بهترین موجودات سگ در بازیهای ویدئویی از نظر IGN

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت

IGN طی اقدامی جالب درون یک ویدئو بهترین سگ ها که در بازی ها به نوعی به کمک شما امده اند یا لحظات خوب یا ... ایجاد کرده اند را طبقه بندی کرده.
از اینجا میتوانید ویدئو را مشاهده کنید :Top 10 Dogs in Video Games - IGN Video

10: Repede
(Tales of Vesperia)
9: K.K. Slider
(Animal Crossing series)
8: Shadow
(Dead to Rights Retribution)
7: Interceptor
(Final Fantasy VI)
6: Riley
(Call of Duty: Ghosts)
5: PaRappa the Rapper
4: Chop
(GTA V)
3: Your Dog
(Fable II)
2: Sam
(Sam & Max series)
1: Dogmeat
(Fallout 3)

آخرین ویرایش:
به نظر من جاي Koromaru از Persona 3 تو اين ليست خاليه.خدايي Koromaru دست كمي از بعضي سگ هاي تو اين ليست نداره8-|
رتبه ي Dogmeat هم كاملا حقشه:d
موقعي كه Dogmeat تو Fallout 3 به عنوان يك همراه بود هر كاري مي كردم كه زنده بمونه:d

دوست عزیز... سگ بدبخت رو با mininuke همراهی میکردی؟:d

82593732380125528626.jpg

@shooshcity
به اون چیزا ربط نداره که ! حقیقت رو گفتم، بعدش تا اسم تاپیک رو دیدم گفتم حتما این رو تو لیست گذاشتن که دیدم بله ....:d
:))=))
هرچند که دیگه بعد از چند مرحله دیگه اصلا بازی نکردم..

فقط shadow از دد تو رایتس!!! بسیار زیبا و عالی. امیدوارم یک نسخه از این بازی تو این نسل با کیفیت 1080 و 60 فریم بر ثانیه بسازن. برای ان کنسول هم هر طوری خواستند بسازند. به ما هم هیچ ربطی نداره!!:d

یعنی دیگه کم کم دارم مطمئن میشم که این اعضای سایت های بزرگ دارن جدید میشن و سایت ها اعضای قدیمیشون رو از دست میدن. به نظر بنده هیچ سگی نمیتونه رو دست سگ Shadow Dancer بیاد. چیزی که احتمالا اعضایی که این سگ ها رو انتخاب کردن کلا از وجود بازی ای با این اسم بی خبرن. الان این وسط مثلا Chop تو GTA چه کمکی میکرد؟! به غیر از اون یه مرحله اجباری چه نقشی داشت تو بازی؟ اصلا یادمون میرفت هچین موجودی هم تو بازی هست. آوردن توپی که براش انداختی شد کمک؟
اولین گزینه ای که به ذهن خودم رسید همین بازی بود که تو لیست ندیدم. اصن این بازی بدون کمک سگش ممکن نبود.

این سگ رو ببینین :
tumblr_l4l8rw7gQ51qcwtmwo1_500.jpg
اگه اشتباه نکنم اسمش بود "هیویی".
این سگه رویاهای منه.باورتون بشه یا نشه من 10 سال پیش موقع انجام این بازی (هنگام روابط عاطفی سگه و دختره) ، گریه کردم.
......
بی ربطه ولی اون زمان چقدر بازی ها حسی تر بودن . مثل همین بازی . "نسل جدید ، نگه دار ، من میخوام پیاده شم "

سگ های تو Resident Evil به خصوص نسخه های قدیمی ترش هم یاشون بخیر رابطه عاطفی عمیقی با آدم برقرار میکردن! طوری از رو محبت میپریدن روت دیگه بلند نمیشدی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or