دوستان راست میگن، دیدن این نام ها باعث میشه آدم اشک توش چشم هاش جمع بشه و با خودش فکر کنه چی بازی می کردیم، چی داریم بازی می کنیم!
در ضمن باز هم دوستان راست میگن، جای Unreal Tournament خیلی خالیه. البته یکی از مدیرها می تونست اضافه اش کنه، ولی اضافه کردنش الان بی عدالتیه و باعث رای کمترش میشه، پس فعلا بی خیالش.
انتخاب کردن یه بازی بین این همه بازی فوق العاده و به یاد موندنی واقعا کار سختیه، ولی من (با چشمانی اشک بار) گزینه های دیگه رو حذف کردم و رسیدم به شوترهای Crytek، و بین Far Cry و Crysis خیلی مردد شدم، که در نهایت به Crysis رای دادم. علت انتخاب شوترهای Crytek هم این بود که فکر می کنم واقعا ترکیب خیلی موفقی از گیم پلی عالی و ابتکاری و گرافیک کم نظیری که برازنده یه عنوان PC باشه، درشون ارائه شده بود...
-------------------------------------------------
یه نکته مهم دیگه: مدتها بود من لذت بازی کردن یه شوتر درست و حسابی از ذهنم پاک شده بود، تا این که پارسال با Metro 2033 دوباره این لذت رو تجربه کردم. سازنده نابغه بازی یعنی 4A، همونطور که همه تون می دونید داره ادامه بازی رو تحت عنوان Metro: Last Light می سازه که سال 2013 عرضه میشه. از Last Light چند روز پیش یه تریلر گیم پلی اومده که حمیدرضا تو
این پست گذاشته بود و هر کی دیده فکش 6 متر افتاده پایین!!
نکته نهایی این که Metro هم خوب داره با این روندی که در پیش گرفته خودش رو به لیست بهترین و به یاد موندنی ترین شوترها اضافه می کنه...