بهترین بازی Open World که کردید چه بازی است؟

• Thread starter Thread starter aramin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی Open World که کردین چه بازی هست؟

• Assassins Creed 2

رای‌ها: 35 10.4%
  • GTA IV

رای‌ها: 102 30.3%
  • Red Dead Redemption

رای‌ها: 135 40.1%
  • Fable

رای‌ها: 13 3.9%
  • موارد دیگر

رای‌ها: 52 15.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    337
Mafia 2
دارای جذابیت بود!
و وقتی تموم شد می خواستم بازی طولانی تر بشه ولی مثلا ac2 rdr خدارا شکر کردم که تموم شد!
اصلا رانندگی خیلی حال می داد و...........

یعنی oblivion اینقدر ضایع بود که تو نظر سنجی نذاشتید؟؟؟؟؟!!!!!! :(بهترین بازی عمرم وهمچنین بهترین بازی open-word همین oblivion بود. :xامکانات و گستردگی و انتخاب هایی تو این بازی میشد کرد رو همیچ کدوم از بازیهای موجود در نظرسنجی نداشتن.

دوست عزیز من تاحالا اسم این بازی هم نشنیدم.شاید اگه زود تر می گفتید تو نظر سنجی بود.
تازه موارد دیگر برای همین بازی هاست.

سوال سختیه چون من عاشقه این سبکم و البته سری AC.
ولی خب به RDR رای دادم چون به شخصه دنیایی به اون بزرگی و به اون با گرافیکی تو هیچ بازی ندیدم.

1.GTA:SA بهترین OWی عمرم بود. تا دیروز رو سیستمم نصب بود ولی پاکش کردم.:x
2.Gothic3 به طرز عجیبی من از این بازیه RPG خوشم میاد! نمیدونم چرا! (این بازی به طور وحشتناکی پر از باگه!):d
3.RDR واقعا یه تجربه ناب تو نسل حاضر هست.

من چون Red Dead Redemption رو بازی نکردم به GTA IV رای دادم ولی از تریلرهایی که ازین بازی دیدم فکر میکنم Red Dead Redemption بهتر باشه...
امیدوارم رو PC بیاد بتونم امتحانش کنم :)

اول از همه GTA IV که در بین این بازی ها آزادی عمل بسیار بالایی داشت و همواره داستان بسیار خوبی داشت

دوم AC2 که یک بازی تمام اساسینی بود .همچنین دارای آزادی عمل و داستان قدرتمند بود

سوم RDR که نمیتونم دربارش نظر بدم چون هنوز تمومش نکردم

بخدا سخته حاا نمیشه همه گزینه ها ولی خب بخاطر اینکه GTA IV نسبتا برتری داشت زدم ولی برای من این گزینه ها فرقی نداره همشون را دوست دارم >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or