بهترین ناشر بازی کدام شرکت هست

بهترین ناشر بازی کدام شرکت هست

• 2K Games

رای‌ها: 6 3.2%
  • Activision

رای‌ها: 15 8.0%
  • Blizzard Entertainment

رای‌ها: 11 5.9%
  • Capcom

رای‌ها: 24 12.8%
  • Electronic Arts

رای‌ها: 17 9.1%
  • Microsoft Game Studios

رای‌ها: 14 7.5%
  • Rockstar Games

رای‌ها: 16 8.6%
  • Sony Computer Entertainment

رای‌ها: 45 24.1%
  • Ubisoft

رای‌ها: 35 18.7%
  • ...

رای‌ها: 4 2.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    187

Activision

کاربر سایت
سلام .

تا حد امکان تاپیکها رو گشتم چنین تاپیکی ندیدم . گفتم شاید بد نباشه یه همچین تاپیکی زده شه که نظرمون رو راجب بهترین ناشر و ناشر مورد علاقه خودمون بگیم .
لطفا اگر خواستید بگید در کنار ناشران مورد علاقتون بگید که از کدوم بازی یا بازیهاش خوشتون میاد .
--------------------
در لیست نظر سنجی به دلیل محدودیت سعی شد بالاترینها انتخاب بشن و البته ناشران دیگری هم بودن که میتونستن باشن . مثل Konami - THQ - Square Enix - و ... که در صورت علاقه به اینها گزینه ( ... ) گذاشته شد که میشه دیگر ناشران .

مرسی

من با یوبی سافت به خاطر سری POP و AC خیلی حال کردم! :love:
البته سونی هم خوبه اما یوبی بیشتر به من حال داد:biggrin1:

Blizzard ناشره دیگه الان؟ عمه بوش بود با Activision مرج شد دیگه نه؟ Activision Blizzard در واقع منم دیگه نه؟!
Activisionblizzard.jpg

Activision Blizzard, Inc. is a French-owned, America-based video game developer and publisher, partially owned by conglomerate Vivendi SA. The company is the result of a merger between Activision and Vivendi Games, announced on December 2, 2007 in a deal worth USD$18.8 billion.The deal closed July 9, 2008.

خوب به نظر من Sony Computer Entertainment با وجود این که به جز یک سری بازی های انحصاری سونی رو پابلیشرش بوده واقعا خوب کار کرده اما در اینجا نمیشه این شرکت رو با شرکت های بزورگ مقایسه کرد اما فقط به دلیلاین 2 سال بهش رای دادم . که به نظرم بهتر بوده وگرنه شرکت های بهتری مثل شرکت های فوق به ترتیب بهترین میزارم:
به نظر من:
1. 2K Games
2. Activision
3. Capcom
4. Ubisoft
5 . Sony Computer Entertainment
6. Microsoft Game Studios
7. Electronic Arts
8.Blizzard Entertainment

این لیست بر مبنای کیفیت و تنوع بازی های ساخته شده توسط این شرکت هاست در کل حالا نیای بگیید EA اون پایین چیکار میکنه درسته EA تنوع بازی هاش خیلی وبه اما در کل بجز امسال هیچ سالی بر رو ی کیفیت عنوان هاش هیچ دقتی نمیکرده و سال به سال عنوان هاش داشت از بین میرفت

قضیهBlizzard Activision هم تازه جون گرفته و الان نمیشه گفت که همه کار های که Activision طی این چندین ساله انجام داده رو به حساب Blizzard هم بگزاریم

گفتم دوست من از نظر کیفیت وتنوع بازی ها و تعداد بازی های با کیفیت شرکت. بله من خودم ترفدار Blizzard هستم شاهکار های وارکرافت و WOW رو در کارنامه داره که جزو بهترین بازی های RPG و استراتژیکی هستش .

آخرین ویرایش:
حداقل يه به نظر من ميزاشتي. چون اگر بر مبناي كيفيت بخواي دسته بندي كني Blizzard Entertainment دقيقا در مكان اول قرار ميگيره. هرچند الان با Activision ادغام شده.:-"
چون Blizzard حتي يه عنوان خوب هم نداشته و همه ي بازيهاش بدون استثناء شاهكار هستند.

فقط و فقط یوبی سافت :biggrin1: بعضی ها مثل این بابک فقط اعتقاد دارن قبل از سال 2009 شرکت درست حسابی بود چون پرنس را بد ساخته :biggrin1: ولی در هر صورت از اولش یوبی سرور بوده و تا آخرم خواهد بود :-":)
کپکام هم به خاطره بازی های خاطره انگیزش دوست میدارم:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or