هیچ کدومشون بپای4 Dead or Alive نمیرسند!قشنگ ترین فایتینگ هست
از سال 2007 تا الان-همچنان دارم همونو بازی میکنم
از سال 2007 تا الان-همچنان دارم همونو بازی میکنم
STREET FIGHTER IV بهترین خواهد بود و خواهد ماند
من اولش سختم بود ولی بعد خیلی راحت بازی می کردم SF اصلا نیاز به زور زدن نیست دهن آنالوگ رو سرویس کنی بعدم SF شما باید توانایی اینو داشته باشی که چند تا فن با هم دیگه ترکیب کنی پشت سر هم بزنی بعد خودت می فهمی که این بازی چقدر جذاب هست
میشه لطفا یه کم منو تو این فنون راهنمایی کنین.من که چیزی ازش نفهمیدم.یه لینکی چیزی از کل فنونش بدین.یا اینکه اصلا چه جوری میشه منم مثل این همه آدم که امسال انقد با این بازی حال کردن حال کنم!!!:blushing:Street Fighter IV
--------------------------
خو خیلیا تو این سایت مشکلشون همینیه که شما میگی...نمی دونم والا اما اصولا مشکل اینه که جز فایتینگ های شاده Namco, دیگه فایتینگی بازی نکردین احتمالا
SFIV مثل هر فایتینگ درست و حسابی دیگه ای یه Layout منحصر بفرد واسه دکمه هاش داره که بصورت LP,MP,HP و LK,MK,HK هست و قضیه اینه که باید این Layout رو یاد بگیرین تا بازی رو بفهمین
بعدشم, SFIV راهنمایی واسه کمبو ها نداره و توی ـشCommand List فقط Special Move هارو نوشته
صحبت از نسلم که می کنید, SF2 و یا مثلا Guilty Gear و Mortal Kombat هم اون موقع که احتمالا حضور نداشتین به همین صورت Layout بخصوص داشتن و هیچ وقتم Command List ای نداشتن چون اینا فایتینگ های اصیل آرکیدن و تو آرکید هیچ وقت نمی تونی راحت وایسی Start بزنی و Combo List ببینی
ملت خودشون کمبو هارو کشف می کردن و در اختیار بقیه میگذاشتن...
حالا بگذریم ازین که نسخه کنسولی SFIV خودش Challenge Mode هم داره و خیلی از کمبو هارو اونجا توضیح داده...
خب آره سوال صایعی پرسیدیدوستان یعنی سوال من انقد زایه بود که کسی جوابمو نداد؟؟ :confused:
خب جوابمو بدین لطفا

واقعا برای کسانی که میگن SF بهترینه ودارن اونو بازی میکنن متاسفم.SF بجز عروسک بازی چیزی نیست.
جایی که سرور وسالارمون یعنیsoul calibur هست من عمرا SF بازی کنم.
ومطمئنم هر گیمر حرفه ای هم مثل منه![]()
آقای گیمر حرفه ای، این به خاطر اینه که شما بلد نیستی SF بازی کنی. اگه میخوای شانسی دکمه بزنی و کاراکتر یه کمبو 18 ضرب اجرا کنه SF نمیتونه انتظارت رو برآورده کنه. تو این بازی باید از فکرت استفاده کنی و مبارزه کنی، نه از انگشتهات.واقعا برای کسانی که میگن SF بهترینه ودارن اونو بازی میکنن متاسفم.SF بجز عروسک بازی چیزی نیست.
و من هم متاسفم که همچین گیمر های PRO ــی داریمواقعا برای کسانی که میگن SF بهترینه ودارن اونو بازی میکنن متاسفم.SF بجز عروسک بازی چیزی نیست.

خداييش اين حرفا چيه؟ مگه ماها بچه ايم كه سر اين چيزا با هم بحث كنيم؟تموم كن اين حرفا رو.هر كسي يه سليقه اي داره.شما هم بايد به سليقه ي اونا احترام بزاريواقعا برای کسانی که میگن SF بهترینه ودارن اونو بازی میکنن متاسفم.SF بجز عروسک بازی چیزی نیست.
دوستان چي شد پس؟يكي جواب مارو بده لطفا.نظرتون راجع به اونا چيه؟ميشه لينك بازي كردنشون رو برام بزارين(البته بازي بازيكناي حرفه اي) ممنونعجب بي مزه بود اين SF IV !!!
شوخي كردم.اما خداييشش فنونش مثل tekken نميشن.البته من بيشتر تنهايي بازي مي كنم.به خاطر همين مرددم تو انتخاب اين بازيها.
ميشه يه چند تا لينك از بازي حرفه اي بازي dead or alive 4 برام بزارين ؟ ممنون
راستي نظرتون راجع به بازي هاي UFC Undisputed 2009 و فایتنایت و MMA چيه؟ ميشه چند تا لينك از بازي حرفه اي اينا رو هم برام بزاريين دوستااااااااااااااان؟؟ ممنون
اي بابا چرا كسي جواب نميده؟خداييش اين حرفا چيه؟ مگه ماها بچه ايم كه سر اين چيزا با هم بحث كنيم؟تموم كن اين حرفا رو.هر كسي يه سليقه اي داره.شما هم بايد به سليقه ي اونا احترام بزاري
دوستان چي شد پس؟يكي جواب مارو بده لطفا.نظرتون راجع به اونا چيه؟ميشه لينك بازي كردنشون رو برام بزارين(البته بازي بازيكناي حرفه اي) ممنون