بهترین عناوین 2015 پی اس ویتا (+ تریلر)

ممنون از مقاله مفید
بازی Aztez ( اگه اشتباه نکنم ) بازی وحشتناک خوبی هستش ( God of war دو بعدی ) اینم نمی دونم در حال حاضر منتشر شده یا نه! ولی تریلرش رو دیده بودم برای 2015 برنامه ریزی شده بود که عالیه

تشکر !
ولی خیلی از بازیهای خوبم فراموش کرید
Shovel Knight
Severed
The Banner Saga
J Stars
نمیدونم یه سری دیگم هست GEometry wars - skullgirsl و .. و...

Duke Nukem که برای پلاس الان موجود هست ( هم برای خرید ) واقعا عالیه ! بازی کردم خیلی حال داد !_!

Grim Fandango هم برای من Day1 هست

من پلاسم سه ماهه بود تموم شد ( هر چی بازی چرت و پرت بود اومد رو پلاس تو اون سه ماه)
الان این Nuke اونقدری باحال هست که برم پلاس بگیرم دوباره ؟
یا بمونم ببینم ماهه بعد چی میدن

مرسی از عزیزانی که بازی های بیشتر معرفی می کنن

من پلاسم سه ماهه بود تموم شد ( هر چی بازی چرت و پرت بود اومد رو پلاس تو اون سه ماه)
الان این Nuke اونقدری باحال هست که برم پلاس بگیرم دوباره ؟
یا بمونم ببینم ماهه بعد چی میدن

من یه بار پلاس گرفتم هیچ بازی درست و درمونی تو اون مدت تخفیف نداشت شانس من. در حالیکه با پولش می تونستم یه بازی خیلی خوب بگیرم! از من می پرسید با احتیاط پلاس بگیرید. حداقل یک ماهه بگیرید

آقا خیلی کار با ارزشی کردی... باشد تا اون دوستانی که میگن Vita بی استفاده ـست به راه راست هدایت بشوند [-o<

من خودم به شدت منتظر Grim Fandango و Forgotten Memories و Bastion هستم :p مخصوصاً Bastion که خیلی ازش تعریف شنیدم ولی هیچ وقت موفق نشدم بازیش کنم :-"

آقا خیلی کار با ارزشی کردی... باشد تا اون دوستانی که میگن Vita بی استفاده ـست به راه راست هدایت بشوند [-o<

من خودم به شدت منتظر Grim Fandango و Forgotten Memories و Bastion هستم :p مخصوصاً Bastion که خیلی ازش تعریف شنیدم ولی هیچ وقت موفق نشدم بازیش کنم :-"
اره bastion کار خوبیه من یبار رو pc خواستم برم نشد یبار هم رو ایفون که اصلا با تاچ و تو 4 اینچ خوب نبود ولی تضمین میکنم تو ویتا این بازی فوق العاده میشه هم طراحی هنریش و رنگاش تو oled ویتا خیلی خوب میشن هم دوتا انالوگ و سخت افار ویتا باعث میشه تجربه این عنوان رو ویتا عالی بشه...اویل و هات لاین هم جزو عنوان های تاپ خواهند بود.

اره bastion کار خوبیه من یبار رو pc خواستم برم نشد یبار هم رو ایفون که اصلا با تاچ و تو 4 اینچ خوب نبود ولی تضمین میکنم تو ویتا این بازی فوق العاده میشه هم طراحی هنریش و رنگاش تو oled ویتا خیلی خوب میشن هم دوتا انالوگ و سخت افار ویتا باعث میشه تجربه این عنوان رو ویتا عالی بشه...اویل و هات لاین هم جزو عنوان های تاپ خواهند بود.
Bastion هم روی pc هم روی ipad رفتم ×_× عالی بود لول
باید به فکره Transistor هم باشن . از بهترین indie هایی بود که بازی کردم .

به جز یرزمین های مرزی و Gravity Rush 2 بقیه جالب به نظر نمیاد
امسال هم شوق نوشتن راهنمای تروفی بخش ویتا رو حس نمیکنم
خیلی وقته ویتا خاک میخوره
دیگه چاق شده :دی

عنوان های تاپ انحصاری ویتا خیلی کمه متاسفانه،بر عکس 3ds،کنسول خیلی خوبیه ویتا و پتانسیل بالایی داره،ولی سونی نمیدونم چشه !​
کلا آواتار و عکس شما از عرض تو حلق من و سایر علاقه مندان به Persona :)
این رو عشقه : Persona 4: Dancing All Night
لینک ویدئوش رو آپارات برداشته :(
@tarandis دریابید دوستداران رو لطفا :bighug:

کلا آواتار و عکس شما از عرض تو حلق من و سایر علاقه مندان به Persona :)
این رو عشقه : Persona 4: Dancing All Night
لینک ویدئوش رو آپارات برداشته :(
@tarandis دریابید دوستداران رو لطفا :bighug:

بذارم دوباره برمیدارن. دانلودش کن دوست عزیز

آقا این پرسونای جدید سبکش مثل vocaloid هست یا JRPG هست ؟؟
مثل Hatsune Miku هست . بزن برقصه D:
JRPG نیست
این اخری یه Pesrona Q برای 3DS اومد که خیلی خوب از اب در اومده
فعلا میره تا Persona 5 امسال روی 4 و 3 . احتمالش هست برای ویتا هم بیاد البته شاید 2016

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or