Jack & Daxter 2سلام
آقا من یه ps2 گیرم اومده 2-3 ماهی دستم میمونه!
حالا یکی میتونه چند تا بازی خوب معرفی کنه؟! (به جز اکثر بازی های معروفی مثل gow که دوستان معرفی کردن!)
واقعا بابت لیستی که بعضی از دوستان دادن متاسفم!
در مورد من قطعا اول سایه کلوسوس(SOTC)
سپس SILENT HILL
GOD OF WAR
FFXII
MGS3
OKAMI
RE4
BLACK
POP
INDIGO PROPHCY (همون فارنهایت)
ONIMISHA
ACE COMBAT
و در سبک اول شخص هم بغیر از بلک که اسم بردم DARK WATCH و URBAN CHAOS
و یه بازی که کسی درکش نکرد ولی من بواسطه اتمسفرش ازش خوشم اومد (بازی خوبی نبود ولی اتمسفر زیبایی داشت) یعنی بازی rogue trooper!
و خیلی بازی های دیگه که الان یادم نمیاد.......
سلام البته لیستی که شما دادی خیلی خوبه و نظر من هم تقریبا همینه. فقط اون FF X-2 رو خوب نیومدی. خداییش درسته که یه کم سبکش مزخرف بود ولی داستانش به شدت درگیر کننده بود. چون سرنوشت tidus رو مشخص میکرد. من که با اونم حال کردم.به نظر من فقط و فقط وفقط final fantasy xوسلام.وقتي يه 40 طبقه اومدي پايين.devil may cry 3&1 بعدش resident evil وfahrenheitوshadow of colossus وONIMISHAوPOPوOKAMIو....اما هر كاري كه ميكنيد final fantasy x-2 رو نگيريد چون هم گند ميزنه به final fantasy x و هم عين پول حروم كردنه (حتي با قيمت فعلي يعني 400 تومان هم نميارزه)و kindom hearts هم اگه تو سري اش انقدر خوشحال بازي در نمياورد جزو بهترين ها بود ولي داستان اصليش جزو بهترين هاست بعدش gow1ولي 2 رو :biggrin1: بايد انداخت تو جوب.
منم قبول دارم هر چی بود Final Fantasy بودسلام البته لیستی که شما دادی خیلی خوبه و نظر من هم تقریبا همینه. فقط اون FF X-2 رو خوب نیومدی. خداییش درسته که یه کم سبکش مزخرف بود ولی داستانش به شدت درگیر کننده بود. چون سرنوشت tidus رو مشخص میکرد. من که با اونم حال کردم.