Javidmojallal کاربر سایت Jan 6, 2007 #1 بهترین دموی رندر شده (تمام Cg ) که تا حالا دیده اید تو کدوم بازیه؟
Javidmojallal کاربر سایت Jan 6, 2007 #3 نوشته شده توسط pandora tomorrow: چه تاپیکهایی میزنی:biggrin1: gears of war ... بیشتر... فکر نکنم Gears of War دموی تمام CG داشته باشه!!!(همه شون Real Time هستن فکر کنم) اما بهترین دمویی که تا حالا دیده ام ماله بازی Onimusha 3 هست(دموی Intro) که واقعا بی نظیر کار شده و بعد هم دموی Intro بازی Resident Evil 3
نوشته شده توسط pandora tomorrow: چه تاپیکهایی میزنی:biggrin1: gears of war ... بیشتر... فکر نکنم Gears of War دموی تمام CG داشته باشه!!!(همه شون Real Time هستن فکر کنم) اما بهترین دمویی که تا حالا دیده ام ماله بازی Onimusha 3 هست(دموی Intro) که واقعا بی نظیر کار شده و بعد هم دموی Intro بازی Resident Evil 3
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jan 6, 2007 #4 فکر نکنم Gears of War دموی تمام CG داشته باشه!!!(همه شون Real Time هستن فکر کنم) بیشتر... راست میگه ها :blushing: این تریلر اخریه Halo 3 خیلی بهم فاز داد روزی 5 بار نگاش میکردم:cheesygri
فکر نکنم Gears of War دموی تمام CG داشته باشه!!!(همه شون Real Time هستن فکر کنم) بیشتر... راست میگه ها :blushing: این تریلر اخریه Halo 3 خیلی بهم فاز داد روزی 5 بار نگاش میکردم:cheesygri
Javidmojallal کاربر سایت Jan 7, 2007 #5 نوشته شده توسط pandora tomorrow: راست میگه ها :blushing: این تریلر اخریه Halo 3 خیلی بهم فاز داد روزی 5 بار نگاش میکردم:cheesygri بیشتر... بابا ایول کارت خیلی درسته!!!! اون تریلری که از Halo3 دیدی اولا تریلره(نه دمو) بعد هم مثل GOW به صورت Real-Time هست نه رندر شده کامل(CG):biggrin1:
نوشته شده توسط pandora tomorrow: راست میگه ها :blushing: این تریلر اخریه Halo 3 خیلی بهم فاز داد روزی 5 بار نگاش میکردم:cheesygri بیشتر... بابا ایول کارت خیلی درسته!!!! اون تریلری که از Halo3 دیدی اولا تریلره(نه دمو) بعد هم مثل GOW به صورت Real-Time هست نه رندر شده کامل(CG):biggrin1:
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jan 7, 2007 #6 حالا دمو و تریلر که چندان فرق نمیکنن! در ضمن real time هم نبود !!
gamestation کاربر سایت Jan 7, 2007 #7 اتفاقا من حاضرم بایزی که انجام میدم چیزی به نام گرافیک نداشته باشه ولی گیم پلیش عالی باشه بیشتر... زيباترين دمويي كه ديدم همون بود . + دموي WOW : Crusade
اتفاقا من حاضرم بایزی که انجام میدم چیزی به نام گرافیک نداشته باشه ولی گیم پلیش عالی باشه بیشتر... زيباترين دمويي كه ديدم همون بود . + دموي WOW : Crusade