بهترین بازی PSP در سال 2010

بهترین بازی PSP در سال 2010

• مجموع رای دهنده‌ها
    161
آقا لطفا گزینه ی KH رو ویرایش کنید!
اسم بازی اینه:
Kingdom Hearts: Birth By Sleep

منم mgs و bbs رو به عنوان بهترینهای این سال میدونم اما رایم bbs ه چون بسیار خوب وقایع داستان kh رو توضیح داد و واقعا وجودش برای تکمیل داستان kh لازم بود.

بنظرم دوستان MGS رو بازي نكردن نميدونن چه شاهكاريه!
اين بازي اينقدر چيز توش ريخته كه واقعا لذت بازي رو چندين برابر كرده :x
عمرا هيچكس نميتونه اين بازي رو 100% كنه
فكر كنم 1-2 نفر بيتشر قسمت Monster Hunter رو ازاد نكردن
خط داستانيش هم كه كلا حرف نداشت
يكي از تاپ 10 هاي بازي هاي عمرمه:x

خیلی جالبه که سوکوم و modnation racer که دو تا عنوان اختصاصی اونم از شرکت سونی هستند حتی یک رای هم نیاوردند .
یعنی واقعا این قدر کم طرفدار هستند ؟

من راستش وقت نکردم همه این بازیا رو امتحان کنم چون بیشتر تایمم در گیر Valkriya chronicles 2 بود (بیش از 54 ساعت :d ) اما کمابیش با همه شون آشنا شدم !! :d به هر حال دوستان انقدر گیر گرافیک نباشید :p من که رایم Valkriya chronicles 2 می باشد :d

راستی Lunar هم خیلی خوب بودا ! چرا نیست تو اینا :-s

سلام

رای من متال گیر بود ؟؟

چرا الان هم باور نمی کنم اون همه گیم پلی اون همه تنوع اون همه نقش افرینی کردن (منظورم قسمت مرکز و فرماندهیش است) اون هم باس اون هم اهنگ اون همه گرافیک اون همه سوپرایز (دستیگیری کوجیما تو بازی و..... فقط 1.7 گیگا بایت

بازی که 40 ساعت نامی تمام شود ولی با بازی کردن ولول اپ کردن مراحل جدید ایجاد می وشد بازی که باید قسمت ها اکستراش رو بری که بتونی مراحل اصلی رو بریو....ایا اکسترا محسوب می شود

بازی که 108 ساعت طول کشید اون غولش رو ببینم و لول ها رو 99کنم بازی که 2ماه انجام شد یکسره و...

داستانو..... شاهکار است در تمامی بازی ها و....

بازی رو تمام کن یک نفر رو نکش در اخر چی بهت بده خوبه تفنگ با تیر بی نهاین و.....به چه دردی می خوره ....این جاست که هنر کوجیما رو می بینیم و....یعنی صلح اگر 1000000تیر نیز داشته باشی نباید یک نفر رو بکشیو......

هرچه از این بازی بگم کم استو....چون بازی نیست زندگی است و....داستان که هیچ از غافلگیری مردیمو....متال گیر اخر زک رو کسی تونسته ببینهو...... بیشتر افراد نه نه نه نه

متال گیر صلح کشتنش 30 -45-60-100 دقیقه طول می کشه یعنی برو تو کفش و ....

در اخر این است هنر کوجیما و ... . .. . .

mgs عالي بود
اما خدايي gow يه چيز ديگه بود كاش ميشد 2 بار راي داد

دوست عزیز کاملا موافق هستم من از گا داف وار هم خوشم می اید زیاد تنها بازی که لحضه شماری می کردم برایش....

در دلم رو می گم:ادم انقدر بدم میاد از این افراد که می ایند برید با پی اس پیتون نمیدونم گاو بزنید یا حتی یکی از فن ها پی اس پی بگه برید نمیدوم بازی های ابتکاریتون رو بزنیدو....

خداییش گاد اف وار مسخره است اصلا اگر مسخره ا#:-s#:-s#:-sست نظر میدی همه تو کفشن طرف فن بوی می گه مسخرست متال گیر بد است فاینال فانتزی مزخرف اس ولی رایسینگ خوب است چرا تو واسه 360 میاد وگرافیم بهتری دارد....

خد ابه دادمان برسدو....:-o:-o:-o:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or