بهترین های 2010 از نگاه GameSpy

Frobary

Loyal Member
سلام!
سایت GameSpy بهترین بازی های سال 2010 را انتخاب کرد. لیست برندگان:

Action Game of the Year
God of War 3

Fighting Game of the Year
Super Street Fighter IV

Adventure Game of the Year
Heavy Rain

Racing Game of the Year
Need for Speed: Hot Pursuit

Platforming Game of the Year
Kirby's Epic Yarn

Sports Game of the Year
NBA 2K11

Shooter Game of the Year
Halo: Reach

Rhythm/Music Game of the Year
Dance Central

Puzzle Game of the Year
The Misadventures of P.B. Winterbottom

Strategy Game of the Year
Sid Meier's Civilization V

MMO Game of the Year
World of Warcraft: Cataclysm

Stealth-Action Game of the Year
Assassin's Creed: Brotherhood

Multiplayer Game of the Year
Battlefield: Bad Company 2

Action-Adventure Game of the Year
Red Dead Redemption

Role-Playing Game of the Year
Mass Effect 2

PC Game of the Year
Sid Meier's Civilization V

Xbox 360 Game of the Year
Mass Effect 2

PlayStation 3 Game of the Year
Heavy Rain

Wii Game of the Year
Kirby's Epic Yarn

DS Game of the Year
Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies

PSP Game of the Year
Valkyria Chronicles II

Downloadable Game of the Year
Limbo

Overall Game of the Year
Red Dead Redemption

• Like
Reactions: The Hoss and Terova
:-o
به یه شتر مرغ بگن از بین Civilization V و SCII کدوم بهتره بدون مکث میگه SCII :d

اقا این چه حرفیه ؟! یعنی ما شترمرغیم ؟! :d هرکسی سلیقه ای داره ! من شخصا از C5 بیشتر خوشم اومد ! یا مثلا به نظر بنده بهترین بازیه سال HR بود اونم با اختلاف زیاد نسبت به بقیه ! بهترین بازیه Racing هم به نظرم خوب انتخاب شده چون GT بر خلاف NFS هیچ حرف تازه ای برای گفتن نداشت ! بهترین بازی PSP هم باید بین GOW , MGS میشد !
در ضمن بهترین بازیه Xbox باید ME2 میشد ! :d

من موندم این Starcraft 2 و Call of Duty Black Ops چرا هیچی نبردن؟:-/
SC II که واقعا جای تعجبه!
ولی Black Ops مثلا باید چی میبرد!!؟:دی بهترین شوتر!؟یا بهترین داستان!؟:دی BO تو هر زمینه ای اگه نامزد بشه 100% عنوانهای بهتری تو اون زمینه وجود دارن.

SC II که واقعا جای تعجبه!
ولی Black Ops مثلا باید چی میبرد!!؟:دی بهترین شوتر!؟یا بهترین داستان!؟:دی BO تو هر زمینه ای اگه نامزد بشه 100% عنوانهای بهتری تو اون زمینه وجود دارن.
BO از دستم در رفت ولی SC2 رو که ندیدم فکم چسبید کف زمین.
اینجوری:d:
:o

با اینکه GameSpy از سایتهای محبوب منه و خیلی قبولش دارم ولی باید بگم: You Failed!
مشکل می دونی کجاست.اینه که این بنده خدا aC:BH سبکش به صورت کامل مشخص نیست.تو VGA بهترین اکشن ادونچر سال شد.یه جا بهترین Sand Box اینجا هم بهترین مخفیک اری.ولی در کل اگر AC:BH و SC:C را بخوان با هم تو بهترین مخفیک اری مقایسه کنند به نظرم کاملا انتخاب درستی بود.AC:BH از SC:C خیلی بهتر بود.
بالاخره یه لیست لامصب پیدا شد که این شوتر را درست انتخاب کرد.نمی دونم این سایت ها چرا رودربایستی می کنند.انگار نمی خاون پرفروش ترین بازی سال بی جایزه بمونه زرتی بهترین شوترش می کنند!فقط اینجا بود که ریچ به جایگاه واقعیش رسید.
پ.ن:بهشت برین جا دهن ما را سرویس کردی!:dفهمیدیم شما هنر دوست و هنر فهم و همه ی داوران اسکار بی شعر!بیخیال شو...من تا حالا تو این سایت از شما پستی بجز در مورد RDR ندیدم....

اقا این چه حرفیه ؟! یعنی ما شترمرغیم ؟! :d هرکسی سلیقه ای داره ! من شخصا از C5 بیشتر خوشم اومد ! یا مثلا به نظر بنده بهترین بازیه سال HR بود اونم با اختلاف زیاد نسبت به بقیه ! بهترین بازیه Racing هم به نظرم خوب انتخاب شده چون GT بر خلاف NFS هیچ حرف تازه ای برای گفتن نداشت ! بهترین بازی PSP هم باید بین GOW , MGS میشد !
در ضمن بهترین بازیه Xbox باید ME2 میشد ! :d

نه آقا شتر مرغ چیه:d
سلیقه ای نیست:d باید از روی واقعیت و انصاف بازی برتر انتخاب بشه! SCII حقش بود که بازی سال PC بشه.

مشکل می دونی کجاست.اینه که این بنده خدا aC:BH سبکش به صورت کامل مشخص نیست.تو VGA بهترین اکشن ادونچر سال شد.یه جا بهترین Sand Box اینجا هم بهترین مخفیک اری.ولی در کل اگر AC:BH و SC:C را بخوان با هم تو بهترین مخفیک اری مقایسه کنند به نظرم کاملا انتخاب درستی بود.AC:BH از SC:C خیلی بهتر بود.
بالاخره یه لیست لامصب پیدا شد که این شوتر را درست انتخاب کرد.نمی دونم این سایت ها چرا رودربایستی می کنند.انگار نمی خاون پرفروش ترین بازی سال بی جایزه بمونه زرتی بهترین شوترش می کنند!فقط اینجا بود که ریچ به جایگاه واقعیش رسید.
پ.ن:بهشت برین جا دهن ما را سرویس کردی!:dفهمیدیم شما هنر دوست و هنر فهم و همه ی داوران اسکار بی شعر!بیخیال شو...من تا حالا تو این سایت از شما پستی بجز در مورد RDR ندیدم....

هـــــــــــــــــــــــــــــــــــآ ؟ :d

دقیقا مشکل اینه که AC : BH سبکش هرچی باشه به هیچ وجه مخفی کاری نیست.به جز Hidden Blade هیچ ابزار مخفی کاری دیگه ای نداره.اگه فقط به خاطر HB بخوایم سبکشو مخفی کاری حساب کنیم پس Crysis و Halo هم به واسطه ی توانایی نامرئی شدن و مخفیانه کشتن Stealth-Action حساب میشن.
در مورد قسمت آخر حرفت هم اصلا قبول ندارم.همون طور که گفتم مقایسه ی این دو از بعد مخفی کاری همون قدر بی ربطه که مقایسه ی Conviction با Crysis و halo هست.

دقیقا مشکل اینه که AC : BH سبکش هرچی باشه به هیچ وجه مخفی کاری نیست.به جز Hidden Blade هیچ ابزار مخفی کاری دیگه ای نداره.اگه فقط به خاطر HB بخوایم سبکشو مخفی کاری حساب کنیم پس Crysis و Halo هم به واسطه ی توانایی نامرئی شدن و مخفیانه کشتن Stealth-Action حساب میشن.
در مورد قسمت آخر حرفت هم اصلا قبول ندارم.همون طور که گفتم مقایسه ی این دو از بعد مخفی کاری همون قدر بی ربطه که مقایسه ی Conviction با Crysis و halo هست.
منظورم کلا این بود که AC:BH هر سبکی باشه باید برنده بشه!البته به نظر خودم Sand Box یا اکشن ادونچر بهترینش باشن که تو هر دو تا بهترین بود...
پ.ن:من از کسانی بود که تو تاپیک SC:C ازش طرفداری کردم ها!!!!:d

يه نمور شوت زده بعد اين حركتش خيلي باهاله 200 مدل اكشن انتخاب كرده خوب يه ACTION ADEVTURE مي ذاشتي بس بود ديگه

هر چند خودمم خيلي از KIRBY خوشم مياد اما جالبه كه SMG2 هم انتخاب نكرده

انتخاب NBA2K11 هم جالبه

بعد منتخب صدا و گرافيك و داستان نداره:-w

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or