بهترین شوتر اول شخص در دهه گذشته

بهترین شوتر اول شخص در دهه گذشته از نظر شما کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    130
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ARTHUR WESKER

“We can’t change what’s done, we can only move on.
کاربر سایت

152260.jpg

درود

در این تاپیک میخواهیم نظر کاربران محترم در مورد بهترین شوتر اول شخص دهه ی گذشته براساس بخش کمپین را بدانیم.توجه داشته باشید برخی از عناوینی که در نظرسنجی آمده اند دارای بخش مولتی پلیر هم هستند.اما ملاک ما بخش کمپین هست و دوستان بر اساس این بخش گزینه ی مورد نظر را انتخاب کنند.بدیهی است که میتواند برای بهترین شوتر دهه ی گذشته بر اساس بخش مولتی پلیر یک تاپیک جداگانه زد و در آن محل به بحث و گفتگو پرداخت.

خیلی انتخاب سختی برام بود، ولی در نهایت فاکتور لذت بردن از گیم پلی و مد نظر قرار دادم و گرافیک و داستان و... رو بیخیال شدم و رو همین شاخص:
BORDERLANDS 2 رو انتخاب کردم.

بی شک آندرریتد ترین کمپین مربوط به Titanfall 2 میشه. بهترین داستان هم Bioshock Infinite. اورال هم Halo Reach. ولی من فقط فاکتور گیم پلی رو مد نظر قرار دادم و Doom Eternal رو انتخاب کردم. این گیم از نظر گیم پلی و لول دیزاین شاهکاره.

تمام‌ اسامی‌ به‌ شدت‌ بزرگ‌ و‌ قابل‌ ستایش‌ هستن، هر کدوم‌ توی‌ حداقال یک مورد زبانزد هستن، ولی من قطعا رای رو به Doom eternal میدم. هرچقدر که Doom 2016 با همه خوبی و جذابیتش نتونست نظر من رو اونطور که باید جلب کنه در عوض Doom eternal منو توی دنیای خودش غرق کرد. واقعا‌ خیلی‌ خیلی‌ سخته چیزی بهتر بشه ساخت بعد از اترنال.
تاپیک خیلی‌ خوبیه بهزاد جان ممنونم از ایجاد این تاپیک.

واقعا توی این ژانر اینقدر عنوان عالی وجود داره که نمیشه یکی رو به عنوان بهترین انتخاب کرد .

• Like
Reactions: ARTHUR WESKER
واااااااای بر کسانی که Borderlands 2 رو انتخاب نمی کنند [-x
سیستم جایزه دهی عالی که ترغیب میشدی کوچکترین ماموریت فرعی رو با اشتیاق بری
خود Clap Trap
شوتینگ جذاب
Handsome Jack
سال 2014 اینقدر شیفته ی بوردرلندز بودم که اومدم بازی سنتر ثبت نام کنم اسم اکانت شد ClaP TraP

• Like
Reactions: Reza779
بهترین شوترهای اول شخص دهه اخیر (از 2010-2016)

Bioshock Infinite
Call of Duty: Modern Warfare Trilogy
Call of Duty Black Ops
Battlefield Bad Company 2
Singularity
DOOM
Wolfenstein: The New Order
Halo 4

برای من بهترین bioshock infinite بود اما اسم تاپیک شوتر اول شخص هست باید گیمپلی رو مد نظر قرار بدیم نه داستان و فضاسازی.
پس میگم Titanfall 2 چون حقش خورده شد
اگرم بخوایم کاملا آبجکتیو بگیم که خب هیلو

در این تاپیک میخواهیم نظر کاربران محترم در مورد بهترین شوتر اول شخص دهه ی گذشته براساس بخش کمپین را بدانیم.توجه داشته باشید برخی از عناوینی که در نظرسنجی آمده اند دارای بخش مولتی پلیر هم هستند.اما ملاک ما بخش کمپین هست و دوستان بر اساس این بخش گزینه ی مورد نظر را انتخاب کنند.بدیهی است که میتواند برای بهترین شوتر دهه ی گذشته بر اساس بخش مولتی پلیر یک تاپیک جداگانه زد و در آن محل به بحث و گفتگو پرداخت.
میکردیش یک دهه و 3 سال تا میشد killzone 2 رو هم توش جا داد :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or