alisantori
کاربر سایت
این بازی حرف نداشت . اون موقع مموری نداشتم با این حال ۵ بار تمومش کردم. هر بار گربهه رو می کشتی یه اتاق از خونه برای ادم باز میشد.
این بازی حرف نداشت . اون موقع مموری نداشتم با این حال ۵ بار تمومش کردم. هر بار گربهه رو می کشتی یه اتاق از خونه برای ادم باز میشد.
کلا اون موقع کسی رو نمی شناختم که ازش در این مورد ها سوال کنم که اصلا پورت مموری چی هست.یادش بخیر
بازیشم خیلی دوست داشتیم , وقتی بازی میکردم همه جمع میشدن نگاه کردن انگار کارتون دارن میبینن
خیلی باحال بود و سخت
بدون مموری بازی کردن که سخت بود , تازه مموری ها اصلی اولی کلا 4 تا بازی سیو میکردی پر میشد بعضی بازیا سیوشون خودش چنتا بلوک پر میکرد
همیشه در حال مدیریت فضا سیو بودیم باید چنتا سیو پاک میکردیم تا بتونیم بازی جدید بازی کنیم دلمونم نمیومد بازی که خیلی با زحمت رفتیم و دوست داریم سیوش پاک شه
کلا اون موقع کسی رو نمی شناختم که ازش در این مورد ها سوال کنم که اصلا پورت مموری چی هست.
با این حال به غیر از تام و جری دوتا دیگه بازی (تارزان و هرکول) رو تموم کردم بدون مموری.
یکی از بازی هایی که افسوس خوردم چرا هیچوقت سراغش نرفتم رزیدنت اویل هست.من که هیچوقت نتونستم هر کول تموم کنم هی میبخاتم حالا خوب بود کد رمز سفالی آخر هر مرحله میداد منم یاداشت میکردم رو کاغذ
تارزان یادش بخیر چقدر حال میداد
کلوپم میرفتی خود کلوپ دار ها چنتا مموری داشتن هر بازی میگفتی یه مموری مخوص میاورد روش نوشته بود مثلا سیو رزیدنت اویل و toy story 2 و ....
یکی از بازی هایی که افسوس خوردم چرا هیچوقت سراغش نرفتم رزیدنت اویل هست.
البته سایلنت هیل ps1 رو اون موقع بازی کردم و واقعا حس ترس رو القا میکرد..
بهترین بازی پلی وان از نظر من اول مدال هست .
بعدش tomba 2 و بعد از اون کراش که فوقالعاده بود.
هنوز ps1 رو دارم . البته باهاش بازی نمیکنم ولی هر از گاهی یه نگاه بهش میندازم و فیض میبرم.
بازی شورش در کشتی اسم انگلیسیش چی بود؟