بهترین های 2010 به انتخاب GameSpot

بهترین بازی سال 2010 از نظر شما

• مجموع رای دهنده‌ها
    417

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

41287173750602690076.jpg

سایت GameSpot به رسم هرساله فهرست بلند بالایی از بازی های برتر 2010 رو لیست کرده و به زودی (20 دسامبر , 6 روز دیگه) برندگان بخش های مختلف رو مشخص میکنه. فعلآ لیست نامزدها به صورت زیر هست :

سورپرایز سال (بازی ای که یه دفعه میاد و از بعضی جهات همه رو سورپرایز میکنه در حالی که انتظار خاصی ازش نمیرفته)
Alice in Wonderland
Deadly Premonition
Hydro Thunder Hurricane
Monday Night Combat
Sonic & Sega: Allstars Racing

بهترین داستان

Alan Wake
Enslaved
Heavy Rain
Mass Effect 2
Red Dead Redemption

بهترین گرافیک تکنیکی و فنی
Castlevania: Lords of Shadow
God of War III
Just Cause 2
Lost Planet 2
Heavy Rain

بهترین گرافیک هنری
Alan Wake
Kirby`s Epic Yarn
Mass Effect 2
Red Dead Redemption

بهترین کاراکتر جدید

Deadly Premonition
Bayonetta
Red Dead Redemption
Mass Effect 2
Heavy Rain

بهترین Expansion Pack
Dragon Age: Origins - Awakening
King`s Bounty: Crossworlds
The Sims 3: Ambitions
Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising

بهترین بازی دانلودی
Lara Craft & the Guardian of Light
Limbo
Monday Night Combat
Pac-Man Championship Edition DX
Super Meat Boy

بهترین DLC
Borderlands: The Secret Armory of General Knoxx
Mass Effect 2: Overlord
Red Dead Redemption: Undead Nightmare Pack
Splinter Cell: Conviction - Deniable Ops: Insurgeny Pack
Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker

بهترین اتمسفر
Alan Wake
Costume Quest
Heavy Rain
Limbo
Red Dead Redemption

بهترین موسیقی اوریجینال
DJ Hero 2
Nier
Red Dead Redemption
Super Mario Galaxy 2
Super Meat Boy

بهترین طراحی صدا
Alan Wake
Battlefield: Bad Company 2
Limbo
Red Dead Redemption
Vanquish

بهترین صداگذاری
Alan Wake
Enslaved
Mass Effect 2
Mafia II
Red Dead Redemption

بهترین استفاده از لیسانس (یعنی فلان شرکت لیسانس استفاده از یه شخصیت یا ... رو بخره و استفاده کنه)
Alice in Wonderland
Batman: The Brave & the Bold
Epic Mickey
LEGO Harry Potter: Years 1-4
Spiderman: Shattered Dimensions

Fun ترین و مفرح ترین بازی
Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley
Costume Quest
Dead Rising 2
Deadly Premonition
Death Spank

بهترین Co-op
Halo: Reach
Lara Craft & the Guardian of Light
Metal Gear Solid: Peace Walker
Monster Hunter Tri
Splinter Cell: Conviction

بهترین Multiplayer
Battlefield: Bad Company 2
Call of Duty: Black Ops
Monday Night Combat
Starcraft II: Wings of Liberty

بهترین مکانیک گیم پلی اوریجینال (چی شد :دی منظورش بازیهایی هست که استیل یا مکانیک جدیدی به گیم پلی اضافه کنن که تا حالا این استیل رو به این شکل توی بازی ای ندیده باشیم)
Alan Wake
R.U.S.E
Red Dead Redemption
Splinter Cell: Conviction
Vanquish

بهترین دنباله (دنباله ای که بیشترین پیشرفت رو نسبت به قسمت قبلی داشته)
Just Cause 2
Major League Baseball 2K10
Pro Evolution Soccer 2011
Red Dead Redemption
Red Steel 2

بهترین بازی که توانایی ساخت محتوا رو به بازیکنها میده
APB
ModNation Racers
Planet Minigold
Starcraft II: Wings of Liberty
WarioWare: DIY

بهترین Original IP (بازی کاملآ جدید)
Alan Wake
Bayonetta
Enslaved
Resonance of Fate
Vanquish

بهترین Boss Fight
Bayonetta
Darksiders
God of War III
Resonance of Fate
Super Mario Galaxy

به یاد ماندنی ترین صحنه
Deadly Premonition
God of War III
Heavy Rain
Mass Effect 2

بهترین بازی انگلیسی ! (ساخته شده توسط ملت انگلیس :دی) (بخش انگلیسی GS انتخاب میکنه)
Blur
DJ Hero 2
Enslaved
Fable III
Joe Danger

بازی ای که تونسته از پس سانــــسورهای استرالیا بربیاد ! :دی (برای بخش استرالیایی GS هست)
Dead Rising 2
Fallout: New Vegas
God of War III
Medal of Honor
Splatterhouse

بهترین بازی نامه ! (بر وزن فیلمنامه) و دیالوگ
Alan Wake
Batman: The Brave & the Bold
Enslaved
Mass Effect 2
Red Dead Redemption

بهترین پایان
Assassin`s Creed: Brotherhood
God of War III
Red Dead Redemption
Silent Hill: Shattered Memories

Last edited by a moderator:
hr یکی از بهترین بازی های این نسل بود ولی اینکه بخوایم در مورد گرافیک حتی نامزدش کنیم کاره درستی نکردیم البته گرافیکشم عالی بود.در مورد داستانش باید بگم داستان بسیار خوبی داشت مخصوصا از لحاظ پرداخت و عمق کاره روانی ولی به نظر من میتونست بهتر از اینها باشه واصلا تعجبی نداره که داستانش مورد توجه gs قرار گرفته.نبودن me2 در بخش گرافیکی مضحک ترین کاری بود که gs میتونست انجامش بده.me2 بهترین گرافیک 360 و یکی از 3بازیه برتر گرافیکی این نسل بود.

آخرین ویرایش:
چقدر زود حرفت عوض میشه یه بار فینچر فیلمنامه های روتین داره یه بار کارای متفاوت داره!!!
پس مثلا شما به گیم پلی prison break چی میگی؟؟؟

گرفتی مارو ؟! :دی
اصلا" میخونی من چی دارم میگم ؟!
من میگم دیوید فینچر کاراش روتین هست ، در واقع آثارش از یه سبک خاص پیروی میکنه ، حالا توشون یه عنوان مثل فایت کلاب و بنجامین باتن هم پیدا میشه که از سایرین متفاوت ترن...
اما "عموما " ملت فینچر رو با اون سبک میشناسن که منو تو هم میشناسیمش ...
گیم پلی فاجعه؟
اگزگلی !

hr یکی از بهترین بازی های این نسل بود ولی اینکه بخوایم در مورد گرافیک حتی نامزدش کنیم کاره درستی نکردیم البته گرافیکشم عالی بود.در مورد داستانش باید بگم داستان بسیار خوبی داشت مخصوصا از لحاظ پرداخت و عمق کاره روانی ولی به نظر من میتونست بهتر از اینها باشه واصلا تعجبی نداره که داستانش مورد توجه gs قرار گرفته.نبودن me2 در بخش گرافیکی مضحک ترین کاری بود که gs میتونست انجامش بده.me2 بهترین گرافیک 360 و یکی از 3بازیه برتر گرافیکی این نسل بود.

حرفتو كاملا قبول دارم اينكه gs معمولا توي اين انتخاب هاش خوب عمل نمي كنه ديگه عادي شده و معمولا هم هيچ ارتباطي به نقدي كه از بازي توي سايتش انجام داده نداره اون انتخاب flower هنوز منو شكه مي كنه

متاسفانه عده ای از ما به اصطلاح گیمر که به موقع ادعا داریم که خدایگان گیم هستیم منطق اصلی بازیهای کامپیوتری رو اون چیزی میدونیم که تو واقعیت نمیتونیم انجامش بدیم و فکر میکنیم بازی باید اینطور باشه

عده ای از ما به دلیل کمبودهایی که داریم (به دلیل اجتماع یا محدودیتهای خانه و خانواده و خیلی چیزهای دیگه) میخوایم این نواقص و کمبودها رو به یه نحوی یه جا خالی کنیم

بازیهای کامپیوتری دقیقا یکی از بزرگترین این موقعیتهاست به طوریکه چون فکر میکنیم در جامعه نمیتونیم تفنگ به دست بگیریم و بریم همه رو بکشیم بخاطر همین هر جا ااکشن تر قاطی تر خونریزی بیشتر کله از بدن جدا شونده تر انفجار بیشتر پس بازی بهتر و لایق جایزه های بیشتر

اگر بازی از احساسات گیمر وجدان گیمر حس استرس گیمر و فکر گیمر استفاده کنه بازی بدیه و کلاه برداریه
دقت کنید در ایران چند نفر طرفدار بازی پورتال وجود داره؟؟ چند نفر هوی رین رو میپسندن؟؟؟

حالا مقایسه کنید با فن های COD و killzone و GTA و خیلی های دیگه

دوست عزیز کلاه برداری اینه که یه بازی 4 تا المان خودش رو تغییر بده بیاد نسخه 2 و 3 و 4 بده بیرون
کلاه برداری اینه که گیم پلی همون باشه فقط فضا رو عوض کنه اینا میشه کلاه برداری

در ضمن من نمیدونم کی گفته گیم پلی یعنی 40 تا خشاب خالی کردن رو 500 تا دشمن ؟؟؟
نمیدونم مفهوم گیم پلی رو واقعا متوجه میشید یا نه

ماشالا به وقتش که میشه همگی ادعای دکترای گیم بودن هم دارن

کلا تو این سایت باید به یه چند نفری دکترایه افتخاریه مغلطه داد. یعنی هر کسی بیاد بگه HR داستانه خوبی نداره و یا اینکه گیم پلیش Boring هست یعنی فقط بازی رو تو بکش بکش و تفنگ کشیدن و انفجار و ... میدونه؟ یا مثلا مغزش فقط در حده گیمهایه بکش برو جلو کار میکنه؟
خیلیها اینجا بجایه اینکه منطقی بحث کنن فقط بلدن یه تیکه ای بندازن و برن تا کمبود هاشونو تو یه بحثه منطقی جبران کنن. یکی میگه اگه از داستانه HR بد بگی یعنی دو کلام انگلیسی بلد نیستی، یکی میگه شما اصلا HR رو نمیفهمید (آره شما فقط میفهمی). یه نفر نشد از این طرفدارها بیاد بگه واقعا HR از لحاظه داستان (کاری به طرزه روایته داستان ندارم که انصافا خوب بود) ولی از لحاظه داستان واقعا چه چیزه خاصی داشت که مثلا لقبه شاهکارو نصیبه خودش کنه؟ تازه HR که 99 درصده بازی رویه داستان میچرخه باید خیلی دقیقتر داستانش نقد بشه تا مثلا یه بازی مثله سوپر ماریو!
بازم میگم شاهکار یعنی Grim Fandango یا MGS یا Outcast یا HL یا ... واقعا اگه داستانه HR بنظره شما شاهکاره یا مثلا خیلی خوبه فکر نکنم دیگه جایه بحثی بمونه.

این پستم خطاب به همه ی پست ها شبیه پست بالای هست:
اولا اینکه باریکلا به همتون به خاطر اینکه گیم پلی بلدید.شما استاد گیم.منم هیچی نفهم.ولی چیزی که می خوام بگم اینه.گیم پلی HR, هر چه قدر هم که نوآور باشه,کاری کرد که HR را نشه جز بازی رده بندی کرد.یه چیز جدیده!هر چی هست,بازی نیست.اونایی که می گن خاک بر سر کسانی که گیم پلی را فقط بکش و برو لو فرض می کنند,باید بهشون بگم که آره,اون بازیهاون چیزیه که آدم خودش انجام می ده.اونچیزیه که آدم باهاش احساس می کنه داره بازی می کنه.
می دونید گیم پلی قوی به چی می گن؟شما فرض کن در حالی که تو یه سال RDR و AC:BH با اون گیم پلی وسیع هستند بیان بگن بهترین بازی سال HR هست.بازیی که تغریبا چیزی به اسم گیم پلی نداره.

• Like
Reactions: Francis Drake
چرا توهین میکنی؟ حالا هر کی از داستان این بازی خوشش اومد یعنی زبان بلد نیست(یعنی میخواستی بگی تو بلدی:d ) و داستانو نفهمیده؟!!!

....... :d بیخیال...
من ادعایی توی زبان و اینجور چیزا ندارم،ولی جدا چیزی نداشت که ادم بخواد توش غلط بزنه . با یه سطح پایه هم میشد داستان رو فهمید.

در ضمن GTA IV رو یا بازی نکردی !؟!یا اینکه موقع بازی کردن به فکر ادم کشی-سرقت و ... بودی.

اولا که کی گفت HR بهترین داستان بازیها رو داره؟؟؟؟
HR یک نو اوری در دنیای گیم بود وقتی که تمام بازیها شبیه هم شده
بازیهای hack & slash که خودم زیاد بازی میکنم فقط کافبه به چند عنوان آخرش نگاهی بندازید
بازیهای اکشن اول شخص که دیگه اصلا راجع بهش چیزی نگیم بهتره
بازیهای اکشن ادونچر هم که بدنبال دزدیدن ایده های همدیگه هستن

تو این شلوغی ها در دو برهه مختلف دیوید کیج 2 بازی معرفی کرد که شبیه هیچ چیز نبود
فارنهایت در زمان خودش و HR هم در این دوره

به چالش کشیدن ذهن بازیکن در تغییر روند یک بازی .. همذات پنداری گیمر با شخصیتها ... داستان گیرا (نمیگم زیبا که کسی اعتراض نکنه) که گیمر رو پای بازی نگه میداشت ..... این عناصر که شاید تو هیچ بازی دیگه ای به این قوت دیده نشده
کدوم بازی با این خیل عظیم به بازیکن اختیار میده؟؟؟
اگر هم بخواد تغییر روندی باشه بین خیر و شر هست نه مثل HR و فارنهایت

بازی که با یک حرکت اشتباه حتی امکان داره وجدان آدم رو بدرد میاره مطمئن باشید خیلی هنرمندانه طراحی شده داستان کاملا از نظر روانشناسی تاثیرش رو روی بازیکن میذاره
همون کسایی که الان HR رو به باد انتقاد گرفتن هم اگر پیش خودشون فکر کنن میبینن شاید هیچ بازی مثل HR یا فارنهایت در ذهنشون نمونده این به خاطر همون نشونه گیری مستقیم بازیساز روی احساسات گیمر هست
من مسخره نمیکنم ولی میگم همیشه گیم پلی به بیشتر اکشن بودن نیست

متاسفانه همیشه در هر هنر و صنعتی اگر چیزی سوای عادات همیشگی و چارچوب مورد نظر بخواد ارائه بشه با مخالفت روبرو میشه
کافیه نگاهی به سینما و موسیقی هم بیندازید تا ببینید این اتفاقات در اون عرصه ها هم اتفاق میفته

در جواب دوستانمون هم فقط یک چیز رو اضافه کنم اونهم این که من روی صحبتم با کسایی بود که اگر از گیم پلی یک بازی خوششون نمیاد کل یک بازی رو به فحش میکشن
این اصلا قضاوت درستی نیست

جناب altair در مورد نظرتون راجع به ac , RDR موافقم
من هم نگفتم این بازی از نظر گیم پلی از بهترینهای این دوران بهتره فقط منظورم این بود که اگر از یه بازی خوشمون نیومد نگیم آشغاله

حیف که بایرنی هستی وگرنه حالتو میگرفتم :x;)>:d<

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mr.Ok
کسی نمی گه نوآوری نبود,ولی پس فردا من هم یه بازی می سازم که 9 ساعت طول بکشه بعد اولش از منو شروع کنی بازیو بعد همینجوری نگاه کنی تا نه ساعت تموم شه.اگر هم خواستی بری جایی اونجا را سیو کنی بقیه اش را بعدا نگاه کنی!بعد بگم این بازیه و من نوآوری کردم...البته اصلا نمی خوام کار جناب کیج را زیر سوال ببرم چون اصلا در حدش نیستم!فقط دارم می گم برای تبدیل شدن به بهترین گیم پلی که در ادامه اش می شه گفت بهترین بازی سال خیلی کار داره.

به بهترین گیم پلی که در ادامه اش می شه گفت بهترین بازی سال خیلی کار داره.
با این جمله شدید موافقم . HR بازیه فوق العاده زیبایی بود . جَو بازی خیلی درگیر کننده بود . امـا نه گرافیک نه گیم پلی بازی در حد عالی عمل نکرد .

این پستم خطاب به همه ی پست ها شبیه پست بالای هست:
اولا اینکه باریکلا به همتون به خاطر اینکه گیم پلی بلدید.شما استاد گیم.منم هیچی نفهم.ولی چیزی که می خوام بگم اینه.گیم پلی HR, هر چه قدر هم که نوآور باشه,کاری کرد که HR را نشه جز بازی رده بندی کرد.یه چیز جدیده!هر چی هست,بازی نیست.اونایی که می گن خاک بر سر کسانی که گیم پلی را فقط بکش و برو لو فرض می کنند,باید بهشون بگم که آره,اون بازیهاون چیزیه که آدم خودش انجام می ده.اونچیزیه که آدم باهاش احساس می کنه داره بازی می کنه.
می دونید گیم پلی قوی به چی می گن؟شما فرض کن در حالی که تو یه سال RDR و AC:BH با اون گیم پلی وسیع هستند بیان بگن بهترین بازی سال HR هست.بازیی که تغریبا چیزی به اسم گیم پلی نداره.
:-o
:o
فکر میکنم بهتره که این بحثا رو دیگه تموم کنیم تا بیشتر از این شلوغ نشده البته باید یه تاپیک به اسم (تعریف گیم پلی) زده بشه تا هرکس نظرشو بگه و ببینیم گیم پلی چیه ؟! یعنی اگه شما جای اینکه با زدن دکمه ی X یه کتابو از رو میز برداری گیم پلی خوب هست اما مثلا اگه با پایین اوردن انالوگ سمت راست این کارو بکنی بده ؟ اگه با گرفتن دکمه ی R2 و چپ و راست کردن انالوگ یه ماشین و هدایت کنی گیم پلی عالیه اما اگه با چرخش دسته (استفاده از سنسورای دسته ی Ps ) این کارو بکنی گیم پلی ضعیف میشه یا اصلا وجود نداره ! متاسفانه تعریفا از گیم پلی فرق داره ! حقیقتا کلی میشه گفت که گیم پلی شرایطیه که سازنده ی بازی برای کنترل شما روی بازی ایجاد میکنه و بسته به سبکا متفاوته ! مشخصه که هیچ مرزی برای گیم پلی وجود نداره پس نمیشه بنا به شرایط دکمه ها یا کنترلر راجع به خوب یا بد بودن گیم پلی قضاوت کنیم بلکه باید ببینیم که شرایط گیم پلی با بازی مطابقت داره یا نه ؟! به عنوان مثال RDR , AC , GOW و HR تو سبک خودشون بهترین گیم پلی رو از نظر مطابقت با شرایط بازی دارن !
زیاد صحبت اضافه کردم ! از دوستانی که ناخواسته بهشون بی احترامی شدمعذرت میخوام .

Best Writing, Story و Voice Acting شد RDR
بابا بی‌خیال اصلا Mass Effect ۲ کشک!!!! تو هیچی‌ نامزد نمیکردنش بهتر بود!!هی‌ فرت فرت به RDR جایزه میدن!!
ولی‌ من RDR بازی نکردم شاید اگه بکنم نظرم عوض بشه ولی‌ خداوکیلی از نظر داستان و Writing و دیالوگ ها خیلی‌ ساخته چیزی به ME 2 نزدیک بشه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or