Nima مدیر انجمن Sep 11, 2011 #1 به نظر شما بهترین عنوانی که در این نسل معرفی شده و حداقل 2 شماره از اون تا بحال منتشر شده کدومه ؟
Scαrface Aspect of Life کاربر سایت Sep 11, 2011 #7 انتخاب بین بایوشاک و انچارتد واقعا سخته ( بقیه بازی ها بوغن در مقابل این دوتا به جز مس افکت ) ولی من بایوشاک رو انتخاب کردم .
انتخاب بین بایوشاک و انچارتد واقعا سخته ( بقیه بازی ها بوغن در مقابل این دوتا به جز مس افکت ) ولی من بایوشاک رو انتخاب کردم .
Frobary Loyal Member Sep 11, 2011 #8 با این سه تا شدیدا حال کردم Mass Effect Gears of War Assassin's Creed
K Kavigne کاربر سایت Sep 11, 2011 #9 به مس افکت رای دادم ، چون شاهکار هستن ... پ.ن : نیما جان نظر سنجی که جا داشت ؛ چنتا دیگه هم زدی تنگش !
به مس افکت رای دادم ، چون شاهکار هستن ... پ.ن : نیما جان نظر سنجی که جا داشت ؛ چنتا دیگه هم زدی تنگش !
KamranMED کاربر سایت Sep 11, 2011 #10 نوشته شده توسط Nima: نظرسنجی گذاشتم .. رای بدید . بیشتر... حداقل نظر سنجی رو چند گذینه ای کن.خیلی سخته بابا آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدین؟
نوشته شده توسط Nima: نظرسنجی گذاشتم .. رای بدید . بیشتر... حداقل نظر سنجی رو چند گذینه ای کن.خیلی سخته بابا آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدین؟
Emperor visari کاربر سایت Sep 11, 2011 #11 Assassins creed متاسفانه هر نسل که جلو میره بازی خوب کم میشه هر چی هست دنباله نسل قبله جالبه تمام این گزینه ها هم همشون اولای نسل اومدن و به اندازه چندتا نسل تو خود همین نسل واسشون داره دنباله میاد.
Assassins creed متاسفانه هر نسل که جلو میره بازی خوب کم میشه هر چی هست دنباله نسل قبله جالبه تمام این گزینه ها هم همشون اولای نسل اومدن و به اندازه چندتا نسل تو خود همین نسل واسشون داره دنباله میاد.
Nima مدیر انجمن Sep 11, 2011 #13 نوشته شده توسط Lavigne: به مس افکت رای دادم ، چون شاهکار هستن ... پ.ن : نیما جان نظر سنجی که جا داشت ؛ چنتا دیگه هم زدی تنگش ! بیشتر... دیگه نخواستم شلوغش کنم ، عنوانهایی رو گذاشتم که میدونم هر کدوم میتونن رای بیارن
نوشته شده توسط Lavigne: به مس افکت رای دادم ، چون شاهکار هستن ... پ.ن : نیما جان نظر سنجی که جا داشت ؛ چنتا دیگه هم زدی تنگش ! بیشتر... دیگه نخواستم شلوغش کنم ، عنوانهایی رو گذاشتم که میدونم هر کدوم میتونن رای بیارن
koorosh کاربر سایت Sep 11, 2011 #14 mass effect infamous uncharted Geow بایوشک هم با توجه به این که شماره دومش رو کلا به رسمیت نمیشناسم لذا کلا حساب نمیشه
mass effect infamous uncharted Geow بایوشک هم با توجه به این که شماره دومش رو کلا به رسمیت نمیشناسم لذا کلا حساب نمیشه
Timeless One Gemina Martia Victrix Loyal Member Sep 11, 2011 #15 Infamous Assassin's Creed Mass Effect