بهترین ریمسترهای نسل هشتم چیستند ؟

• Thread starter Thread starter amirmt
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

البته فکر کنم بازی های آخر نسل 7 که بصورت مشترک برای نسل 8 هم اومدن ریمستر به حساب نمیان چون از اول قرار بوده ساخته بشن همون طور که بازی های مثل اساسین بلک فلگ ، cod ghost هم به عنوان ریمستر معرفی نشدن در کنسول های نسل هشتمی

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: ehsanservat
دوست عزیز اون ریمیک به حساب میاد

واووووووو . پروفایلت خیلی ذوق زدم کرد . بالاخره مثل این که خبری از بهترین بازی شد ( Red Dead Redemption 2 ) . به به چه شود . چون من زیاد آنلاین نمیشم زیاد از بازی های جدید خبری ندارم ولی توی ریمسترها همون Read Read می تونست بهترین ریمستر باشه .

واووووووو . پروفایلت خیلی ذوق زدم کرد . بالاخره مثل این که خبری از بهترین بازی شد ( Red Dead Redemption 2 ) . به به چه شود . چون من زیاد آنلاین نمیشم زیاد از بازی های جدید خبری ندارم ولی توی ریمسترها همون Read Read می تونست بهترین ریمستر باشه .

به به دوست قدیمی , کجایی کم پیدا :x

برید تریلرش بگیرید اگه علاقه مندید:D

• Like
Reactions: ehsanservat
برید تریلرش بگیرید اگه علاقه مندید:D

اون که حتما حتما اونم من که فقط به خاطر این بازی سمت کنسول رفتم . چند سال قبل به عشق این بازی 360 گرفتم و PS4 رو هم به خاطر همین بازی خریدم و گذاشتم چون خیلی کم بازی میکنم ( نه این که دوست ندارم ، وقتشو ندارم ) ولی حیف که تریلرش خیلی کم بود .

• Like
Reactions: jhoobin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or