مدتی بود بخاطر 2011-E3، تاپیک Up نشده...امروز سعی میکنم دو سری آپدیت کنم و تا فردا شب نظرسنجی که برنامه ریزی کرده بودم رو روی تاپیک قرار میدم...و بعد پایان نظر سنجی، تاپیک تغییراتی پیدا میکنه.
++++++++++++++++++++
انیمه به اتمام رسیده Complete Anime
Fullmetal Alchemist Brotherhood
انیمه ی Fullmetal Alchemist Brotherhood محصول مشترک استدیوهای Bones, Aniplex, Square Enix, FUNimation Entertainment در بین سال های 2009 تا 2010 با 64 قسمت، توانسته تا به امروز به یکی از موفق ترین کارهای Shounen، تبدیل شود.
داستان انیمه، دنیایی بر پایه ی کیمیاگری را نشان میدهد. اساس کار کیمیاگران در تبادل برابر است، به این معنی که نمی توان از "هیچ"، چیزی را بوجود آورد و برای تبدیل، نیاز به چیز دیگری در همان ارزش یکسان، نیاز است.
ماجرای انیمه، با روایت داستان پسر جوان ای (Edward Elric) به همراه برادرش (Alphonse Elric)که به (نام) کیمیاگر تمام فلزی (Fullmetal Alchemist) معروف هستند، آغاز می شود.
Elric و برادرش، در گذشته خطایی بزرگ و نابخشودنی انجام دادند که برای جبران آن، وارد نظام شده و به عنوان کیمیاگر ایالتی، به دنبال چیزی هستند. ولی در ادامه، داستان از یک موضوع ساده وارد پیچیدگی و شخصیت های زیادی می شود.
سطح کیفیت درام انیمه بسیار عالی هستش و با شخصیت پردازی قوی و نوع روایت خوب، درگیری زیادی برای دنبال کردن انیمه بوجود می آورد.
دوبله ی انیمه بسیار خوب کار شده و از دوبلورهای خوش نامی همچون Rie Kugimiya و Romi Paku برای دوبله دو شخصیت اصلی انیمه استفاده کردند.
نکته: انیمه Fullmetal Alchemist Brotherhood بر اساس مانگایی به همین نام (Fullmetal Alchemist) ساخته شده، ولی پیش از ساخت این انیمه، انیمه ی دیگری تحت عنوان Fullmetal Alchemist با 51 قسمت در سال 2003 تولید شده، با این تفاوت که داستان مستقل ای از مانگا را با همان شخصیت های اصلی دنبال میکند.
P.S
برای تماشای Fullmetal Alchemist Brotherhood نیازی به دیدن شماره اول نیست.
نظر:
انیمه با گرافیک قابل قبول و اشکن قشنگ خاص خودش، یکی از بهترین کارهای Shounen ای هست که دیدم و علاقه ی بسیار خاصی به اون دارم.