چند ماهی است که کنسولهاي نسل هشتمي Xbox one و PS4 منتشر شده اند.حال مدتي است اين بحث دامن گير اکثر ايرانيان شده است که Xbox one چون نياز به اينترنت بسيار قوي دارد و يا اينکه آبديتهاي دردسر ساز دارد کنسول مناسبي براي ايرانيان نيست!! و در اين مقاله مختصر بنده توضيح ميدهم که اصلا و ابدا اينطور نيست .
قيد اينترنت نامحدود را بزنيد
براي اينکه از Xbox one و Live آن که بدون شک بهترين سرويس آنلاين گيمينگ تا بدين تاريخ است لذت کافي و کامل ببريد مي بايست قيد اينترنت نامحدود را بزنيد.به عبارتي اينترنت نامحدود ايران چون کاملا بين 8 الي 10 نفر share مي شود به هيچ وجه به درد Xbox one و بازي آنلاين نمي خورد.حتي اگر 1mg نامحدود داشته باشيد.موضوع اينجاست شما فکر مي کنيد 1mg داريد در حالی که به خاطر اشتراک آن بين 10 نفر شما در واقعيت اينترنت بسيار بسيار ضعيفي داريد.اینترنت نامجدود حتی با سرعت 256 تا حدودی برای نسل قبل امکان پذیر بود اما این نسل بسیار عذاب آور است.در همین اول نسل بازی Titanfall اولین نشانه و چشمک را زد که اینترنت نامحدود در ایران به درد آنلاین گیمینگ نمی خورد و برای تجربه این بازی می بایست سرعت دانلود بالای 100 باشد که در اینترنت های نامحدود به ندرت چنین موضوعی صدق میکند مگر با هزینه های بسیار بسیار بالا که اصلا به صرفه نیست.
اينترنت محدود از يک ISP خوب بهترين انتخاب
بله انتخاب مناسب براي بردن بيشترين لذت از بهترين شبکه آنلاين گيمينگ ،اينترنت محدود و به عبارتي حجمي است.چون در ايران معمولا بيشتر ISP ها سرعت هاي واقعي و بدون share و يا share کمتر را براي سرويس هاي حجمي خود در نظر مي گيرند.من خودم يک اينترنت 1mg حجمي دارم و مشکلي هم با هيچ بازي ندارم.در بازيهايي مثل BF4 به صورت 4 خط در کانکشن بازي ميکنم و در بدترين حالت ممکن بازي 3 خط مي شود.سرعت دانلود در اینترنت های حجمی و محدود به مراتب بالاتر از نامحدود است.برای من که اینترنت محدود حجمی دارم سرعت دانلود بین 500 الی 800 می باشد که واسم تجربه کاملا مناسبی برای بازی آنلاین فراهم کرده است.براي دانلود آبديت بازي ها هم معمولا اکثر ISP ها اينترنت رايگان شبانه دارند و يا اگر عجله داريد مي توانيد حجم مجزا براي دانلود آبديت ها خريداري کنيد.خوشبختانه تعرفه ها نسبت به سال قبل ارزان تر شده است.
اشکال از اینترنت شماست نه Xbox one
حال جاي تعجب است که بعضي ها به دليل ضعف در سرويس اينترنت انتخابي ، مقصر را Xbox one و مايکروسافت مي بينند و حتی عده ای به خاطر این مشکل به سمت کنسول سونی کشیده می شوند.به عنوان نمونه افرادي که در دانلود آبديت ها مشکل دارند و سرعت ضعيف اينترنت آنها معمولا آبديت ها را در بعضي مواقع به حالت queue ( صف انتظار ) مي برد ايراد را در Xbox one مي بينند در حالي که اصلا اينطور نيست.این نکته را به این عزیزان اشاره کنم که نسل قبل گذشت و ما وارد دوره ای جدید از دنیای بازی شدیم و این نسل بیشتر تمرکز سازنده ها روی بازی آنلاین است و این موضوع نیازمند اینترنت مناسبی است.اینکه کسی Xbox one میخرد و قصد ندارد برای یک سرویس مناسب و خوب اینترنت هزینه کافی بکند مقصر مایکروسافت نیست و مشکل یک جای دیگر است.از لحاظ خدمات آنلاین گیمینگ هیچ شبکه ای به اندازه Xbox live جذاب و مفرح نیست.رابط کاربری بی نظیر و عالی Xbox one محیط بسیار مناسبی را برای لذت بردن از انواع و اقسام سرگرمی های مختلف آنلاین برای شما فراهم میکند.
حجم زیاد آبدیت ها یک اشکال است؟!!
و این هم جدیدترین اتهام به مایکروسافت: حجم آبدیتهای Xbox one زیاد است پس این کنسول خوبی نیست!! در نسل قبل هم شاهد آبدیتهای سنگین برای تعداد بسیار محدودی از بازیها از جمله Battlefield بودیم اما خب در این نسل داستان متفاوت است.وارد نسل جدیدی شدیم و اکثر بازیها معمولا به آبدیت نیاز دارند.این موضوع اصلا ربطی به Xbox one و PS4 ندارد و واسه هر دو کنسول ما آبدیتهای به مراتب سنگین تری به نسبت با نسل قبل داریم.با توجه به نسلهای قبل خب مایکروسافت بیشتر آنلاین محور است و شبکه Xbox live یک شبکه کاملی است و همواره بهتر و بهتر می شود و آبدیت ها همواره به Live سرازیر می شوند. با این حال اگر قصد بازی آنلاین در این نسل را دارید با این آبدیتها رو به رو خواهید شد و اینجاست که باز هم یک سرویس اینترنت مناسب حرف اول را می زند.اینترنت های نامحدود شاید خیال شما را برای حجم و ترافیک راحت میکند اما برای دانلود آبدیت ها به مشکل بر خواهید خورد و همین موضوع باعث می شود از مایکروسافت گله مند شوید در حالی که مقصر اینترنت شماست! پس با انتخاب یک اینترنت محدود حجمی شاید کمی برای خرید ترافیک می بایست هزینه کنید ولی با سرعت بالا و با خیال راحت آبدیت ها را دانلود خواهید کرد. حال اگر کسی قصد دارد بهترین لذت را از بازی های آنلاین این نسل داشته باشد و پول ندهد آن دیگر بحثش جداست!!!!
در مورد مباحث مربوط به اینترنت مناسب برای Xbox one هر سوال یا مطلبی داشتید در این تاپیک در میان بذارید.
آخرین ویرایش: