بهترین بازی کینکت

بهترین بازی کینکت از نظر شما

• Kinect Sports

رای‌ها: 339 65.7%
  • Kinect Adventure

رای‌ها: 163 31.6%
  • Kinectimals

رای‌ها: 39 7.6%
  • Kinect Joy Ride

رای‌ها: 31 6.0%
  • Dance Central

رای‌ها: 163 31.6%
  • Sport Island Freedom

رای‌ها: 10 1.9%
  • Motion Sport

رای‌ها: 20 3.9%
  • Your Shape : Fitness Envolved

رای‌ها: 68 13.2%
  • Get Fit with Mel B

رای‌ها: 10 1.9%
  • Zumba Fitness

رای‌ها: 23 4.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    516
به نظر من کینکت رو نباید فقط به چشم بازی نگاه کرد. بلکه بازی فقط یکی از کارهایی است که انجام میده.من باکمک UFC Trainner و your shape fitness Evolved دذ عرض تقریبا3 ماه 12 کیلو وزن کم کردم!با روزی 1 ساعت تمرین نیم ساعت با your shape صبحها و نیم ساعت UFC عصرها. هر دو درحد بسیار عالی قرار دارند .your shape با تست فیزیکال شما به شما برنامه مناسب بصورت زنجیره ای میدهد که هرچقدر در برنامه پیش بروید حرکات متنوع تر و پیچیده تر میشود.وUFC با برنامه های متنوع و حرکات زیبا سبک مبارزه خیابانی را آموزش میدهد.

دوستان عزیز هر کی Your shape fitness Evolved 2012 و Just Dance 3 رو داره و باهاش بازی میکنه لطف کنه یه آپدیت از تایتلش که روی هارد یا حافظه نصب میشه بزاره اینجا تا من بتونم بازی رو مجددا راه بندازم. بچه ها داشبورد رو آپدیت کردن به2.0.14669 و این بازیها با MW3 از کار افتاد تایتل آپدیت MW3 رو گرفتم از دوستان راه افتاد . اگه شما هم لطف کنید میشه این دوتا رو هم راه انداخت با تشکر.

به نظر من کینکت رو نباید فقط به چشم بازی نگاه کرد. بلکه بازی فقط یکی از کارهایی است که انجام میده.من باکمک UFC Trainner و your shape fitness Evolved دذ عرض تقریبا3 ماه 12 کیلو وزن کم کردم!با روزی 1 ساعت تمرین نیم ساعت با your shape صبحها و نیم ساعت UFC عصرها. هر دو درحد بسیار عالی قرار دارند .your shape با تست فیزیکال شما به شما برنامه مناسب بصورت زنجیره ای میدهد که هرچقدر در برنامه پیش بروید حرکات متنوع تر و پیچیده تر میشود.وUFC با برنامه های متنوع و حرکات زیبا سبک مبارزه خیابانی را آموزش میدهد.

حرف ایشون کاملا درسته تمرین های Your Shape 2012 فوق العاده هستن من UFC رو هم دارم ولی دیگه نایی ندارم که برم سراغ اون همینجوری افتاده گوشه خونه ....

kung fu impact
بازيه خيلي با حاليه
ديشب تا دير موقع داشتيم با 4 تا از پسر خاله هام بازي ميكرديم
كلي جلو رفتيم
خيلي با حاله
توپ :)

kung fu impact
بازيه خيلي با حاليه
ديشب تا دير موقع داشتيم با 4 تا از پسر خاله هام بازي ميكرديم
كلي جلو رفتيم
خيلي با حاله
توپ :)

راست مي گه ولي يكم هم سخته. عرق آدم بدجور مي ريزه
به نظر هم كوتاه مي ياد
من چپتر هشتم هستم

کینکت استار وارز که تا چند وقت دیگه میاد میزنه رو دست همه اینها

کینکت خودش چیه که بخواد بازیاش چیزی باشه؟!!!:d با اینکه خودم تعصب خاصی رو ایکس باکس دارم و از متفر های پروپا قرص PSام، ولی با این دستگاه مایکروسافت حال نمی کنم. خیلی بچگونست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or