بهترین بازی ps2 از نظر شما چیه؟

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان

میخواستم ببینم از بین این بازیها کدوم ترسناک تر وبهتر هستند وتو بازار گیر میان ؟

1_siren 2
2_fahrenheit
3_fatal Frame 3
4_evil Dead

فارنهایت از همشون بهتره ولی ترسناک نیست!
تنها بازی ماجرایی که من ازش خیلی خوشم اومد همین فارنهایت بود!:love:

با سلام میخواستم ببینم این بازی MANHUNT2 کی میاد (لطفا به تاریخ ایران بگید) ؟:confused:

خوب ظاهرا نمي دونيد:confused:
بايد هر موضوع رو در تايپيك مربوطش اعلام كرد اينجا ربطي به اين سوال با سوال قبليتون نداره
اين بازي هم دادگاهي شده و اجازه ي انتشار نداره(به علت خشونت زياد) و الا كاملا مراحل ساخت به پايان رسيده

• Like
Reactions: che-jaleb
خوب ظاهرا نمي دونيد:confused:
بايد هر موضوع رو در تايپيك مربوطش اعلام كرد اينجا ربطي به اين سوال با سوال قبليتون نداره
اين بازي هم دادگاهي شده و اجازه ي انتشار نداره(به علت خشونت زياد) و الا كاملا مراحل ساخت به پايان رسيده

باشه منم این کارو کردم ولی اگر دیده باشین :eek: تایپیک منهونت قفل شده
ولی اگه شما شمارتو بدی من مستقیم از شما بپرسم

هيچي Shoadow of Clossous نمي شه از گرافيك گرفته تا خلاقيت - تنوع - صداپردازي - داستانو كه ديگه نگو - شخصيت پردازي -
ببينيد چه طوري با 16 تا دشمن تو بازي ( فقط 16 ) چه شاهكاري درست كردن
به نظر من كه تو ساله 2004 اين بازي شايسته تر از evil 4 بود براي اول شدن
هردو بازي همه امتيازها رو كامل 10 گرفتن و Shoadow of Clossous فقط به خواطر اينكه كنترل بازي هنگام اسب سواري كمي مشكل و آزاردهنده است از كنترل 9 گرفت :(
اما مطمئنم اگه جا داشت اين بازي 9.8 كه هيچي 10.8 هم مي گرفت

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: che-jaleb
هيچي Shoadow of Clossous نمي شه از گرافيك گرفته تا خلاقيت - تنوع - صداپردازي - داستانو كه ديگه نگو - شخصيت پردازي -
ببينيد چه طوري با 16 تا دشمن تو بازي ( فقط 16 ) چه شاهكاري درست كردن
به نظر من كه تو ساله 2004 اين بازي شايسته تر از evil 4 بود براي اول شدن
هردو بازي همه امتيازها رو كامل 10 گرفتن و Shoadow of Clossous فقط به خواطر اينكه كنترل بازي هنگام اسب سواري كمي مشكل و آزاردهنده است از كنترل 9 گرفت :(
اما مطمئنم اگه جا داشت اين بازي 9.8 كه هيچي 10.8 هم مي گرفت

سال 2004 چیه سال 2005!!!:p
درسته shadow of the clossous بازی خیلی عالی هست ولی حقش این نیست که بهترین بازی سال بشه اول RE4 بعد God Of War 1 بعدش shadow of the clossous

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or