بهترین های 2010 از نگاه GameSpy

Frobary

Loyal Member
سلام!
سایت GameSpy بهترین بازی های سال 2010 را انتخاب کرد. لیست برندگان:

Action Game of the Year
God of War 3

Fighting Game of the Year
Super Street Fighter IV

Adventure Game of the Year
Heavy Rain

Racing Game of the Year
Need for Speed: Hot Pursuit

Platforming Game of the Year
Kirby's Epic Yarn

Sports Game of the Year
NBA 2K11

Shooter Game of the Year
Halo: Reach

Rhythm/Music Game of the Year
Dance Central

Puzzle Game of the Year
The Misadventures of P.B. Winterbottom

Strategy Game of the Year
Sid Meier's Civilization V

MMO Game of the Year
World of Warcraft: Cataclysm

Stealth-Action Game of the Year
Assassin's Creed: Brotherhood

Multiplayer Game of the Year
Battlefield: Bad Company 2

Action-Adventure Game of the Year
Red Dead Redemption

Role-Playing Game of the Year
Mass Effect 2

PC Game of the Year
Sid Meier's Civilization V

Xbox 360 Game of the Year
Mass Effect 2

PlayStation 3 Game of the Year
Heavy Rain

Wii Game of the Year
Kirby's Epic Yarn

DS Game of the Year
Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies

PSP Game of the Year
Valkyria Chronicles II

Downloadable Game of the Year
Limbo

Overall Game of the Year
Red Dead Redemption

• Like
Reactions: The Hoss and Terova
منظورم کلا این بود که AC:BH هر سبکی باشه باید برنده بشه!البته به نظر خودم Sand Box یا اکشن ادونچر بهترینش باشن که تو هر دو تا بهترین بود...
پ.ن:من از کسانی بود که تو تاپیک SC:C ازش طرفداری کردم ها!!!!:d
Best Sports هم بفرما اولش کن !
بابا AC I که کندترین AC بود و مخفی کاریش از همشون بیشتر هم مخفی کاریش کم بود به نسبت بازی ـی مثه Crysis :d چه برسه به SC !

باز هم fifa رو انتخاب نكردن.اخه من نميدونم با كدوم منطقي ميگن كه nba 2k11 از fifa 11 بهتره.يكي بياد واسه ما توضيح بده
cod هم كه امسال هيچ پوخي نشد.gt 5 هم كه مغلوب هميشگيه nfs:x
طبق معمول هم اصلا راه نداره mass effect دو سه تا رتبه اولي رو به دست نياره.ايول.واقعا عالي بود

باز هم fifa رو انتخاب نكردن.اخه من نميدونم با كدوم منطقي ميگن كه nba 2k11 از fifa 11 بهتره.يكي بياد واسه ما توضيح بده

به همون منطقی که شما احتمالا NBA2K رو بازی نکردی :d

خب مغلوب شد دیگه!تقریبا همه جا NFS برنه شد اونجایی هم که نشد,GT5 نشد...
درسته اکثرا Need for Speed: Hot Pursuit انتخاب کردن یک چند جا هم من Split/Second دیدم از Gran Turismo 5 چیزی ندیدم:d

به همون منطقی که شما احتمالا NBA2K رو بازی نکردی :d

به همون منطقی که بارها تو تاپیکها پرسیدی و بهت جواب دادن:|

چرا برعكس بازي هم كردم ولي انصافا در برابر fifa يا nhl مغلوبه
توي هر تايپيكي هم كه من گفتم چرا 2k بهتره شما هم جواب داديد كه تو پنكه سقفي هستي و بازي نكردي و فلان.شايد اينها جواب باشه ما خبر نداريم:|

wow
:d
دیگه زیادی پنکه سقفی هستی تو!

نخير يك مقدار به بهترين race از نظر سايتهاي مختلف نگاه بندازي متوجه ميشي تازه اصل هم GS بود كه به NFS نمره ي بيشتري داد.باز هم توضيح ميخواي:|

;)و البته هر دو در برابر محبوبیت GT شکست خوردند و نهایتا با یه فروش معمولی صحنه رو خالی میکنند.

در اين كه شاخه و بازي خيلي مطرح و محبوبه شكي نيست.ولي همه چيز كه فروش نميشه.اين كه بعد از خريد كسي كه ميخواد بازي رو بازي كنه هزار تا بد و بيراه به بازي نگه هم مهمه.اخه اين بازي يكم زيادي گنده برداشته بود:))

در اين كه شاخه و بازي خيلي مطرح و محبوبه شكي نيست.ولي همه چيز كه فروش نميشه.اين كه بعد از خريد كسي كه ميخواد بازي رو بازي كنه هزار تا بد و بيراه به بازي نگه هم مهمه.اخه اين بازي يكم زيادي گنده برداشته بود:))
با این حرفتون صددرصد موافقم که همه چیز فروش نمیشه.خیلی اوقات بازی هایی رو دوست داشتم که زیاد کسی سمتشون نمیرفت.ولی ....هزار تا بد و بیراه؟؟؟؟؟جوری صحبت میکنید که انگار میانگین نمرات بازی 3 بوده......از طرفی درسته نتونست بالای 9 بشه ولی خوب لودینگ طولانی،ماشین های استاندارد و....اینا زیاد باعث فحش دادن طرفداراش نمیشن ولی خوب باعث کسر امتیاز شد.

آخرین ویرایش:
با این حرفتون صددرصد موافقم که همه چیز فروش نمیشه.خیلی اوقات بازی هایی رو دوست داشتم که زیاد کسی سمتشون نمیرفت.ولی ....هزار تا بد و بیراه؟؟؟؟؟جوری صحبت میکنید که انگار میانگین نمرات بازی 3 بوده......از طرفی درسته نتونست بالای 9 بشه ولی خوب لودینگ طولانی،ماشین های استاندارد و....اینا زیاد باعث فحش دادن طرفداراش نمیشن ولی خوب باعث کسر امتیاز شد.

نه منظور كلي من اين بود كه gt با اين كه نظره خيلي ها رو جلب كرد ولي اون چيزي كه خودشون و طرفدارها انتظار ذاشتن نشد.همين.
تقصير خودشون هم هست كه انتظارها رو زيادي بالا برده بودند مثل اتفاقي كه واسه moh افتاد

• Like
Reactions: Bayonetta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or