Isildur Rise and Shine Mr. Freeman کاربر سایت Apr 7, 2011 #16 GOW I یه تحول ( :d ) اساسی بود ، تقریبا قبلش هیچ چیزی شبیه بهش رو تجربه نکرده بودم ، واقعا تجربه ی خاصی بود.
GOW I یه تحول ( :d ) اساسی بود ، تقریبا قبلش هیچ چیزی شبیه بهش رو تجربه نکرده بودم ، واقعا تجربه ی خاصی بود.
K Kavigne کاربر سایت Apr 7, 2011 #17 گاو ، فقط گاو 1 ... چند بار تمومش کردم ؟! 2 رقمی میشه ! سیستم مبارزاتش خیلی ببوگلابی و free بود ، اما داستانش و اون عذاب کریتوس ، به همراه طراحی مرحله کم نظیرش به راحتی اونو از دو شماره دیگش جدا میکنه . Spoiler راحت هم پلات میشه !
گاو ، فقط گاو 1 ... چند بار تمومش کردم ؟! 2 رقمی میشه ! سیستم مبارزاتش خیلی ببوگلابی و free بود ، اما داستانش و اون عذاب کریتوس ، به همراه طراحی مرحله کم نظیرش به راحتی اونو از دو شماره دیگش جدا میکنه . Spoiler راحت هم پلات میشه !
Hamidreza ناظم انجمن Apr 8, 2011 #22 GOW 2 تو زمان خودش فوق العاده بود. واقعا بعضی عنوان ها پاشونو از مرز یه گیم و سرگرمی فراتر میذارن.یکیشون همین GOW .
GOW 2 تو زمان خودش فوق العاده بود. واقعا بعضی عنوان ها پاشونو از مرز یه گیم و سرگرمی فراتر میذارن.یکیشون همین GOW .