بهترین تلویزیونهای hd سال 2011 دنیا (تا به این لحظه)

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قبل از اون دو سالی که نسل 8 و 9 پایونیر kuro بهترین hdtv بشه پاناسونیک بیشتر مواقع برند اول hdtv بود یعنی زیاد ربطی به خریدن تکنولوژی kuro نداره قبل از اونم برند شاخی بود یه چیز دیگه اینکه قیمت پایونیر 111 خیلی بالاس پاناسونیک چندبار گفته فعلا تمرکزش روی مدلای با قیمت متوسط هست چون پایونیر الایت تو ساختش از مواد گرون و طلا استفاده شده که درصد خطارو خیلی میاره پائین واسه همین دقتش خیلی بالاس یه چیز دیگه اینکه تو الایت از اکسید منیزیم روی شیشه استفاده شده که میگن تولیدش خیلی گرون تموم میشه واسه همین هزینه کمر شکنش بوده که پایونیر تولیدشو متوقف کرد چون صرف نداشته ولی پاناسونیک چون خودش خط تولید ماژول و قطعه داره میتونه به صرفه تولید کنه.

پسر گل هیچوقت هم پایونییر برند اول نبوده که بخواد در نسل کیورو بشه.از لحاظ المان های کیفیت تصویر هنوز که هنوزه پاینویر 4 سال پیش رقیب نداره ربطی به تولیدات و ورشکستگیش نداره.

شما باید ببینی برند اولی رو برچه معیاری قرار میدی.پاناسونیک همیشه king of motion artifacts بوده هیچ موقع من ندیدم بشه به عنوان برند اول مطلق از هر لحاظ محسوبش کرد.پایونیر هم در reproduct black level بی رقیب بوده اونم نمیشه به عنوان برند اول در اون نسل ها محسوبش کرد.(اگر رویو با امتیاز نادر و یونیک کیورو در cnet هم مطالعه کنی به موارد جالبی بر میخوری)

اگر معیار شما المان های خاص خودتون هست که بر اون اساس میشه برند اول مطلق رو در یک نسل معرفی کرد که بحثش جداست در غیره اینصورت هریک از برند ها به نوعی در کلاس خودشون موفق بودن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Robin Hood
داداش فکر کنم این پستیو که نقل و قول کردی اصلا نخوندی!

نه دوست من من میخواستم اینو بگم که نمیشه برند اول یا برند شاخ بودن رو به طور کامل در یک نسل مشخص کرد.شما از حرف بنده این برداشت رو کردید که در زمان حضور پایونییر پاناسونیک عددی نبوده.در صورتی که همنطور که عرض کردم هر کدوم در یک زمینه فوقولاده بودن.

البته ادیتور های سایت های امریکایی خیلی به reproduct black level چون به عمق رنگ مشکی بسیار اهمیت میدن و این به خاطره اینه که بیشتر سینمایی و در محیط تاریک فیلم میبینن.اما برای اکثر خانواده های ایرونی تصاویر LED/LCD بسیار جذاب تره و با اینکه غلضت و گرمی رنگ کم تری دارن بیشتر مورد استقبالن.

هرکس سلیقه ای داره و نمیشه گفت چون از نظر این ادیتور ها VT30 بهترین هست همه این نظرو داشته باشن و تجربه فروش نشون داده اکثر افراد تصاویر D8000 مثلا به یک VT30 ترجیح میدن.

در جدید ترین مقایسه بین TV ها، TV جدید پلاسما سامسونگ سری PND8000 از پاناسونیک سری TC-PVT30 جلو زده

http://reviews.cnet.com/best-high-definition-tvs/?tag=centerColumnArea1.0;buyAdvice

دوست من شما در بخش best tv overall این نتیجرو گرفتی؟ یعنی بالای اون best picturequality رو ندیدی؟(البته شاید هم منظورتون overall بوده اما ملاک این تاپیک کیفیت تصویر هست)

شما در بخش best picture quality بری میبینی هنوز vt30 از نظر جناب کاتزمایر بهترین کیفیت تصویر رو داره

البته دوستان اگر قصد خرید پلاسما دارید حتما پاناسونیک بگیرید .. سراغ ال جی اینا نرید .. یه بار تو یه مغازه یه پلاسما ال جی جلو چشام به نابود سازی تصویر پرداخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or