بهترین نسخه از سری Resident Evil

به نظر شما بهترین نسخه از سری رزیدنت اویل کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
اونایی که 4 را انتخاب کردن کاری به نظرشون ندارم چون اصلا سبکش فرق کرده اما دوستانی که 2 یا 3 را انتخاب کردن بهشون پیشنهاد میکنم حتما ریمیک را بازی کنند.به نظر من اویل یعنی ریمیک .هم اصالت داره هم اون حس ترس را القا میکنه .همه چی تمومه :bighug:

اونایی که 4 را انتخاب کردن کاری به نظرشون ندارم چون اصلا سبکش فرق کرده اما دوستانی که 2 یا 3 را انتخاب کردن بهشون پیشنهاد میکنم حتما ریمیک را بازی کنند.به نظر من اویل یعنی ریمیک .هم اصالت داره هم اون حس ترس را القا میکنه .همه چی تمومه :bighug:
فقط همین مونده نسخه 2 و 3 رو زیر سوال ببرین

فقط همین مونده نسخه 2 و 3 رو زیر سوال ببرین
من شماره 2 و 3 را زیر سوال نبردم کلی هم باهاشون خاطره دارم اما ریمیک به نظرم یه چیز دیگه است .به هر حال اینجا نظر سنجی هست نظر هر کس هم برای خودش محترمه:|

• Like
Reactions: alisantori
هیچ کدوم لایق بهترین نیستن.3 مثلا ترس خوبی داره ولی داستان انچنانی نداره.2 داستان خوبی داره ولی معما و ترس خوبی نداره.ریمیک ترس خوبی داره ولی داستانش ساده هست و روی شخصیتها خیل خوب کار نشده کمی خشک هستن.
سری مدرن هم که کلا از همه لحاظ تعطیلن.
ولی در کل من میگم ریمیک بهترینه

• Like
رزیدنت اویل 3 وافعا هم حس ترس رو القا میکرد هم معماهای خوبی داشت .رزیدنت اویل ریمیک هم چون رو گرافیکش عالی بود بازیش به چشم میومد .اگه اویل 3 ریمیک بشه اون وقت اویل 1 حرفی برا گفتن نداره جلوش

• Like
یه نکته رو خواستم بگم که برای این نظر سنجی حتمن باید ریمیک 1 رو اضافه کنن (البته 6 ,رولیشن 2 هم نیستن) من به resident evil رأی دادم اما منظورم ریمیک اون هست که شاهکار به تمام معناست
قشنگ ترین بازی که تو ps4 انجام دادم یعنی حتی GTA V،ویچر3,TLOU هم به اندازه ی رزیدنت اویل 1 ارزش ندارن برای من !

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
tww7_img_20171026_013534_636.jpg

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or