بهترین های 2011 از نگاه Gamesradar

Dreadlord

کاربر سایت
جوایز ویژه

طوفان قبل از آرامش (اشاره به آخرین عنوان بزرگ Wii قبل از عرضه Wii U):
The Legend of Zelda: Skyward Sword

بهترین بازی که بالاخره در آمریکا منتشر شد:
Dragon Quest VI: Realms of Revelation
بازی که به تنهایی کینکت را با ارزش می کند (برای بار دوم):
Dance Central 2

بازی که بالاخره از مرحله بتا بیرون آمد:
Minecraft

Fanboy Award برای بهترین انحصاری های هر پلتفرم

بهترین بازی انحصاری PC:
The Witcher 2: Assassins of Kings
بهترین بازی انحصاری Wii:
بهترین بازی انحصاری DS:
Pokemon: Black and White
بهترین بازی انحصاری 3DS:
Super Mario 3D Land
بهترین بازی انحصاری PS3:
Uncharted 3: Drake's Deception
بهترین بازی انحصاری PSP:
Tactics Ogre: Let Us Cling Together
بهترین بازی انحصاری Xbox 360:
Forza Motorsport 4
بهترین بازی انحصاری iOS:
Infinity Blade II

بهترین های 2011

بهترین گرافیک تکنیکی:
Runner-up: Uncharted 3: Drake's Deception
بهترین گرافیک هنری:
Rayman Origins
Runner-up: Trine 2
خونین ترین بازی:
Mortal Kombat
Runner-up: Dead Space 2
دوست داشتنی ترین بازی:
Kirby's Return to Dreamland
Runner-up: Sesame Street: Once Upon a Monster
بهترین بازی که طرفداران خود را خوشحال کرد:
Sonic Generations
Runner-up: Ultimate Marvel vs Capcom 3
بهترین بازی که کمتر از انتظار ظاهر شد:
Dead Island
Runner-up: Jaws: Ultimate Predator
انقدر که میگفتند هم بد نبود (!) :
Thor: God of Thunder (DS)
Runner-up: Driver: San Francisco
بیشترین بهبود در سری:
Dues Ex: Human Revolution
Runner-up: Sonic Generations
بازی ای که خراب نکرد:
Pokemon: Black and White
Runner-up: Modern Warfare 3
ساختار شکنانه ترین مولتی پلیر:
Portal 2
Runner-up: Dark Souls
بهترین بازی ورزشی:
NBA 2K12
Runner-up: FIFA 12
بهترین بازسازی:
The Legend of Zelda: Ocraina of Time 3D
Runner-up: Halo: Combat Evolved Anniversary
بیشترین صحنه های هیجان انگیز در واحد ثانیه! :
Killzone 3
Runner-up: Saints Row: The Third
پُر ترین و کامل ترین بازی:
The Elder Scrolls V: Skyrim
Runner-up: Battle field 3 Multiplayer
بهترین کاراکتر جدید:
Wheatley (Portal 2)
Runner-up: Missile (Ghost Trick)
کات سین هایی که دوست داریم تماشا کنیم:
Uncharted 3: Drake's Deception
Runner-up: Catherine
بهترین شخصیت همراه:
Sully (Uncharted 3)
Runner-up: Lydia (Skyrim)
بهترین بازی Old-school، سخت و چالش برانگیز:
Dark Souls
Runner-up: Rayman Origins
بهترین Soundtrackـی که فکرش را نمی کردیم:
Saints Row: The Third
Runner-up: Bastion
موضوع مورد علاقه در صنعت بازی:
Free-to-Play
Runner-up: Cloud Storage
بهترین بازی که فراموش کردید:
You Don't Know Jack
Runner-up: Shadows of the Damned
Okami Award به بهترین بازی که از قبل محکوم به شکست بوده:
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Runner-up: Okamiden
بهترین 3D:
Super Mario 3D Land
Runner-up: ICO and Shadow of the Colossus Collection
بهترین بازی MMO:
Rift
Runner-up: DC Universe Online
بهترین قسمت یک موقعیت بد:
Nintendo's Ambassador Program (بعد از کاهش قیمت زودهنگام 3DS و عصبانیت کسایی که این کنسول رو در زمان لانچ با قیمت بالا خریده بودند، نینتندو 10 ها بازی کلاسیک خودش را به رایگان به آنها هدیه داد.
Runner-up: Sony's Welcome Back Initiative (قضیه هک شدن PSN و چیزهایی که سونی بعدش به کاربران داد و ...:دی)
بهترین Ending song:
Portal 2
Runner-up: Batman: Arkham City

بازی سال (Game of the Year)

Batman: Arkham City
The Elder Scrolls V: Skyrim
Portal 2
Portal 2
نظر خوانندگان: The Elder Scrolls V: Skyrim
Runner-up: Batman: Arkham City

خودم فن انچارتدم ولی یه چیزجالبی کا درمورد شما و بقیه فن های تابلو و افراطی سونی دیدم اینه.اگه بهترین بازی سال بهترین اکشن.بهترین شوتر.بهترین گرافیک.بهترین ریسینگ.بهترینrpg.حتی اسکار بهترین فیلم بهترین بازی تمام دوران با اختلاف زیاد و...همه اینارو به انچارتد بدن باز به زور راضی میشین کلا فقط بازی های انحصارps3رو بازی حساب میکنن میخوان همه جایزه های امسال رو به انچارتد بدن مهم نیست چی باشه حتی ریسینگ!!!!!!!!!!!!!!!!!حتی میخواین بهترین بازیxbox360هم انچارتد بشه شوخی نمیکنم جدی میگم

داش پرهام چرا شاکی میشی من نظرمو گفتم تازه گفتم کاش حداقل تو لیست بهترین بازی سال بود مگه کفر گفتم خودتم میدونی حرفم حقه

ممنونم از محمد امین بابت واقعه بینیش b-)

---------- نوشته در 01:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:32 AM ارسال شده بود ----------

دیگه چی میخوای ؟! با احتساب بازی های PC و کنسول بعد از W2 انچارتد 3 رو به عنوان تکنیکی ترین گرافیک معرفی کرده .

دیگه هیچی نمیخوام :d

آخه باید مقام اول به u3 می داد :( آخه w2 پیش u3 لنگم حساب نمیشه :))

بچه ها، 4 صفحه کامنت رو خوندم! چیزی که عجیبه اینه که 4 صفحه کامنت رد شده ولی هنوز این لیست زیر سؤال نرفته! آخه چرا؟! این بود المانهای ما؟! :دی
ولی انصافا نسبت به بقیه یه سرو گردن بالاتر بود، نه گذاشت سیخ بسوزه نه کباب! ایول! گرچه ابهت PC موج میزنه تو لیست ولی حالا...
دمه Portal 2 و The Witcher 2 هم گرم!!! حالی بردیم!!! >:)
گوتی هم که کاملا درست به Portal 2 رسید!
امیدوارم ولو روحیه بگیره و هاف لایف 3 رو زودتر بسازه... ;)

چرا امسال حق بازیهای محبوب منو میخورن:( اون از batman arkham city اینم از crysis 2 ... ولی انصافا لیست خوبی بود:d
حسین ببین ویچر 2 انجینش خیلی خیلی ایراد داره، ایراداتی که حتی تو عناوین top کنسولی (مثل گیرز 3 ، u3 ) هم نیست چه برسه بخوایم با غولی چون crysis 2 مقایسه ـش کنیم ! ولی اینکه چرا اینقدر گرافیک بازی چشم نوازه ( اونم نه همه جا تو بعضی مراحل خاص ) به خاطر حجم افکت مختلف از قبیل bloom ، lighte beam ، DOF و اغراق بیش از حد تو استفاده از اونهاست . از طرفی تکسچر هاش خیلی خوبه یعنی عالی ـه که از این حیث به نظرم حتی با تکسچر های Dx11 کراسیس 2 برابری میکنه ولی فرقشون اینکه تکچسرهای Witcher 2 یه مقدار نسل قبلی تر به نظر میان .

همه این موارد دست به دست هم میدن تا خیلی از ضعف های اساسی بازی به چشم نیاد ، مثلاً نورپردازی و سایه زنی که جزو معیار اساسی تو هر بازی به شمار میاد ـو تو ویتچر 2 هم سایه های بسیار زیبا و دینامیک( تحت تاثیر چرخش آب و هوایی ) وجود داره ؛ ولی در عین حال بسیار مصنوعی و با تاثیرات کم و غیر واقعی میبینیم!!! حتی تو بعضی مواقع وقتی میزی زیر نورخورشید و برمیگردی تو سایه کوچکترین تفاوتی حس نمیکنی(انگار به صورت 2D طراحی شدن ! ) . بر عکس تو عناوینی چون u3 یا گیرز 3 (البته ue 3 هم قبل آپدیت ایرادات این چنینی زیاد داشت انگار فقط یه self shading ساده به اضافه SSAO ، که جای سایه زنی های دینامیک و حجمی گرفته بودن )
این عکس ها رو مقایسه کن از همه نظر چه نورپردازی چه کیفیت بافت چه سایه زنی :

البته الان همه عکس هایی که از کرایسیس 2 گذاشتم بعد نصب پچ Dx11 هست ولی تضمین میکنم فرقش با DX 9 در حدی باشه که حتی خیلی از دوستان متوجه ـش هم نشن (غیر تسلیشن )

در هر صورت منکر گرافیک فوق العاده ویچر 2 نمی شم ولی تو بعضی زمینه ها (یعنی مهمترین اونها نورپردازی و سایه زنی ) حتی از عناوین درجه یک کنسولی هم عقب تره چه برسه کرایسیس 2 ! که بنظرم از این لحاظ (نورپردازی ) اختلافی در حد یه نسل بین کریسیس 2 و ویتچر 2 وجود داره (نظر شخصی :d )
اول اینکه باید اینو بدونی که خالق تکنیک SSAO همین کرایتک هست ! پس این بدیهیه که بتونن رو accurate lighting بهترین مانور رو بدن ولی به یه نکته تو دقت نکردی ! توی بازیهایی نظیر cRYSIS2 یا geow3 و امثال اون برای پوشوندن بعضی از ضعف هاشون از ***** های تصویر یا اغراق کردن تو سیستم volumetric lighting استفاده میکنن تا خودشونو از دردسر بالا بردن کیفیت تکسچر و در ادامه اون عرضه بهترین pixel shader ممکن خلاص کنن. مثلا همین crysis 2 حتی بعد عرضه پچ هم کیفیت تکسچرهاش بازم 512.512 شد که خیلی نسبت به ایده آلهاشون پایینه ! توی witcher 2 تو بهترین کیفیت تکسچر ممکن رو میبینی که به جرات با metro 2033 رقابت میکنه و اینا بدون اینکه از رابط DX11 استفاده کنن ، با نهایت خلاقیت ، بهترین کیفیت ممکن از ambient occlusion رو روی یه دوجین پیکس پیاده کردن ! حالا بگذریم از تکنیکهایی مثل Cinematic Depth of Field یا Ubersampling که خیلی نوآورانه کار شده بودن.
با این حال من شخصا crysis 2 رو از لحاظ بصری بالاتر از witcher 2 میدونم ولی از لحاظ تکنیکی اصلا این حرف رو نزن:d.
ولی در مجموع باهات موافقم crysis 2 امسال حقش خورده شد:|

یکی از بهترین و خلاقانه ترین لیست هایی که ارزش نگاه کردن داشت
بخش هاش رو خیلی حساب شده و قشنگ انتخاب کرده بودن
انتخاب ها هم واقعا منطقی و درست بود

بهترين ليست GOTY تا بحال .
همه درست و و بجا انتخاب شدند و هيچ مشكلي هم نداره . بنده خودم PS فن هستم ولي با اينكه PORTAL 2 شده GOTY اصا مشكلي ندارم چون حقا بازي ضعيفي يا حتي خوبي هم نبود كه اين لقب رو بهش داد بلكه يه شاهكار بود و به حقش هم رسيد و راستي ليست خيلي جذاب و بامزه ايي هم بود:d

به نظر من اگه فقط یه مقدار بخش سینگل گرز قویتر ساخته میشد مثلا گرافیک هنری رو بهش توجه میکردن(چیزی که اصلا گرز باهاش بیگانست)و مقداری کارگردانی تاثیرگذار هم چاشنی کارش میشد میتونست خیلی بهتر ظاهر بشه.با اینکه بخش مولتی فوق العاده قوی هم داره ولی به دلیل ضعفهای بخش سینگلش عملا در داوریها به چشم نمیاد.

من نسخه های قبلی گرز رو بازی نکردم ! این نسخه سوم هم تموم نکردم و فقط 4 اکت رو بازی کردم ولی به نظرم سینگل قابل قبولی داشت ! گیم پلی سریع و خونی خیلی خوبی داشت از نظرم !

خدایی لیستش منطقی بود.اگه یه ذره بعضی از انتخاب های مسخره مثل همون "بهترین قسمت یک موقعیت بد" نبود می شد یه لیست کاملا حرفه ای...تا انیجا فک کنم از معقول ترین لیست ها بود...نبود؟فقط می شد جای gears با forza رو عوش کرد یا بهترین بازسازی می شد Halo رو برنده کرد ولی خب بازم خیلی مشکل نداره حداقل مثل vga دیوانه برنداشته بهترین بازی 360 رو در حضور گیرز و forza بده به بتمن یا بهترین شوتر رو در حضور gears بده به mw3
لیست بسیار خوبی بود.انتخاب های معقولانه.
واقعا GeOW 3 چرا جایی تو هیچکدوم از لیست های منتشر شده نداشته؟:d
گیرز یه goty برده تا الان....یک goty از u3 عقبه....

من نسخه های قبلی گرز رو بازی نکردم ! این نسخه سوم هم تموم نکردم و فقط 4 اکت رو بازی کردم ولی به نظرم سینگل قابل قبولی داشت ! گیم پلی سریع و خونی خیلی خوبی داشت از نظرم !
البته از نظر گیم پلی به نظر بنده هیچ نقصی نداشت.یه چیزی هم فراتر از قابل قبول بود.مشکل اصلی همونهایی بود که گفتم.گرافیک هنری ضعیف،کارگردانی ضعیف.فقط اگر این 2 تا در حد عنوانی مثل آنچارتد بود،قطعا هم نمراتش بالاتر میرفت و هم جوایز زیادی رو میتونست بگیره.ولی افسوس که تو این اپیک حتی یک نفر هم به این مسائل توجه نمیکنه.

چرا امسال حق بازیهای محبوب منو میخورن:( اون از batman arkham city اینم از crysis 2 ... ولی انصافا لیست خوبی بود:d

اول اینکه باید اینو بدونی که خالق تکنیک SSAO همین کرایتک هست ! پس این بدیهیه که بتونن رو accurate lighting بهترین مانور رو بدن ولی به یه نکته تو دقت نکردی ! توی بازیهایی نظیر cRYSIS2 یا geow3 و امثال اون برای پوشوندن بعضی از ضعف هاشون از ***** های تصویر یا اغراق کردن تو سیستم volumetric lighting استفاده میکنن تا خودشونو از دردسر بالا بردن کیفیت تکسچر و در ادامه اون عرضه بهترین pixel shader ممکن خلاص کنن. مثلا همین crysis 2 حتی بعد عرضه پچ هم کیفیت تکسچرهاش بازم 512.512 شد که خیلی نسبت به ایده آلهاشون پایینه ! توی witcher 2 تو بهترین کیفیت تکسچر ممکن رو میبینی که به جرات با metro 2033 رقابت میکنه و اینا بدون اینکه از رابط DX11 استفاده کنن ، با نهایت خلاقیت ، بهترین کیفیت ممکن از ambient occlusion رو روی یه دوجین پیکس پیاده کردن ! حالا بگذریم از تکنیکهایی مثل Cinematic Depth of Field یا Ubersampling که خیلی نوآورانه کار شده بودن.
با این حال من شخصا crysis 2 رو از لحاظ بصری بالاتر از witcher 2 میدونم ولی از لحاظ تکنیکی اصلا این حرف رو نزن:d.
ولی در مجموع باهات موافقم crysis 2 امسال حقش خورده شد:|
مازیار من آخر سر نفهمیدم تو witcher چه تکنیکی هست که کرایسیس بهترش رو نداره ؟! حتی اون Ubersampling که گفتی خودمون گول نزنیم واقعا افکت خاص و عجیبی نیست ! البته تکسچر گفتم قبول دارم ولی حساب کن crysis 2 تو نورپردازی داره از Global Illumination استفاده میکنه که نورپردازی بازی رو به سرو گردن از witcher 2 بالاتر نگه داشته از اون طرف فیزیکی تو کرایسیس 2 میبینیم درسته در سطح شماره اولش نیست ولی خدایی چندتا عنوان داریم یه همچین فیزیکی اجسامی ارائه بدن ؟؟ بعد از لحاظ optimize بودن باز کرایسیس بهتر عمل کرده. (خوب طبیعی هست داریم در مورد کرایتکی صحبت میکنم که جزو قویترین و بهترین شرکت های طراح انجین هست .)

سیاحت کن :d
10134376677609850169.jpg

90652959178444232551.jpg
تو همین دوتا عکس قدرت کرایسیس تو نورپردازی مشخصه فقط به تاثیرات نور رو محیط و اجسام دقت کن !

حالا کرایسیس به کنار ویتچر 2 نسیت به عناوین هم سبک خودش هم خیلی ایراد داره ! نمی دونم دقت کردی یا نه ولی یکی از ایرادهای ویتچر نسبت به عنوانی مثل skyrim این هست که بازی به شدت محدودتر و خطی تر طراحی شده ! خیلی جاها حتی نمیتونی از یه سکوی یک سانتی پایین بپری ! انگار تو اکثر قسمت های بازی یه دیوار نامرئی دورت کشیدن و تو مجبوری فقط از همون راهرو عبور کنی ! ولی تو عنوانی مثل Skyrim آزادی عمل به قدری ـه که حتی میتونی از کوه ها هم بالا بری اصلاً محدودیت نداره !

آخرین ویرایش:
نمره ی کم اساسینز به خاطر تکراری بودن باعث میشه یوبی سافت از ساخت نسخه های جدید اون منصرف بشه اه اه
حداقل به خاطر دلخوشی بهش میدادن:دی
راستش من که خیل خوشم اومد واقعا قشنگ بود بازیش بازم باید توی لیست قرار میگرفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or