحاظ تعداد گوتی از اسکایریم و بتمن و ... میزد بالا همین خود شما شروع می کردی به شستن سایتا که حق انچارتد نیست و سونی رشوه داده و ...
1001 بهونه میاوردی برا زیر سوال بردن لیستا...
کلا این بحث رو ادامه ندیم بهتره.من تا صبح برا شما روضه بخونم نه نظر شما عوض می شه نه چیزی از ارزش های انچارتد کم میشه.پس کلا ولش کن.

دوستان يكي لطف كنه ( صد البته بعد از بررسي رابطه ي گيمينگ عمه ي دوستان با گلهاي زده ي علي دايي ) نتيجه ي اين مباحث پربار رو به من پي ام كنه تا بالاخره منِ نوب بيچاره هم بفهمم كه نظر IGN و سايتهاي معتبر دنيا كه كانون مقبوليت و توجهات تمام گيمرهاي دنياست ملاك و كارشناسيه يا نظرات چند تا از كاربران علامه ي بازي سنتر كه هميشه ساز مخالف ميزنند ولي حتي يه وبلاگ با 5 تا عضو كه مطالبشون رو تاييد كنه هم ندارند !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or