بهترین های 2011 از نگاه Gamesradar

Dreadlord

کاربر سایت
جوایز ویژه

طوفان قبل از آرامش (اشاره به آخرین عنوان بزرگ Wii قبل از عرضه Wii U):
The Legend of Zelda: Skyward Sword

بهترین بازی که بالاخره در آمریکا منتشر شد:
Dragon Quest VI: Realms of Revelation
بازی که به تنهایی کینکت را با ارزش می کند (برای بار دوم):
Dance Central 2

بازی که بالاخره از مرحله بتا بیرون آمد:
Minecraft

Fanboy Award برای بهترین انحصاری های هر پلتفرم

بهترین بازی انحصاری PC:
The Witcher 2: Assassins of Kings
بهترین بازی انحصاری Wii:
بهترین بازی انحصاری DS:
Pokemon: Black and White
بهترین بازی انحصاری 3DS:
Super Mario 3D Land
بهترین بازی انحصاری PS3:
Uncharted 3: Drake's Deception
بهترین بازی انحصاری PSP:
Tactics Ogre: Let Us Cling Together
بهترین بازی انحصاری Xbox 360:
Forza Motorsport 4
بهترین بازی انحصاری iOS:
Infinity Blade II

بهترین های 2011

بهترین گرافیک تکنیکی:
Runner-up: Uncharted 3: Drake's Deception
بهترین گرافیک هنری:
Rayman Origins
Runner-up: Trine 2
خونین ترین بازی:
Mortal Kombat
Runner-up: Dead Space 2
دوست داشتنی ترین بازی:
Kirby's Return to Dreamland
Runner-up: Sesame Street: Once Upon a Monster
بهترین بازی که طرفداران خود را خوشحال کرد:
Sonic Generations
Runner-up: Ultimate Marvel vs Capcom 3
بهترین بازی که کمتر از انتظار ظاهر شد:
Dead Island
Runner-up: Jaws: Ultimate Predator
انقدر که میگفتند هم بد نبود (!) :
Thor: God of Thunder (DS)
Runner-up: Driver: San Francisco
بیشترین بهبود در سری:
Dues Ex: Human Revolution
Runner-up: Sonic Generations
بازی ای که خراب نکرد:
Pokemon: Black and White
Runner-up: Modern Warfare 3
ساختار شکنانه ترین مولتی پلیر:
Portal 2
Runner-up: Dark Souls
بهترین بازی ورزشی:
NBA 2K12
Runner-up: FIFA 12
بهترین بازسازی:
The Legend of Zelda: Ocraina of Time 3D
Runner-up: Halo: Combat Evolved Anniversary
بیشترین صحنه های هیجان انگیز در واحد ثانیه! :
Killzone 3
Runner-up: Saints Row: The Third
پُر ترین و کامل ترین بازی:
The Elder Scrolls V: Skyrim
Runner-up: Battle field 3 Multiplayer
بهترین کاراکتر جدید:
Wheatley (Portal 2)
Runner-up: Missile (Ghost Trick)
کات سین هایی که دوست داریم تماشا کنیم:
Uncharted 3: Drake's Deception
Runner-up: Catherine
بهترین شخصیت همراه:
Sully (Uncharted 3)
Runner-up: Lydia (Skyrim)
بهترین بازی Old-school، سخت و چالش برانگیز:
Dark Souls
Runner-up: Rayman Origins
بهترین Soundtrackـی که فکرش را نمی کردیم:
Saints Row: The Third
Runner-up: Bastion
موضوع مورد علاقه در صنعت بازی:
Free-to-Play
Runner-up: Cloud Storage
بهترین بازی که فراموش کردید:
You Don't Know Jack
Runner-up: Shadows of the Damned
Okami Award به بهترین بازی که از قبل محکوم به شکست بوده:
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Runner-up: Okamiden
بهترین 3D:
Super Mario 3D Land
Runner-up: ICO and Shadow of the Colossus Collection
بهترین بازی MMO:
Rift
Runner-up: DC Universe Online
بهترین قسمت یک موقعیت بد:
Nintendo's Ambassador Program (بعد از کاهش قیمت زودهنگام 3DS و عصبانیت کسایی که این کنسول رو در زمان لانچ با قیمت بالا خریده بودند، نینتندو 10 ها بازی کلاسیک خودش را به رایگان به آنها هدیه داد.
Runner-up: Sony's Welcome Back Initiative (قضیه هک شدن PSN و چیزهایی که سونی بعدش به کاربران داد و ...:دی)
بهترین Ending song:
Portal 2
Runner-up: Batman: Arkham City

بازی سال (Game of the Year)

Batman: Arkham City
The Elder Scrolls V: Skyrim
Portal 2
Portal 2
نظر خوانندگان: The Elder Scrolls V: Skyrim
Runner-up: Batman: Arkham City

البته از نظر گیم پلی به نظر بنده هیچ نقصی نداشت.یه چیزی هم فراتر از قابل قبول بود.مشکل اصلی همونهایی بود که گفتم.گرافیک هنری ضعیف،کارگردانی ضعیف.فقط اگر این 2 تا در حد عنوانی مثل آنچارتد بود،قطعا هم نمراتش بالاتر میرفت و هم جوایز زیادی رو میتونست بگیره.ولی افسوس که تو این اپیک حتی یک نفر هم به این مسائل توجه نمیکنه.
بله کمتر کسانی هستند که به طراحی هنری و ریزه کاری هایی های داستان و کارگردانی توجه کنن.
همه میبینن گرافیک که پیشرفت قابل توجهی داشته ( که بعد از 3 سال اگر پیشرفت اساسی نداشت باید فاتحش رو خوند ) ، گیم پلی هم که عالی بوده ، چند تا سکانس به قول معروف اشک درآر هم که جدیدا حتی به چیپ ترین بازی ها هم اضافه میکنن ، اضافه شده بعد پیش خودشون میگن شاهکار که میگن حتما همینه دیگه! انتظار هم دارن همه جایزه ها و GOTY ها رو درو کنه!
دوستان خواهشا حمله نفرمایید خود من با اینکه سونی فن هستم ولی از طرفداران این بازی هستم ، دو نسخه ی قبلش هم بازی کردم. ;)

"بیشترین صحنه های هیجان انگیز در واحد ثانیه" ! دیگه رشته ی دیگه ای نبود ؟ مثلا "بهترین نورپردازی در گوشه های اطاق مرحله ی آخر" !!!

بله کمتر کسانی هستند که به طراحی هنری و ریزه کاری هایی های داستان و کارگردانی توجه کنن.
همه میبینن گرافیک که پیشرفت قابل توجهی داشته ( که بعد از 3 سال اگر پیشرفت اساسی نداشت باید فاتحش رو خوند )، گیم پلی هم که عالی بوده ، چند تا سکانس به قول معروف اشک درآر هم که جدیدا حتی به چیپ ترین بازی ها هم اضافه میکنن ، اضافه شده بعد پیش خودشون میگن شاهکار که میگن حتما همینه دیگه! انتظار هم دارن همه جایزه ها و GOTY ها رو درو کنه!
دوستان خواهشا حمله نفرمایید خود من با اینکه سونی فن هستم ولی از طرفداران این بازی هستم ، دو نسخه ی قبلش هم بازی کردم. ;)
رسالتت تو Alan wake تموم شد حالا نوبت GOEW ؟

همون تیکه که بلد کردم کاملاً مشخص میکنه که از رو قصد و غرض پست نمیدی !!!!

نوشته شده توسط u.s.a البته از نظر گیم پلی به نظر بنده هیچ نقصی نداشت.یه چیزی هم فراتر از قابل قبول بود.مشکل اصلی همونهایی بود که گفتم.گرافیک هنری ضعیف،کارگردانی ضعیف.فقط اگر این 2 تا در حد عنوانی مثل آنچارتد بود،قطعا هم نمراتش بالاتر میرفت و هم جوایز زیادی رو میتونست بگیره.ولی افسوس که تو این اپیک حتی یک نفر هم به این مسائل توجه نمیکنه.
من منظورت رو نمی‌فهمم از اینکه میگی گرافیک هنری و کارگردانی ـش ضعیف بود؛ میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟

من منظورت رو نمی‌فهمم از اینکه میگی گرافیک هنری و کارگردانی ـش ضعیف بود؛ میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟

گرافیک هنری که توضیح دادنی نیست آرش جان:d
کارگردانی هم شما کافیه مثلا کات سینهای این بازیو با آنچارتد یا متالگیر مقایسه کنی.به جز 3-4 تا کات سین خوب،باقیش کاملا متوسط هست.شما کارگردانی این بازیو بزار کنار یه بازی مثل متالگیر 4 خودت متوجه میشی:d

• Like
Reactions: bluestar
رسالتت تو Alan wake تموم شد حالا نوبت GOEW ؟

همون تیکه که بلد کردم کاملاً مشخص میکنه که از رو قصد و غرض پست نمیدی !!!!
حالا اصلا شما فرض کن از رو قصد و غرض هست!!مشکلی نیست. ولی خب مگه اشتباه میکنم؟
کاری به گیرز ندارم ولی هر عنوانی که نسخه ی جدیدش بعد از 3 سال عرضه بشه و گرافیکش پیشرفت چشمگیر نداشته باشه نباید فاتحش رو خوند؟ حالا میخواد اسمش گیرز باشه میخواد هر عنوان دیگه ای باشه.

گرافیک هنری که توضیح دادنی نیست آرش جان:d
کارگردانی هم شما کافیه مثلا کات سینهای این بازیو با آنچارتد یا متالگیر مقایسه کنی.به جز 3-4 تا کات سین خوب،باقیش کاملا متوسط هست.شما کارگردانی این بازیو بزار کنار یه بازی مثل متالگیر 4 خودت متوجه میشی:d
میشه گفت 99% بازیها اگر از نظر کات سین ها با MGS 4 مقایسه بشن به شدت له و لورده میشن! :دی

شما کارگردانی این بازیو بزار کنار یه بازی مثل متالگیر 4 خودت متوجه میشی:d

کلا فکر می کنم هیچ بازی ای از لحاظ کارگردانی حتی U3 هم با MGS4 نمی تونن مقایسه بشن :دی به نظر من نسخه 4 از لحاظ کارگردانی سلطان بی چون چرای این نسل هست !

حالا اصلا شما فرض کن از رو قصد و غرض هست!!مشکلی نیست. ولی خب مگه اشتباه میکنم؟
کاری به گیرز ندارم ولی هر عنوانی که نسخه ی جدیدش بعد از 3 سال عرضه بشه و گرافیکش پیشرفت چشمگیر نداشته باشه نباید فاتحش رو خوند؟ حالا میخواد اسمش گیرز باشه میخواد هر عنوان دیگه ای باشه.
!
دوست عزیز اولاً مگه فاتحه یه بازی رو با پیشرفت کردن یا نکردن گرافیکش میخونن ؟ دوماً در مورد همون گرافیکم باید به این نکته توجه کنی که پایِ یه کنسول با یه سخت افزار محدود و ثابت درمیانه ، pc که نیست روز به روز آپگیردش کنی !! یعنی چی که بعد سه سال اگه پیشرفت چشمگیری نکنه باید فاتحش رو خوند ؟ یعنی اگه شماره بعدی گیرز، سه سال دیگه بیاد باز باید انتظار پیشرفت اساسی داشته باشیم؟!! شک ندارم خوشبین ترین فن های گیرزم فک نمی کردم گرافیک بازی نسبت به شماره دوم یه همچین پیشرفتِ چشمگیری کنه طوری که پیشرفتش از نسخه دو نسبت به یک بیشتر باشه . . .
ДядsЙ عزیز حرف حسین در مورد GEOW 3 درسته نمیشه واقعیت رو کتمان کرد ولی در مورد شماره های قبلی (1 و 2) به هیچ عنوان ! چون جفتشون از حیث طراحی هنری جزو شاهکارهای 360 هستن(از نظر خودم جزو شاهکارهای این نسل). رنگ بندی های عالی و فضا سازی ها بینظیرِ شماره یک و دو بعید میدونم از یاد کسی بره. . .

ولی نکته ایی که باید در نظر گرفت اینکه شماره سوم فارق از نسخه های قبلی و به عنوان یک بازی مستقل ، از حیث طراحی هنری به هیچ عنوان بازی ضعیفی نیست ولی باید قبول کرد شماره یک و دو به قدری توقع فن های بازی رو زیاد کرده بودن که با فضاسازی های شماره سوم ارضا نشن . در حین بازی مدام با خودم میگفتم الان میرسم chapter بعدی و یه سوپر desing معرکه مثل شماره های قبلی میبینم که متاسفانه به جز اون مرحله زیر آب باقی مراحل زیاد چنگی بدل نمی زد

دوست عزیز اولاً مگه فاتحه یه بازی رو با پیشرفت کردن یا نکردن گرافیکش میخونن ؟ دوماً در مورد همون گرافیکم باید به این نکته توجه کنی که پایِ یه کنسول با یه سخت افزار محدود و ثابت درمیانه ، pc که نیست روز به روز آپگیردش کنی !! یعنی چی که بعد سه سال اگه پیشرفت چشمگیری نکنه باید فاتحش رو خوند ؟ یعنی اگه شماره بعدی گیرز، سه سال دیگه بیاد باز باید انتظار پیشرفت اساسی داشته باشیم؟!! شک ندارم خوشبین ترین فن های گیرزم فک نمی کردم گرافیک بازی نسبت به شماره دوم یه همچین پیشرفتِ چشمگیری کنه طوری که پیشرفتش از نسخه دو نسبت به یک بیشتر باشه . . .
بالاخره گرافیک هم یه فاکتور تاثیر گذار هست. درسته همه چیز نیست و برا خود من اولویت سوم بعد از گیم پلی و داستان محسوب میشه ولی نمیشه نادیده گرفتش. خب همون کنسول محدود یه عمر مشخص داره به طور مثال 7 سال. اینکه الان تقریبا به آخر پتانسیل کنسول ها رسیدیم درسته ولی سال 2008 که اینطور نبود. تازه امسال با اومدن بازی هایی مثل U3 - Crysis 2 - Gears 3 بهش دست پیدا کردن.
شماره ی بعدی گیرز یا هر بازی دیگه ای که امسال اومد اگر قراره همین نسل عرضه بشه نمیشه انتظار پیشرفت زیاد رو داشت. البته تقریبا محاله که 3 سال دیگه بازی قوی ای برای این نسل بدن. ولی اگر قرار باشه نسل بعد بیاد از نظر من بله حتما باید پیشرفت چشمگیری داشته باشه وگرنه نسل جدید به چه درد میخوره؟
شماره دوم گیرز 2 سال بعد از نسخه یکش اومد به همین دلیل باز هم انتظار از پیشرفت گرافیکیش پایین تر میاد. در ضمن اون زمان گرافیک هایی مثل آنچارتد 2 و کیلزون 2 هنوز پدید نیومده بودن که سطح توقع هم انقد بالا بره.
اگر هم کسی از طرفداران انتظار این پیشرفت گرافیکی رو از گیرز نداشته یکی از دلایلش اولن نمایش بازی در E3 2010 بود که گرافیک اونجا بسیار ضعیف بود و بعدش هم که دیگه چیزی ازش نشون ندادن تا E3 2011 که همه رو امیدوار کرد.
ДядsЙ عزیز حرف حسین در مورد GEOW 3 درسته نمیشه واقعیت رو کتمان کرد ولی در مورد شماره های قبلی (1 و 2) به هیچ عنوان ! چون جفتشون از حیث طراحی هنری جزو شاهکارهای 360 هستن(از نظر خودم جزو شاهکارهای این نسل). رنگ بندی های عالی و فضا سازی ها بینظیرِ شماره یک و دو بعید میدونم از یاد کسی بره. . .
البته من شخصا رنگبندی مرده و کنتراست خاکستری و قهوه ای 2 نسخه ی قبل رو زیاد دوست نداشتم. بیش از حد یکنواخت بود.

بالاخره گرافیک هم یه فاکتور تاثیر گذار هست. درسته همه چیز نیست و برا خود من اولویت سوم بعد از گیم پلی و داستان محسوب میشه ولی نمیشه نادیده گرفتش. خب همون کنسول محدود یه عمر مشخص داره به طور مثال 7 سال. اینکه الان تقریبا به آخر پتانسیل کنسول ها رسیدیم درسته ولی سال 2008 که اینطور نبود. تازه امسال با اومدن بازی هایی مثل U3 - Crysis 2 - Gears 3 بهش دست پیدا کردن.
شماره ی بعدی گیرز یا هر بازی دیگه ای که امسال اومد اگر قراره همین نسل عرضه بشه نمیشه انتظار پیشرفت زیاد رو داشت. البته تقریبا محاله که 3 سال دیگه بازی قوی ای برای این نسل بدن. ولی اگر قرار باشه نسل بعد بیاد از نظر من بله حتما باید پیشرفت چشمگیری داشته باشه وگرنه نسل جدید به چه درد میخوره؟
شماره دوم گیرز 2 سال بعد از نسخه یکش اومد به همین دلیل باز هم انتظار از پیشرفت گرافیکیش پایین تر میاد. در ضمن اون زمان گرافیک هایی مثل آنچارتد 2 و کیلزون 2 هنوز پدید نیومده بودن که سطح توقع هم انقد بالا بره.
البته من شخصا رنگبندی مرده و کنتراست خاکستری و قهوه ای 2 نسخه ی قبل رو زیاد دوست نداشتم. بیش از حد یکنواخت بود.
بحث نپیچون من به سال 2008 یا نسل بعد کاری ندارم تو گفتی گرافیک بازی بعد از 3 سال اگر پیشرفت اساسی نداشت باید فاتحش رو خوند یعنی داری میگی پیشرفت به ساله ! در صورتی که پیشرفت گرافیک به سال نیست نه اینکه بی ارتباط باشه ولی به هیچ عنوان وابسته نیست اگه اینجوری که شما میگی باشه پس یه بازی که پروسه ساختش 5 سال زمان برده باید گرافیکش به همون نسبت پیشرفت کنه !(اصلاً همچین چیزی معنی میده؟! ) مثلاً پیشرفت u2 نسبت به 1 رو با u3 نسبت به دو مقایسه کن ساخت جفتشونم تو 2 سال زمان برد ! پیشرفت گرافیک به ظرفیت سخت افزار ، بهنیه بودن یا شدن انجین و به تبحر و مهارت سازنده های اون بازی بر میگرده که میتونن تو دو سال این کارو انجام بدن یا سه سال یا بیشتر یعنی نمیشه تضمین داد بازی ایی که که تو پنج سال ساخته میشه از بازی که تو دو سال ساخته میشه گرافیک بهتری داشته باشه !
اگر هم کسی از طرفداران انتظار این پیشرفت گرافیکی رو از گیرز نداشته یکی از دلایلش اولن نمایش بازی در E3 2010 بود که گرافیک اونجا بسیار ضعیف بود و بعدش هم که دیگه چیزی ازش نشون ندادن تا E3 2011 که همه رو امیدوار کرد.
LOL اینم حتماً شما تشخیص دادی ! خدایی حرفایی میزنی مو به تن آدم سیخ میشه !

بحث نپیچون من به سال 2008 یا نسل بعد کاری ندارم تو گفتی گرافیک بازی بعد از 3 سال اگر پیشرفت اساسی نداشت باید فاتحش رو خوند یعنی داری میگی پیشرفت به ساله ! در صورتی که پیشرفت گرافیک به سال نیست نه اینکه بی ارتباط باشه ولی به هیچ عنوان وابسته نیست اگه اینجوری که شما میگی باشه پس یه بازی که پروسه ساختش 5 سال زمان برده باید گرافیکش به همون نسبت پیشرفت کنه !(اصلاً همچین چیزی معنی میده؟! ) مثلاً پیشرفت u2 نسبت به 1 رو با u3 نسبت به دو مقایسه کن ساخت جفتشونم تو 2 سال زمان برد ! پیشرفت گرافیک به ظرفیت سخت افزار ، بهنیه بودن یا شدن انجین و به تبحر و مهارت سازنده های اون بازی بر میگرده که میتونن تو دو سال این کارو انجام بدن یا سه سال یا بیشتر یعنی نمیشه تضمین داد بازی ایی که که تو پنج سال ساخته میشه از بازی که تو دو سال ساخته میشه گرافیک بهتری داشته باشه !
من نگفتم پیشرفت به ساله. فقط گفتم بازی هایی که بین شماره هاشون فاصله ی زمانی زیاد هست باید به همون نسبت پیشرفت کنن. MW3 و Fifa که هرسال میان به نسبت 1 سال وقت ، بازی که بعد از 2 سال میاد به همون نسبت اونی هم که بعد از 10 سال میاد باز به همون نسبت.
الان مثلا بعد از 3 سال اگر گیرز 3 گرافیکش خیلی نسبت به گیرز 2 تغییر نکرده بود شما اعتراضی نداشتی؟ نمیگفتی ای بابا اینا تو این 3 سال چیکار میکردن؟ نمیگفتی اگه نسل کشش نداره پس کرایسیس 2 و U3 چین این وسط؟
بازی ای که 5 سال در دست ساخت بوده وقتی میاد باید با استاندارد های رزو هماهنگ باشه نه استاندارد های 5 سال پیش! در غیر این صورت محکوم به شکسته!
اون مثال سری U که زدی برمیگرده به آخر این نسل. سخت افزار محدود ها رو اگر یک لیوان حساب کنی U2 مثلا 80% این لیوان رو پر کرد واسه همین جای پیشرفت خیلی زیادی برای U3 نذاشت.من فکر نمیکردم اشاره نکردن به مشکلات آخر نسل انقدر برام مشکل ساز میشه وگرنه حتما اشاره میکردم.
من اصلا اری به اینکه یه تیم تو 10 سال نمیتونه یه گرافیک بنچمارک بسازه ولی یه تیم دیگه تو 2 سال میتونه ندارم. فقط و فقط میگم یه بازی که مدت نسبتا طولانی در دست ساخت بوده باید از لحاظ گرافیکی نسبت به نسخه ی قبلش پیشرفت چشمگیر داشته باشه وگرنه محکوم به شکسته.
LOL اینم حتماً شما تشخیص دادی ! خدایی حرفایی میزنی مو به تن آدم سیخ میشه !
اگر اشتباه نکنم خود شما مقایسه ای از اون تریلر که کیفیت خیلی خوبی هم نداشت با نسخه ی پایانی گذاشتی که تفاوت هم زمین تا آسمون بود. برا تشخیصش هم فقط به دو تا چشم سالم احتیاج هست نه چیز دیگه ای.
من تاپیک گیرز رو خیلی گشتم اون عکس رو پیدا نکردم اگه خودت داری بذار قضاوت هم به عهده ی اونایی که میبینن...

من نگفتم پیشرفت به ساله. فقط گفتم بازی هایی که بین شماره هاشون فاصله ی زمانی زیاد هست باید به همون نسبت پیشرفت کنن. MW3 و Fifa که هرسال میان به نسبت 1 سال وقت ، بازی که بعد از 2 سال میاد به همون نسبت اونی هم که بعد از 10 سال میاد باز به همون نسبت.
الان مثلا بعد از 3 سال اگر گیرز 3 گرافیکش خیلی نسبت به گیرز 2 تغییر نکرده بود شما اعتراضی نداشتی؟ نمیگفتی ای بابا اینا تو این 3 سال چیکار میکردن؟ نمیگفتی اگه نسل کشش نداره پس کرایسیس 2 و U3 چین این وسط؟
بازی ای که 5 سال در دست ساخت بوده وقتی میاد باید با استاندارد های رزو هماهنگ باشه نه استاندارد های 5 سال پیش! در غیر این صورت محکوم به شکسته!
اون مثال سری U که زدی برمیگرده به آخر این نسل. سخت افزار محدود ها رو اگر یک لیوان حساب کنی U2 مثلا 80% این لیوان رو پر کرد واسه همین جای پیشرفت خیلی زیادی برای U3 نذاشت.من فکر نمیکردم اشاره نکردن به مشکلات آخر نسل انقدر برام مشکل ساز میشه وگرنه حتما اشاره میکردم.
من اصلا اری به اینکه یه تیم تو 10 سال نمیتونه یه گرافیک بنچمارک بسازه ولی یه تیم دیگه تو 2 سال میتونه ندارم. فقط و فقط میگم یه بازی که مدت نسبتا طولانی در دست ساخت بوده باید از لحاظ گرافیکی نسبت به نسخه ی قبلش پیشرفت چشمگیر داشته باشه وگرنه محکوم به شکسته.
دیگه دلیلی واسه ادامه بحث نمیبینم هم پست های شما موجوده هم من .( نیازی هم به توجیح اضافه نیست . )
اگر اشتباه نکنم خود شما مقایسه ای از اون تریلر که کیفیت خیلی خوبی هم نداشت با نسخه ی پایانی گذاشتی که تفاوت هم زمین تا آسمون بود. برا تشخیصش هم فقط به دو تا چشم سالم احتیاج هست نه چیز دیگه ای.
من تاپیک گیرز رو خیلی گشتم اون عکس رو پیدا نکردم اگه خودت داری بذار قضاوت هم به عهده ی اونایی که میبینن...
بله من مقایسه گذاشتم و تاکید کردم تو بعضی زمینه ها پیشرفت کرده ولی هرچی فکر میکنم نمی فهمم چطوری از اون مقایسه به این نتیجه رسیدی که گرافیک بازی تو e3 افتضاح ـه !

خب در باب مقایسه که آره، از هر بازی باید در حد خودش انتظار داشت نه اینکه بیای بگی با MGS4 مقایسه ـش کنی هیچی نیست:دی اون که مشخصه کاملا و گیرز 3 که سهله، حتی همین u2, 3 هم باید جلوی MGS4 لُنگ بندازن تو این زمینه. البته شما کلا عادتته که بازی ها رو کنار هم بذاری و با هم مقایسه شون کنی، چیز عجیبی نیست:دی
والا من نمیدونم، عجیبه برام کلا چه طوری میگید بازی گرافیک هنریش ضعیف بود دوست عزیز:دی
اون همه تنوع دشمن و طراحی زیباشون، اون beast ها و منجنیق های غول پیکر، فضاسازی های زیبا خصوصا دنیای زیر آبش که فوق العاده زیبا طراحی شده بود هم دشمناش و هم محیط، و ... . به نظر من گرافیک بازی از حیث هم هنری و هم تکنیکی فوق العاده بود:-??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or