.:Layho:. کاربر سایت Sep 11, 2011 #31 Assassin's Creed Bulletstorm Infamous Uncharted gears از همه تائیر گذار تر، AC بود.
Nilooofar کاربر سایت Sep 11, 2011 #32 MGS4 نمی شد باشه؟ :d gears اگخ جا داشت uncharted هم انتخاب میکردم dead space هم بازیه بی حاشیه و عالیی هست.. با هر 2تا شمارش حال کردم
MGS4 نمی شد باشه؟ :d gears اگخ جا داشت uncharted هم انتخاب میکردم dead space هم بازیه بی حاشیه و عالیی هست.. با هر 2تا شمارش حال کردم
L lariyazdi کاربر سایت Sep 11, 2011 #33 تنها بازی که بعد از بازی کردن به اصطلاح چیز کیف میشدم آنچارتد 2 بود خدای این نسلو اون نسله
K Kavigne کاربر سایت Sep 11, 2011 #37 MGS4 نمی شد باشه؟ :d بیشتر... متال گیر ip قدیمی ایه ! تیتر تاپیک رو بخن !
.:Layho:. کاربر سایت Sep 11, 2011 #38 MGS4 نمی شد باشه؟ :d بیشتر... هویجه مگه؟ بازی باید تو این نسل معرفی شده باشه، شماره اولش در نسل هفتم باشه.
MGS4 نمی شد باشه؟ :d بیشتر... هویجه مگه؟ بازی باید تو این نسل معرفی شده باشه، شماره اولش در نسل هفتم باشه.
Trunks کاربر سایت Sep 11, 2011 #39 نوشته شده توسط mroohnikan: هيچ کدوم! فقط Red Dead Redemption بیشتر... RDR توی نسل قبل هم بودش ( Revolver ) بهترین: Mass Effect بدون شک تاثیرگذارترین: Gears of War Uncharted هم حیفه چیزی نگیم راجبش میشه گفت قوی ترین از نظر تکنیکی ! Reactions: AsaraymA
نوشته شده توسط mroohnikan: هيچ کدوم! فقط Red Dead Redemption بیشتر... RDR توی نسل قبل هم بودش ( Revolver ) بهترین: Mass Effect بدون شک تاثیرگذارترین: Gears of War Uncharted هم حیفه چیزی نگیم راجبش میشه گفت قوی ترین از نظر تکنیکی !
Kasra-M The phoenix must burn to emerge کاربر سایت Sep 11, 2011 #40 dragon age origin fallout 3 bioshock masseffect oblivion witcher 2 red dead redemption
reach کاربر سایت Sep 11, 2011 #41 نوشته شده توسط diablo136499: dragon age origin fallout 3 bioshock masseffect oblivion witcher 2 red dead redemption بیشتر... یه بار دیگه چک کن ببین چیزی رو از قلم ننداختی...:d
نوشته شده توسط diablo136499: dragon age origin fallout 3 bioshock masseffect oblivion witcher 2 red dead redemption بیشتر... یه بار دیگه چک کن ببین چیزی رو از قلم ننداختی...:d
samss کاربر سایت Sep 11, 2011 #43 درصد کرایسیس خیلی قابله توجهه ... این یعنی همه چیز گرافیک نیست .... من gears قبول دارم واقعا سریه معرکه اییه
درصد کرایسیس خیلی قابله توجهه ... این یعنی همه چیز گرافیک نیست .... من gears قبول دارم واقعا سریه معرکه اییه