Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Aug 23, 2013 #47 چــــــــرا هیچ کدوم به ابر بازی استاد Sid Mier اشاره نکردید Civilizations V رو دستشم تا حالا بازی استراتژیکی ندیدم
چــــــــرا هیچ کدوم به ابر بازی استاد Sid Mier اشاره نکردید Civilizations V رو دستشم تا حالا بازی استراتژیکی ندیدم
mikelwar کاربر سایت Mar 7, 2015 #50 از نظر من بازی warcraft 3 واقعا باهاش خاطره دارم .طوری که حتی پارسال هم دورباره نصب کردمش و کلشو بازی کردم . بعد از اون هم stronghold 2 بعد هم company of heroes
از نظر من بازی warcraft 3 واقعا باهاش خاطره دارم .طوری که حتی پارسال هم دورباره نصب کردمش و کلشو بازی کردم . بعد از اون هم stronghold 2 بعد هم company of heroes
Kirk-Hammedd Abandon the safety of mindless following Loyal Member Mar 7, 2015 #52 the lord of the rings the battle for middle-earth 1و2
A l i N T 7 7 کاربر سایت Mar 7, 2015 #56 نوشته شده توسط nzone: فقط و فقط Rise of Nations بیشتر... BIG LIKE فقطم نسخه اولش , نسخه دومش Bullshit ه به تمام عیار بود
نوشته شده توسط nzone: فقط و فقط Rise of Nations بیشتر... BIG LIKE فقطم نسخه اولش , نسخه دومش Bullshit ه به تمام عیار بود
lastwall کاربر سایت Mar 9, 2015 #60 بدون شک rise of nations استراتژیک رو معنا کرد قشنگ... من نمیدونم چرا دیگه بازی با این کانسپت نمیسازن