monster کاربر سایت Feb 16, 2007 #122 انگار هر از چند گاهي بايد يه سر به اينجا زد وگر نه سقوط ميكنه خوب تو اين سري هم معلومه كاله 2 بهتر بوده بريم سراغ سري بعد ديگه.......
انگار هر از چند گاهي بايد يه سر به اينجا زد وگر نه سقوط ميكنه خوب تو اين سري هم معلومه كاله 2 بهتر بوده بريم سراغ سري بعد ديگه.......
Javidmojallal کاربر سایت Feb 16, 2007 #123 نوشته شده توسط monster: انگار هر از چند گاهي بايد يه سر به اينجا زد وگر نه سقوط ميكنه خوب تو اين سري هم معلومه كاله 2 بهتر بوده بريم سراغ سري بعد ديگه....... بیشتر... عزیز لطفا یکم صبر داشته باش خودم همه چیز رو به موقع حل میکنم
نوشته شده توسط monster: انگار هر از چند گاهي بايد يه سر به اينجا زد وگر نه سقوط ميكنه خوب تو اين سري هم معلومه كاله 2 بهتر بوده بريم سراغ سري بعد ديگه....... بیشتر... عزیز لطفا یکم صبر داشته باش خودم همه چیز رو به موقع حل میکنم
Javidmojallal کاربر سایت Feb 23, 2007 #125 COD2 هم راهي دور بعدي شد بازي دور ششم: سري Resident Evil 1-Resident Evil Zero 2-Resident Evil 1 3-Resident Evil 2 4-Resident Evil 3 5-Resident Evil 4 6-Resident Evil Code Veronica 7-Resident Evil Outbreak 8-Resident Evil Outbreak File 2 9-Resident Evil Dead Aim راي بدين....
COD2 هم راهي دور بعدي شد بازي دور ششم: سري Resident Evil 1-Resident Evil Zero 2-Resident Evil 1 3-Resident Evil 2 4-Resident Evil 3 5-Resident Evil 4 6-Resident Evil Code Veronica 7-Resident Evil Outbreak 8-Resident Evil Outbreak File 2 9-Resident Evil Dead Aim راي بدين....
hesam.net کاربر سایت Mar 15, 2007 #132 اينجور كه دوستان شاهدند nfs:most wanted از همه سريهاش باحالتره كربن خوب بود ولي نه در حد عالي خلاصه فقط: برو تا پليس بهت برسه
اينجور كه دوستان شاهدند nfs:most wanted از همه سريهاش باحالتره كربن خوب بود ولي نه در حد عالي خلاصه فقط: برو تا پليس بهت برسه
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Mar 15, 2007 #133 ایییییییی خوب شد این تاپیک اومد بالا جاوید نمیخوای اینجا رو اپدیت کنی؟!
Javidmojallal کاربر سایت Mar 18, 2007 #135 نوشته شده توسط pandora tomorrow: ایییییییی خوب شد این تاپیک اومد بالا جاوید نمیخوای اینجا رو اپدیت کنی؟! بیشتر... راستشو بخواي دوستان همكاري نميكنن بعد از اينكه دور اول 18 نفر راي دادن يكدفه دور دوم شدن 9 نفر و دورهاي بعد هم رفته رفته كمتر شد خوب شما بگين وقتي استقبال كمتر بشه , نميشه كه با چهار پنج تا راي پرونده يه بازي رو بست
نوشته شده توسط pandora tomorrow: ایییییییی خوب شد این تاپیک اومد بالا جاوید نمیخوای اینجا رو اپدیت کنی؟! بیشتر... راستشو بخواي دوستان همكاري نميكنن بعد از اينكه دور اول 18 نفر راي دادن يكدفه دور دوم شدن 9 نفر و دورهاي بعد هم رفته رفته كمتر شد خوب شما بگين وقتي استقبال كمتر بشه , نميشه كه با چهار پنج تا راي پرونده يه بازي رو بست