خوب بهترین بازی که بی تردید MGS V بود و هیچ حرفی هم توش نیست! یه بازی کامل ...
گزینه های بعدی ترتیب خاصی ندارن :
inFAMOUS SS : واقعا سورپرایز کرد من رو! با اون گرافیک خیره کننده و گیمپلی عالی و فیزیکی باور نکردنی!
Battlefield 4 : من اصلا فن بتلفیلد نیستم و مولتیش رو هم تجربه نکردم ولی بخش سینگل شماره سوم افتضاحی بود که باعث شد حالم از این عنوان بهم بخوره ولی نمایش قسمت 4 فوق العاده بود! واقعا منتظر این عنوانم و اگه اوضاع اقتصادی به سامان شد حتما اوریجینال تهیش می کنم ...
Destiny : گرافیک فوق العاده نسل بعدی و یه گیمپلی کامل که همه رو به یه شوتر اول شخص درجه یک امیدوار می کنه ..
Watch Dogs : نمایش سال قبل بازی چون کاملا تازه بود آدم رو بیشتر تحت تاثیر قرار میداد ولی جنبه های دیگه ای از گیمپلی بازی رو دیدیم و واقعا امیدوارم به این بازی.
Dead Rising 3 : بی نهایت حال کردم با این بازی! تنها جمله ای که میتونم در وصفش بگم اینه که امیدوار باشم تا شاید فرجی شه و برا PC هم تایید شه! وگرنه که باید فقط در صدد تهیه XBOX One باشم!
Ryse : بازی واقعا نو بود! شروع دموش من رو کاملا یاد فیلم "تروی" و اون صحنه پیاده شدن از کشتی ها انداخت ولی گیمپلی بازی و نحوه مبارزات به شدت سینمایی بود! زدن دکمه های راندوم رو شاید تو خیلی از بازی ها تجربه کرده باشیم ولی این یکی به دلم نشست! مخصوصا با اون گرافیک خیره کنندش.
Batman AO : شاید موفقیت بتمن های راکستدی رو نتونه کسب کنه ولی خوب، بتمن هستش و ما هم امیدوارانه منتظر ...