بهترین های 2010 به انتخاب GameSpot

بهترین بازی سال 2010 از نظر شما

• مجموع رای دهنده‌ها
    417

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

41287173750602690076.jpg

سایت GameSpot به رسم هرساله فهرست بلند بالایی از بازی های برتر 2010 رو لیست کرده و به زودی (20 دسامبر , 6 روز دیگه) برندگان بخش های مختلف رو مشخص میکنه. فعلآ لیست نامزدها به صورت زیر هست :

سورپرایز سال (بازی ای که یه دفعه میاد و از بعضی جهات همه رو سورپرایز میکنه در حالی که انتظار خاصی ازش نمیرفته)
Alice in Wonderland
Deadly Premonition
Hydro Thunder Hurricane
Monday Night Combat
Sonic & Sega: Allstars Racing

بهترین داستان

Alan Wake
Enslaved
Heavy Rain
Mass Effect 2
Red Dead Redemption

بهترین گرافیک تکنیکی و فنی
Castlevania: Lords of Shadow
God of War III
Just Cause 2
Lost Planet 2
Heavy Rain

بهترین گرافیک هنری
Alan Wake
Kirby`s Epic Yarn
Mass Effect 2
Red Dead Redemption

بهترین کاراکتر جدید

Deadly Premonition
Bayonetta
Red Dead Redemption
Mass Effect 2
Heavy Rain

بهترین Expansion Pack
Dragon Age: Origins - Awakening
King`s Bounty: Crossworlds
The Sims 3: Ambitions
Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising

بهترین بازی دانلودی
Lara Craft & the Guardian of Light
Limbo
Monday Night Combat
Pac-Man Championship Edition DX
Super Meat Boy

بهترین DLC
Borderlands: The Secret Armory of General Knoxx
Mass Effect 2: Overlord
Red Dead Redemption: Undead Nightmare Pack
Splinter Cell: Conviction - Deniable Ops: Insurgeny Pack
Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker

بهترین اتمسفر
Alan Wake
Costume Quest
Heavy Rain
Limbo
Red Dead Redemption

بهترین موسیقی اوریجینال
DJ Hero 2
Nier
Red Dead Redemption
Super Mario Galaxy 2
Super Meat Boy

بهترین طراحی صدا
Alan Wake
Battlefield: Bad Company 2
Limbo
Red Dead Redemption
Vanquish

بهترین صداگذاری
Alan Wake
Enslaved
Mass Effect 2
Mafia II
Red Dead Redemption

بهترین استفاده از لیسانس (یعنی فلان شرکت لیسانس استفاده از یه شخصیت یا ... رو بخره و استفاده کنه)
Alice in Wonderland
Batman: The Brave & the Bold
Epic Mickey
LEGO Harry Potter: Years 1-4
Spiderman: Shattered Dimensions

Fun ترین و مفرح ترین بازی
Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley
Costume Quest
Dead Rising 2
Deadly Premonition
Death Spank

بهترین Co-op
Halo: Reach
Lara Craft & the Guardian of Light
Metal Gear Solid: Peace Walker
Monster Hunter Tri
Splinter Cell: Conviction

بهترین Multiplayer
Battlefield: Bad Company 2
Call of Duty: Black Ops
Monday Night Combat
Starcraft II: Wings of Liberty

بهترین مکانیک گیم پلی اوریجینال (چی شد :دی منظورش بازیهایی هست که استیل یا مکانیک جدیدی به گیم پلی اضافه کنن که تا حالا این استیل رو به این شکل توی بازی ای ندیده باشیم)
Alan Wake
R.U.S.E
Red Dead Redemption
Splinter Cell: Conviction
Vanquish

بهترین دنباله (دنباله ای که بیشترین پیشرفت رو نسبت به قسمت قبلی داشته)
Just Cause 2
Major League Baseball 2K10
Pro Evolution Soccer 2011
Red Dead Redemption
Red Steel 2

بهترین بازی که توانایی ساخت محتوا رو به بازیکنها میده
APB
ModNation Racers
Planet Minigold
Starcraft II: Wings of Liberty
WarioWare: DIY

بهترین Original IP (بازی کاملآ جدید)
Alan Wake
Bayonetta
Enslaved
Resonance of Fate
Vanquish

بهترین Boss Fight
Bayonetta
Darksiders
God of War III
Resonance of Fate
Super Mario Galaxy

به یاد ماندنی ترین صحنه
Deadly Premonition
God of War III
Heavy Rain
Mass Effect 2

بهترین بازی انگلیسی ! (ساخته شده توسط ملت انگلیس :دی) (بخش انگلیسی GS انتخاب میکنه)
Blur
DJ Hero 2
Enslaved
Fable III
Joe Danger

بازی ای که تونسته از پس سانــــسورهای استرالیا بربیاد ! :دی (برای بخش استرالیایی GS هست)
Dead Rising 2
Fallout: New Vegas
God of War III
Medal of Honor
Splatterhouse

بهترین بازی نامه ! (بر وزن فیلمنامه) و دیالوگ
Alan Wake
Batman: The Brave & the Bold
Enslaved
Mass Effect 2
Red Dead Redemption

بهترین پایان
Assassin`s Creed: Brotherhood
God of War III
Red Dead Redemption
Silent Hill: Shattered Memories

Last edited by a moderator:
حالم داره از این بکش و برو بازها بهم میخوره
دیگه ار heavy rain انتقاد کردن خیلی جرات میخواد

من خودم ps3 ندارم و ایکس باکس بازی میکنم ولی با 2 ساعت (فقط 2 ساعت) heavy rain بازی کردن فهمیدم با چی طرفم

نمیدونم بعضیا چرا فکر میکنن هر کی call of duty رو تا آخر بره یعنی خیلی گیمره

واقعا نمیدونم دوستان چه اصراری دارن از داستانه HR اینقدر دفاع کنن. واقعا یعنی بازی با داستانه خوب بازی نکردید؟ بازیهایی مثله
Grim Fandango ، Half Life 1، System Shock یا مثلا Outcast و .....
در حالیکه HR واقعا یه بازیه داستان محور بود ولی فوقه فوقش یه داستانه کاملا معمولی داشت. داستانه یه قاتل که بخاطره مشکلات و عقده هایه دورانه کودکیش ... من بشخصه از این بازی که واقعا 99% ش رویه داستان میچرخه خیلی انتظاره بیشتری داشتم.
البته اینو بگم که HR حسه داستان رو خیلی خوب به بازیکن القا میکرد یعنی شما خیلی خوب میتونستی خودتو جایه ناتان بزاری و حسشو درک کن. تو این قسمت واقعا HR قوی عمل کرده بود ولی خوده داستان واقعا یه داستانه معمولی بیشتر نبود به نظره من. یعنی یه داستانه معمولیه پاپ کورنی.

آخرین ویرایش:
wow, گرافیک HR مخصوصاً طراحی چهره و کرکتر ها نظیرش تو کدوم بازی کنسولی دیده شده ؟

شما ها هم تعادل نداريد يه موقع مي گيد uncharted بهترينه يه موقع kill zone الانم HR

اين اخري ديگه خيلي ستمه بازي افكت هاي دود و انفجار رو تعدد جمعيت و هوش مصنوعي خيلي چيزهاي ديگه رو نداشت بازم توي خيلي چيزها ضعف داشت حالا شما چون چهار تا shader ديدي و محيط براق مي گي بهترين گرافيك امسال رو داره/:)

انيميشن هاش كه تا حدودي خشك و بي روح بود مثلا متال گير خيلي بهتر توي اين زمينه هست يا خيلي بازي هاي ديگه

كاراكتر هم خود كريتوس يا همين شفرد 10 تاي شخصيت هاي HR هست توي لودينگ هاش كه از نزديك نشون مي داد مشخص بود تكسچر كافي هم نداره خيلي از بازي ها طراحي چهره ي بهتري دارن ازش به شرطي كه خودتون بازي رو انجام داده باشيد نه اينكه فقط از روي ترلير حرف بزنيد

كاراكتر هم خود كريتوس يا همين شفرد 10 تاي شخصيت هاي HR هست توي لودينگ هاش كه از نزديك نشون مي داد مشخص بود تكسچر كافي هم نداره خيلي از بازي ها طراحي چهره ي بهتري دارن ازش به شرطي كه خودتون بازي رو انجام داده باشيد نه اينكه فقط از روي ترلير حرف بزنيد
من نمیدونم چرا هر شماها هرکی باب میلتون حرف نمیزنه زود میگین طرف بازی نکرده، اصلا نفهمیده داستان چیه، درک بالا نداره تازه جدیدا یه چیز دیگه هم مد شده((زبان بلد نیست! ))
در ضمن اینطوری که من از رو کنسولات دیدم PS3 نداری و احتمالا خونه ی دوستت بازی کردی...

شما ها هم تعادل نداريد يه موقع مي گيد uncharted بهترينه يه موقع kill zone الانم HR
HR, Killzone , Uncharted , GOW و... هر کدوم در نوع خودشون بینظیرن. ;)
---
پست بنده رو درست بخون گفتم طراحی چهره و کرکتر ها

خیلی جالبه، خیلی بچه گانه میخوای گرافیک HR رو بد جلوه بدی!

طراحی in-game چهره توی بازی (در ضمن تصویر زوم شده):
site_heavy-rain--ss-9.jpg

من نمیدونم چرا هر شماها هرکی باب میلتون حرف نمیزنه زود میگین طرف بازی نکرده، اصلا نفهمیده داستان چیه، درک بالا نداره تازه جدیدا یه چیز دیگه هم مد شده((زبان بلد نیست! ))
در ضمن اینطوری که من از رو کنسولات دیدم PS3 نداری و احتمالا خونه ی دوستت بازی کردی...

اينكه دقيقا حالت شماست گفتم اگه بازي كرده باشيد ديديد اونو اينجوري مي گن تا حالا ps3 اصلا از نزديك ديدي:d

چه ربطي داره من اين همه راجب wii يا ds هم صحبت كردم و دارم توي ليست هم نيست مگه عقده ايم كه فرتي بذارم توش اولين بار براي ثبت نام لازم بود گذاشتم ديگه هم كاري باهاش نداشتم جالبه خودتون اينجوري صحبت مي كنيد به ما مي گيد

HR, Killzone , Uncharted , GOW و... هر کدوم در نوع خودشون بینظیرن.
---
پست بنده رو درست بخون گفتم طراحی چهره و کرکتر ها

خیلی جالبه، خیلی بچه گانه میخوای گرافیک HR رو بد جلوه بدی!

طراحی in-game چهره توی بازی (در ضمن تصویر زوم شده):

خوب پست بنده هم درست بخون منم گفتم بهترين امسال نيست نگفتم كه خوب نيست و بچه گانس

من خودمو پاره كردم برگشتي عكس ده قرن پيشو گذاشتي مثلا اين عكس هست هر چند بازم خوب نشون نمي ده اما نوك بينيش كاملا مشهود هست

HR1.JPG

اينم هست:

heavy-rain-jayden.jpg

من اگه باشه مي گم هست نباشه هم مي گم نيست

آخرین ویرایش:
خب پس لازمم نیست در مورد داستان نظر بدی
الان میشه یه بازی نام ببری که داستانش از HR قویتر باشه؟
من کاری به فیلم و رمان ندارم قضیه ی بازی هم کلا با فیلم و رمان فرق میکنه
فکر میکنی بازی کردن با احساسات و استرس کار اسونیه؟
تنها بازیه که تونست این کار رو بدرستی انجام بده (توی این نسل) فقط HR بود
HR یه بازیه کاملا ازاده که شما میتونید تو شرایط سخت تصمیمات زیادی بگیرید
گیم پلی بازی هم بر پایه ی همین تصمیماته نه اینکه یه تفنگ بگیری دستت و اخرشم همه چی بخوبی و خوشی تموم شه فرق این بازی با بازیای دیگه همینجاست
لطف کن درست صحبت کن . وگرنه منم جور ِ دیگه ای باهات صحبت میکنم .
شما بگو یه سری داستان بگو که از HR ضعیف تر باشه ! همون فارنهایت . با وجود اینکه نسل پیش بود ، جدا از مسائل تکنیکی همه چیش سرتر از HR بود . لابد الان میای میگی خب HR عالی بود و فارنهایت عالی تر ؟!
ببین بازی کردن با استرس و حس القا کردن به بازیباز رو من به شخصه نمیگم هنر ! میگم کلاهبردای ! دقیقا هم همین شد و HR با این کارا تونست داستان بشدت خطی و دست ِ چندمش رو خوب جلوه کنه .
اصل گیم چیه؟
آیا نیست که ما به رئال تر شدن و زندگی واقعی نزدیک بشیم که خودش یه سرگرمیه که حس میکنی واقعا توی دنیای واقعی اتفاق میفته
واسه نوشتن همچین داستان چند خطی چند صد بار باید راه ها رو رفت تا هیچ مسکلی در اصل داستان بوجود نیاد
ارتباط کاراکتر ها با هم , هم خیلی خوب انجام میشه
کمتر بازی سازی مثل دیوید کیج هست که اینقدر به سناریو تاکید کنه
مقایسه vanquish با HR ؟:d
شما سبک ها رو هم باید یه بار بری مرور کنی
کسی که اکشن صرف میخواد سراغ HR دیگه نمیاد!
خط ِ قرمز شده رو لطف کن معنی کن .
خیر عزیزم اصل ِ گیم این نیست . متاسفانه گیمر های تازه اینجور برداشت هارو دارن .
اصل گیم و کلا سرگرمی ، فان بودن و لذت بخش بودن بازی هستش . به نوعی بتونه سرگرمتون کنه . زدن دو 3 تا دکمه و تکون دادن ِ دکمه برای مسواک زدن و ریش تراشیدن ِ شخصیت چه سرگرمی برای شما داره ؟ واقعا یه همچین گیم پلی واسه شما لذت بخشه ؟ پس دیگه بحثی نیستش !
خودت رو هم به اون راه نزن . کسی حرف از مقایسه نیورد که حرف تو دهن آدم میذاری . من گفتم ترجیح میدم بجای زدن 4 5 تا دکمه برم بشینم Vanquish بازی کنم که خیلی خیلی بیشتر به اصل گیمینگ نزدیکه .

هر کارگردان درجه چهاری هم ( اصلا" بگو اووه بول !) بالاخره اگه 5 تا فیلم بسازه یکیش متفاوت ازاب در میاد ...
ضمنا" شما جوری از داشتان HR صحبت کردی که گویا بهترین داستان تاریخ بازی های رایانه ای رو داره ، بنده هم در مقام "شاخ شکن" ظاهرر شده ، و نام تبارک و بلند مرتبه متال گیر 3 رو آوردم ...
من هنوز سر حرف خودم هستم ، هوی رین از دید گیم پلی یه فاجعه و از دید داستان ، یک اثر معمولی بحساب میاد ...

چقدر زود حرفت عوض میشه یه بار فینچر فیلمنامه های روتین داره یه بار کارای متفاوت داره!!!
گیم پلی فاجعه؟
پس مثلا شما به گیم پلی prison break چی میگی؟؟؟

اينكه دقيقا حالت شماست گفتم اگه بازي كرده باشيد ديديد اونو اينجوري مي گن تا حالا ps3 اصلا از نزديك ديدي:d

چه ربطي داره من اين همه راجب wii يا ds هم صحبت كردم و دارم توي ليست هم نيست مگه عقده ايم كه فرتي بذارم توش اولين بار براي ثبت نام لازم بود گذاشتم ديگه هم كاري باهاش نداشتم جالبه خودتون اينجوري صحبت مي كنيد به ما مي گيد
عقده ای نیستی، تنبلی :d یه تو لیست گذاشتن چقدر کار داره؟ من چیزی رو که دیدم نوشتم.

Nojx360 @
چی بگم آخه، همون عکسی که از اسکات شلبی گذاشتی و به نوک دماغش گیر دادی lol, طراحی چهره اش تو هیچ بازی کنسولی رقیب نداره در مورد عکس دومی هم کیفیت تصویر پائین هست و افکت تصویری عینک نورمن جیدن هم روش!
هر آدم عاقلی که هوی رین رو تجربه کرده باشه به راحتی این موضوع رو قبول داره که توی طراحی چهره این بازی چقدر شاهکار هست.'

heavy-rain-closeup-010810.jpg

آخرین ویرایش:
تو نظرسنجی HR بیشتر از ME2 رای اورده!!!:-o
از نظر داستان هم که تنها نکته مثبت HR هست نگاه کنیم ME2 با یه داستان اصلی خوب و تعداد زیادی داستان فرعی در بدترین شرایط با HR مساویه!!!گیم پلی و گرافیک و... بماند!
واقعا بعضی وقتا بعضی چیزا با نظر شخصی هم توجیه نمیشه.

بابا هرکی یه نظری داره این چیزا بحث نداره که!
من خودم به شخصه موقعی که در گیم نت بازی کردم از دیدن این همه نوع آوری در یه بازی اینطوری شده بودم:-o:-o:-o
با اینکه گرافیکش خیلی خوب بود ولی اونقدری نبود که انتظار داشتم!آخه می گفتن فقط کنسول ps3 قابلیت اجرای اونو داره منم گفتم که حتما یه چیز منحصر به فردی هست که اینطوری دارن....

لطف کن درست صحبت کن . وگرنه منم جور ِ دیگه ای باهات صحبت میکنم .
شما بگو یه سری داستان بگو که از HR ضعیف تر باشه ! همون فارنهایت . با وجود اینکه نسل پیش بود ، جدا از مسائل تکنیکی همه چیش سرتر از HR بود . لابد الان میای میگی خب HR عالی بود و فارنهایت عالی تر ؟!
ببین بازی کردن با استرس و حس القا کردن به بازیباز رو من به شخصه نمیگم هنر ! میگم کلاهبردای ! دقیقا هم همین شد و HR با این کارا تونست داستان بشدت خطی و دست ِ چندمش رو خوب جلوه کنه .
الان من بد صحبت کردم؟
پست منو خوندی؟جوابمم که ندادی؟ من دارم میگم هیچ بازی تو این نسل داستان HR رو نداشته تو میگی یه بازی بگو داستانش ضعیفتر باشه؟
اهان!پس یعنی تمام کارگردانا ی معروف تاریخم کلاهبردار بودن؟ من نمیدونستم ممنون که گفتی
در کل کاملا مشخصه اصلا بازی نکردی HR رو
چه از لحاظ فروش حساب کنی چه از لحاظ امتیاز سایتا و چه از لحاظ محبوبیت کاملا مشخصه HR جاش کجاست

پست منو خوندی؟جوابمم که ندادی؟ من دارم میگم هیچ بازی تو این نسل داستان HR رو نداشته تو میگی یه بازی بگو داستانش ضعیفتر باشه؟
الان میشه یه بازی نام ببری که داستانش از HR قویتر باشه؟
افتاد ؟

دقیقا و کاملا من اصلا HR رو بازی نکردم . اصلا نمیدونم و چی هست و چون با Gears of War 2 فهمیدم گیم چیه داره فن بوی بازی در میارم !

من هنوزم منتظرم یکی بیاد نکات خوب و پیچیده HR رو برام بیان کنه . ظاهرا فقط حرف ِ و تیریپه که چه داستان خوبی داشت و این صحبتا :)) !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or