بهترین بازی fighting در XBOX360 به نظر شما چیه ؟

STREET FIGHTER IV بهترین خواهد بود و خواهد ماند

من اولش سختم بود ولی بعد خیلی راحت بازی می کردم SF اصلا نیاز به زور زدن نیست دهن آنالوگ رو سرویس کنی بعدم SF شما باید توانایی اینو داشته باشی که چند تا فن با هم دیگه ترکیب کنی پشت سر هم بزنی بعد خودت می فهمی که این بازی چقدر جذاب هست

Street Fighter IV
--------------------------

خو خیلیا تو این سایت مشکلشون همینیه که شما میگی...نمی دونم والا اما اصولا مشکل اینه که جز فایتینگ های شاده Namco, دیگه فایتینگی بازی نکردین احتمالا

SFIV مثل هر فایتینگ درست و حسابی دیگه ای یه Layout منحصر بفرد واسه دکمه هاش داره که بصورت LP,MP,HP و LK,MK,HK هست و قضیه اینه که باید این Layout رو یاد بگیرین تا بازی رو بفهمین
بعدشم, SFIV راهنمایی واسه کمبو ها نداره و توی ـشCommand List فقط Special Move هارو نوشته
صحبت از نسلم که می کنید, SF2 و یا مثلا Guilty Gear و Mortal Kombat هم اون موقع که احتمالا حضور نداشتین به همین صورت Layout بخصوص داشتن و هیچ وقتم Command List ای نداشتن چون اینا فایتینگ های اصیل آرکیدن و تو آرکید هیچ وقت نمی تونی راحت وایسی Start بزنی و Combo List ببینی (:|
ملت خودشون کمبو هارو کشف می کردن و در اختیار بقیه میگذاشتن...
حالا بگذریم ازین که نسخه کنسولی SFIV خودش Challenge Mode هم داره و خیلی از کمبو هارو اونجا توضیح داده...
میشه لطفا یه کم منو تو این فنون راهنمایی کنین.من که چیزی ازش نفهمیدم.یه لینکی چیزی از کل فنونش بدین.یا اینکه اصلا چه جوری میشه منم مثل این همه آدم که امسال انقد با این بازی حال کردن حال کنم!!!:blushing:
خداییش اعصابم خورد شد تا یه Ultra combo زدم.یا اون لیست فنون خیلی کم رو دیدم
بازم ممنون

دوستان یعنی سوال من انقد زایه بود که کسی جوابمو نداد؟؟ :confused: :((
خب جوابمو بدین لطفا
خب آره سوال صایعی پرسیدی
شما یه سر به اینجا بزن.همه ی Combo ها رو ننوشته،فقط چند تا مفید و مهم هاشون رو قید کرده
بعد انتظار من اینه که شما بعد خوندن اینا چیزی حالیتون نشه :دی
چه حالیتون شد و چه نشد میتونین در تاپیک بازی بگین تا شیرفهمتون کنیم :-"

عجب بي مزه بود اين SF IV !!!;)
شوخي كردم.اما خداييشش فنونش مثل tekken نميشن.
البته من بيشتر تنهايي بازي مي كنم.به خاطر همين مرددم تو انتخاب اين بازيها.
ميشه يه چند تا لينك از بازي حرفه اي بازي dead or alive 4 برام بزارين ؟ ممنون
راستي نظرتون راجع به بازي هاي UFC Undisputed 2009 و فایت‌نایت و MMA چيه؟ ميشه چند تا لينك از بازي حرفه اي اينا رو هم برام بزاريين دوستااااااااااااااان؟؟ ممنون

من به همه ی فایتینگ هایی که روی 360 بازی کزدم عشق می ورزم ! من تواین نسل با SFاشنا شدم . اولش اصلا ازش خوشم نمیومد ولی بعد از کمی تمرین عاشقش شدم و الان به یکی از بهترین بازی هام تبدیل شده .
dead or alive 4 هم بازی خیلی قشنگی بود که به کسانی که بازی تکردنش پیشنهاد میکنم .

واقعا برای کسانی که میگن SF بهترینه ودارن اونو بازی میکنن متاسفم.SF بجز عروسک بازی چیزی نیست.
جایی که سرور وسالارمون یعنیsoul calibur هست من عمرا SF بازی کنم.
ومطمئنم هر گیمر حرفه ای هم مثل منه;);)

واقعا برای کسانی که میگن SF بهترینه ودارن اونو بازی میکنن متاسفم.SF بجز عروسک بازی چیزی نیست.

آقای PRO, لطف کن همون Soul Calibur بازی کن که منو یاد Fetish P O R N میندازه!

آقای گیمر حرفه ای، این به خاطر اینه که شما بلد نیستی SF بازی کنی. اگه میخوای شانسی دکمه بزنی و کاراکتر یه کمبو 18 ضرب اجرا کنه SF نمیتونه انتظارت رو برآورده کنه. تو این بازی باید از فکرت استفاده کنی و مبارزه کنی، نه از انگشتهات.
شما خوشت نمیاد درست، ولی بهتره به سلیقه دیگران توهین نکنی. حرفای شما حقیقته؟ are you a Prophet ؟

و من هم متاسفم که همچین گیمر های PRO ــی داریم ;)
از اول هم کسی شما رو مجبور نکرد SF بازی کنین

همونی که تو امضامه....
بهترین قایتینگ عمرم!
من تمام بازی های فایتینگ دیگه رو از mk تاsc همه رو بازی کردم ولی هیچ کدوم به پای این عزیز نرسیدند!

یا حق

خداييش اين حرفا چيه؟ مگه ماها بچه ايم كه سر اين چيزا با هم بحث كنيم؟تموم كن اين حرفا رو.هر كسي يه سليقه اي داره.شما هم بايد به سليقه ي اونا احترام بزاري
عجب بي مزه بود اين SF IV !!!;)
شوخي كردم.اما خداييشش فنونش مثل tekken نميشن.
البته من بيشتر تنهايي بازي مي كنم.به خاطر همين مرددم تو انتخاب اين بازيها.
ميشه يه چند تا لينك از بازي حرفه اي بازي dead or alive 4 برام بزارين ؟ ممنون
راستي نظرتون راجع به بازي هاي UFC Undisputed 2009 و فایت‌نایت و MMA چيه؟ ميشه چند تا لينك از بازي حرفه اي اينا رو هم برام بزاريين دوستااااااااااااااان؟؟ ممنون

دوستان چي شد پس؟يكي جواب مارو بده لطفا.نظرتون راجع به اونا چيه؟ميشه لينك بازي كردنشون رو برام بزارين(البته بازي بازيكناي حرفه اي) ممنون

خداييش اين حرفا چيه؟ مگه ماها بچه ايم كه سر اين چيزا با هم بحث كنيم؟تموم كن اين حرفا رو.هر كسي يه سليقه اي داره.شما هم بايد به سليقه ي اونا احترام بزاري

دوستان چي شد پس؟يكي جواب مارو بده لطفا.نظرتون راجع به اونا چيه؟ميشه لينك بازي كردنشون رو برام بزارين(البته بازي بازيكناي حرفه اي) ممنون
اي بابا چرا كسي جواب نميده؟
حالا اگه كسي ميومد به بازي مورد علاقه يا كنسول مورد علاقتون توهين ميكرد همينجوري جواب ميدادين؟:((:(:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or