بهترین صداپیشگان در صنعت بازی های ویدئویی.

واقعا صدای ironside افسانه ایه:love:
دیشب داشتم terminator salvation میدیدم,لامصب هر وقت حرف میزد ,قیافه ی سم میومد جلوی چشمم:biggrin1:
یادش بخیر,اون موقع که تو فیلم total recall (ارنولد ):biggrin1:دیده بودمش چقدر ازش بدم میومد!!!:biggrin1:نمیدونستم که 10-15سال بعد میخواد چی بشه:biggrin1:

البته فرهاد عزیز این پستت مال 1 ماه پیش هست.

کاملا با حرفت موافقم. دوبله ی ما واقعا درجه یکه. اما فرهاد جان یه مشکل اساسی داریم اونم اینه که سن اکثرشون بالای 60 هست و واقعا هم جایگزین واسشون پیدا نمیشه. دو تن هم از بهترین هاشون رو تو این 2-3 سال از دست دادیم. استاد عطا الله کاملی و استاد خسرو شایگان

-------------------------------------------

نظر من D.C Douglas هست.

کاملا درست میگی احد جان متاسفانه به این هنر بزرگ در کشورمون بهای زیادی داده نمیشه و ما نمیتونیم از این صداهای ماندگار به بهترین نحو استفاده کنیم و دوباره بهترین دنیا باشیم وای که اگه این صداها در جای دیگه ای از دنیا بودن و صدای اینها در فیلمها و بازیهاشون بود چه میشد استاد بهرام هم من عاشقش هستم :love:

یک صداپیشه هست به اسم Tony Jay که واقعا یک استاده و به نظر من صداش، تقریبا در حد دوبلورهای کشورمونه. من صداش رو در بازی Fallout 1 در نقش lieutenant{ یکی از دو شخصیت بد بازی که یک Super mutant هست} شنیدم و واقعا کارش بیسته و جزو سه صدای قشنگی هست که در بازیهای کامپیوتری در دوبله شنیدم.
43fc42fcb00f77c4

برای دیدن لیست کارهایی که انجام داده{و بعضیاش معروف هست} به صفحه ی ایشون در ویکیپدیا مراجعه کنید.لینک:http://en.wikipedia.org/wiki/Tony_Jay

من از صدا پیشگان آدم زیادی رو نمی شناسم ولی از Reuben Kingdom نمی دونم حالا فمیلش همینه یا نه خیلی خوشم میاد چون صدای دانته رو خیلی خیلی قشنگ اجرا می کرد تو DMC 3:love:

کاملا درست میگی احد جان متاسفانه به این هنر بزرگ در کشورمون بهای زیادی داده نمیشه و ما نمیتونیم از این صداهای ماندگار به بهترین نحو استفاده کنیم و دوباره بهترین دنیا باشیم وای که اگه این صداها در جای دیگه ای از دنیا بودن و صدای اینها در فیلمها و بازیهاشون بود چه میشد استاد بهرام هم من عاشقش هستم :love:

ای وای صدای ایشون که محشره.:love: هنوز هم فیلم ناوارو رو با صدای ایشون میشناسم:love:

من صدای استاد منوچهر والی زاده و استاد سعید مظفری رو هم خیلی دوست دارم.

دیشب داشتم terminator salvation میدیدم,لامصب هر وقت حرف میزد ,قیافه ی سم میومد جلوی چشمم:biggrin1:
یادش بخیر,اون موقع که تو فیلم total recall (ارنولد ):biggrin1:دیده بودمش چقدر ازش بدم میومد!!!:biggrin1:نمیدونستم که 10-15سال بعد میخواد چی بشه:biggrin1:

منم مثل تو شدم وقتی terminator رو داشتم میدیدم:biggrin1:
ولی از صدای david hayter هم نمیشه گذشت .

ای وای صدای ایشون که محشره.:love: هنوز هم فیلم ناوارو رو با صدای ایشون میشناسم:love:

من صدای استاد منوچهر والی زاده و استاد سعید مظفری رو هم خیلی دوست دارم.

واقعا ماشالله یکی دو تا نداریم که همه محشر هستند شما حساب کن اینها بازیهارو با اون حالت به انگلیسی بگن چه میشه :biggrin1:

میدونستم که بازیگر حرفه ای هم هست. ولی تا حالا فیلمی ازش ندیدم که در مقام بازیگر باشه. فکر نکنم هم که حالا حالا ها بخوام ببینم. چون فقط میخوام صداشو در قالب سم فیشر بشنوم.:cool:

میدونستم که بازیگر حرفه ای هم هست. ولی تا حالا فیلمی ازش ندیدم که در مقام بازیگر باشه. فکر نکنم هم که حالا حالا ها بخوام ببینم. چون فقط میخوام صداشو در قالب سم فیشر بشنوم.:cool:
البته نمیشه گفت بازیگر خیلی خوبی هست:biggrin1: و فیلم خیلی موفقی هم بازی نکرده.ولی به هر حال فیلمای زیادی تو کارنامش هست.:smile:
این ادم فقط واسه صدای سم به دنیا اومده:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or