بهترین بازی ps2 از نظر شما چیه؟

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
آقا من یه ps2 گیرم اومده 2-3 ماهی دستم میمونه!
حالا یکی میتونه چند تا بازی خوب معرفی کنه؟! (به جز اکثر بازی های معروفی مثل gow که دوستان معرفی کردن!)

• Like
Reactions: che-jaleb
سلام
آقا من یه ps2 گیرم اومده 2-3 ماهی دستم میمونه!
حالا یکی میتونه چند تا بازی خوب معرفی کنه؟! (به جز اکثر بازی های معروفی مثل gow که دوستان معرفی کردن!)
Jack & Daxter 2
Ratchet &Clank
Okami
Shadow of the clossos
Guitar Hero II
Black

• Like
PS2 که بازی خوب زیاد داشت
هر کسی بنا به سلیقش از یه تعدادیش بیشتر خوشش میاد ولی من همشون رو دوست دارم :biggrin1:

ولی اگه بخوام از بین این همه بازی یکی انتخاب کنم God of War I و God of War II از هر نظر نسبت به دیگر بازی ها بهتر بودند و هستند
حتی هنوز هم رو دست این بازی چیزی نیومده و هیچ بازی قابل مقایسه با این شاهکار نیست
Gran Turismo 3 و 4 هم واقعا عالی بودند و همچنین Shadow of Colossus و R&C وووووووووووو:biggrin1:

• Like
به نظر من فقط و فقط وفقط final fantasy xوسلام:love:.وقتي يه 40 طبقه اومدي پايين.devil may cry 3&1 بعدش resident evil وfahrenheitوshadow of colossus وONIMISHAوPOPوOKAMIو....اما هر كاري كه ميكنيد final fantasy x-2 رو نگيريد چون هم گند ميزنه به final fantasy x و هم عين پول حروم كردنه (حتي با قيمت فعلي يعني 400 تومان هم نميارزه:evil:)و kindom hearts هم اگه تو سري اش انقدر خوشحال بازي در نمياورد جزو بهترين ها بود ولي داستان اصليش جزو بهترين هاست بعدش gow1ولي 2 رو :biggrin1: بايد انداخت تو جوب.

آخرین ویرایش:
واقعا بابت لیستی که بعضی از دوستان دادن متاسفم!
در مورد من قطعا اول سایه کلوسوس(SOTC)
سپس SILENT HILL
GOD OF WAR
FFXII
MGS3
OKAMI
RE4
BLACK
POP
INDIGO PROPHCY (همون فارنهایت)
ONIMISHA
ACE COMBAT
و در سبک اول شخص هم بغیر از بلک که اسم بردم DARK WATCH و URBAN CHAOS
و یه بازی که کسی درکش نکرد ولی من بواسطه اتمسفرش ازش خوشم اومد (بازی خوبی نبود ولی اتمسفر زیبایی داشت) یعنی بازی rogue trooper!
و خیلی بازی های دیگه که الان یادم نمیاد.......

ايول از بابت FFXII,سایه کلوسوس و ONIMISHAوPOPوINDIGO PROPHCY ممنون :love:ليستت عاليه سایه کلوسوس بازي بود كه قدر معنويشو كسينفهميد به غير از چند نفر كه به نظر ميرسه شما هم از اونهايي.البته ffx هم جزو آنهاست اگه ميزاشتي دي گه هيچي نميشد بگي.:cheesygri

آخرین ویرایش:
ممنون از راهنمایی دوستان!
همتون shadow of the colossus رو معرفی کردید!
حدود یک هفته پیش این بازی رو گرفتم! همین طوری راه افتادم تو دشت تا یکی از اون 16 تا کلوسس رو کشتم!
حالا بقیه رو چه جوری پیدا کنم؟! هیچ علامتی هم تو نقشه موجود نیست!!!
(میدونم جاش این جا نبود ولی از جا های دیگه به نتیجه نرسیدم!)

باید شمشیرتو بیاری بالا بعد این ور و اونور کن هر جا نور جمع شد برو اون سمت من خودم سر غول 4 گیرکردم
همون اسب اگه رد کردی به منم بگو.

• Like
اتفاقا" من همین دیروز کشتمش!
اون 4 تا تپه که از زیر زمین به هم راه دارن رو ببین. کنار یکیشون طوری بیا که تو رو ببینه و وقتی خواست حمله کنه برو تو سوراخ، باید از سوراخ مقابل اونی که میری تو از پشتش دربیای(یک راهرو لوزی شکل در نظر بگیر که هر 4 راس اون ورودی داره) و وقتی مشغول بررسی اون سوراخه هست از پشت بهش نزدیک شو و از دمش برو بالا

• Like
به نظر من فقط و فقط وفقط final fantasy xوسلام:love:.وقتي يه 40 طبقه اومدي پايين.devil may cry 3&1 بعدش resident evil وfahrenheitوshadow of colossus وONIMISHAوPOPوOKAMIو....اما هر كاري كه ميكنيد final fantasy x-2 رو نگيريد چون هم گند ميزنه به final fantasy x و هم عين پول حروم كردنه (حتي با قيمت فعلي يعني 400 تومان هم نميارزه:evil:)و kindom hearts هم اگه تو سري اش انقدر خوشحال بازي در نمياورد جزو بهترين ها بود ولي داستان اصليش جزو بهترين هاست بعدش gow1ولي 2 رو :biggrin1: بايد انداخت تو جوب.
سلام البته لیستی که شما دادی خیلی خوبه و نظر من هم تقریبا همینه. فقط اون FF X-2 رو خوب نیومدی. خداییش درسته که یه کم سبکش مزخرف بود ولی داستانش به شدت درگیر کننده بود. چون سرنوشت tidus رو مشخص میکرد. من که با اونم حال کردم.

سلام البته لیستی که شما دادی خیلی خوبه و نظر من هم تقریبا همینه. فقط اون FF X-2 رو خوب نیومدی. خداییش درسته که یه کم سبکش مزخرف بود ولی داستانش به شدت درگیر کننده بود. چون سرنوشت tidus رو مشخص میکرد. من که با اونم حال کردم.
منم قبول دارم هر چی بود Final Fantasy بود

اقا TIDUS هم خوب اومدی

1.Final Fantasy X
2.Final Fantasy XII
3.Shadowofcolossus
4.MGS3
5.Kingdom Hearts

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟