بهترین بازی Open World که کردید چه بازی است؟

• Thread starter Thread starter aramin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی Open World که کردین چه بازی هست؟

• Assassins Creed 2

رای‌ها: 35 10.4%
  • GTA IV

رای‌ها: 102 30.3%
  • Red Dead Redemption

رای‌ها: 135 40.1%
  • Fable

رای‌ها: 13 3.9%
  • موارد دیگر

رای‌ها: 52 15.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    337
بیش از 10 سال هست که در کار گیم های PC هستم و به جرأت میتوانم بگویم که بهترین بازی Open World عمرم چیزی نبوده به جز بازی: GOTHIC III
بله شاید برای دوستان تعجب برانگیز باشد چون بعد از گذشت بیش از 6 سال از انجام این بازی ، هنوز هیچ گیم Open World از نظر من به پای این بازی نمی رسد.
حتی GTAIV یا Skyrim هم در برابر این بازی به نظر من حرفی برای گفتن نداشته اند.
سیستم بسیار حساب شده ارتقاء شخصیت ، دشمنان متنوع و با هوش مصنوعی بالا ، دقت زیادی که در مبارزات لازم بود ، داستان فوق العاده و .... تنها مواردی از محاسن این بازی بود.
البته متأسفانه نسخه چهارم این بازی یعنی بازی Gothic IV که همین دو سال پیش عرضه شد ، به هیچ عنوان نتوانست به گرد پای نسخه قبلی این بازی برسد .......

اول از همه Fable III
بعد هم WOW Cataclysm چون واقعا هر فضای افسانه ای رو تو خودش جا داده از نبرد آزروس ( که بین آدما و ارک ها بود ) تا رود خونه ی ریوندل .

آخرین ویرایش:
یادم نمیره !!

قبل از عرضه RDR خوابش رو چندین بار میدیدم !! لامصب بازی از توقعاتم در خواب هم بیشتر بود !! لامصب شاهکار تکرار نشدنی هست !!

مطمئنا اگه دوستان pc بازمون شاهکار Red Dead رو میتونستن تجربه کنن الان بدون شک با اختلاف فجیه این بازی اول بود ! (با اینکه الانشم همین جوره!)

مطمئنا اگه دوستان pc بازمون شاهکار Red Dead رو میتونستن تجربه کنن الان بدون شک با اختلاف فجیه این بازی اول بود ! (با اینکه الانشم همین جوره!)
آخ نگو که حرف دلمو زدی هی سرمو بخاطر اینکه RDR فقط مال PS3 هستش می زنم به زمین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or