بهترین نینجا ها؟؟؟

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بهترین نینجا ها:نینجون ها توی شبهای برره!!!
جدا از شوخی بهترین رو نمیدونم ولی آس ترین و اسمی ترین نینجا فکر کنم همین نینجا گایدن باشه

این RAVEN هم تو TEKKEN نینجای توپیه!!
عجیب هم هست یه آدم سیاهپوست اونم نینجا یه جورایی تداخل شخصیت و فرهنگه.. آدمو یاد تام کروز تو آخرین سامورایی میندازه:biggrin1:
300px-Raven.jpg

من به ریو رای داده بودم ولی حالا پشیمون شدم چون که از ninja Gaiden sigma 2 تمام حرکت های خشن رو برداشتن و با چند تا حرکت ساده باید اون ها رو کشت!!!:mad:

گری فاکس یک سایبر نینجا هستش.

یعنی یک اول آدم بوده ولی بعدا تبدیل به یک سایب نینجا شده. مثل رایدن تو MGS4...

من به ریو رای داده بودم ولی حالا پشیمون شدم چون که از ninja Gaiden sigma 2 تمام حرکت های خشن رو برداشتن و با چند تا حرکت ساده باید اون ها رو کشت!!!

سینا اینی که گفتی الان چه ربطی داشت؟ اولا که تو NGS2 فقط تیکه تیکه کردن دشمنان رو حذف کردن و حکت های خشن ریو حتی بیشتر هم شده.

دوما میزان علاقه به یک کارکتر چه ربطی به بازی که هنوز منتشر نشده میتونه داشته باشه؟

خب نینجا گایدن اسم بازی هستش، ان نینجایی که شما میگی اسمش ریو هایابوسا هست...
ایول.دمت گرم.منظورم همین بود{من فقط نسخه سگاش رو {فکر کنم واسه سگا بود}با شبیه ساز روی پی اس پی بازی کردم}
راستی هایابوسا به زبان ژاپنی{شاید هم کره ای یا چینی,در کل فرقی نداره}به معنای شاهین تند وتیز هست{رو این حساب یادم مونده که اسم سریع ترین موتور سیکلت دنیاست(سوزوکی هایابوسا)}

خوب همین دیگه!! ریو کند که نشده!!!

فقط وقتی با شمشیر به بقیه ضربه میزنه هیچ کس نصف نمیشه!!:biggrin1:

ریو هم هیچ وقت به خاط خشونتش محبوب نبوده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or