بهترین در سری بازیها

منم با pt حال کردم!!! Ct خیلی بیخود بود!!!! da اگه رو سیستم من درست حسابی میومد خوب بود!!!
میدونید چی شده بود از کنگو به بعد بازی قاط زد تا جایی که میشد رفتم دیگه تو hq4 همه جا سیاه شده بود اصلا هیچ جا معلوم نبود !!!هر کاری کردم درست نشد آخرش پاک کردمش!!!:eek:

من Pandora Tomorrow رو بازی نکردم یعنی واقعا از da قشنگتره؟:confused:
الان که شما da رو بازی کردی بخای بری pt رو بازی کنی 100% تضمین میکنم که ازش خوشت نمیاد
13.gif

ولی اگر pt رو در زمان خودش بازی میکردی عاشقش میشدی...
بهترین امتیاز رو هم در سری sc اگر اشتباه نکنم همین pt گرفت اونم 9.1 از GS

روشنه که اینجا همه به pandora tomorow رای میدن ولی من فقط با da حال کردم chaos theory که فقط آدم میکشتی میرفتی فقط گرافیک داشت
در اشتباهی SCCT زندگی بود... مخصوصا اون خاطره Starforce 3 که آخر مسخره بازی بود..
chaos theory سرآغاز تحول در سری SC بود که الان شما داری DA بازی میکنی و حال میکنی برای خودت

Ct خیلی بیخود بود!!
شما هم در اشتباهی.... بیا در حضور من تا شما رو کمی هدایت کنم عزیز دل برادر
39.gif

آخرین ویرایش:
در اشتباهی SCCT زندگی بود... مخصوصا اون خاطره Starforce 3 که آخر مسخره بازی بود..
chaos theory سرآغاز تحول در سری SC بود که الان شما داری DA بازی میکنی و حال میکنی برای خودت
من که چیز در SC:CT جز گرافیک ندیدم نسبت به نسخه های قبلی ! کلا بهترین SC همون Pandora Tomarrow بود بعدشم نسخه ی 1 ! (از نظره من :) )

سلام.دنبالت می گشتم javidmojallal که میگی silent hill زندگیه.
منم رفتم رو حساب حرفت گرفتمش.البته 3 رو گرفتم.میگم camera که نداره.صفحه با خودش می چرخه.حالا این که هیچ چی.این تا اخرش از این جکو جونورها داره؟
یه توضیحی برام میدی؟در ضمن ببخشید که توی تایپیکی که به silent hill ربطی نداره می نویسم.من قبلا نظرم رو دادم.
اهان یه سوال دیگه:این سری بازی رو که 1و2 رو بازی نکردم خیلی به هم ربط دارن؟
به هر حال منتظرم ها............;) :blushing: :blushing:
راستی طرفدارهای silet hill شاکی نشن ها.فقط سوال دارم.مرسی

آخرین ویرایش:
منم رفتم رو حساب حرفت گرفتمش.البته 3 رو گرفتم.میگم camera که نداره.صفحه با خودش می چرخه.حالا این که هیچ چی.این تا اخرش از این جکو جونورها داره؟

جكو جونور كه نداشته باشه چطور ميشه بهش بگي سايلنت هيل.......;););)
دوربينم با خودش حركت ميكنه. اينطوري بهتره
يكش هم به دوش ربطي نداره. يك به 3 ربط داره ، 2 هم به 4 ربط داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or