m_g_s کاربر سایت Jul 18, 2007 #31 R6 Vegas بنظرم تا حالا بهترین بوده کسی که Co op و مولتی این بازی رو امتحان کرده باشه حرفمو تایید می کنه
R6 Vegas بنظرم تا حالا بهترین بوده کسی که Co op و مولتی این بازی رو امتحان کرده باشه حرفمو تایید می کنه
SNAKE=BIGBOSS کاربر سایت Jul 18, 2007 #32 شدید بازی کردم و میکنم و حرف شما رو هم که صد در صد تایید میکنم بهترینه پس چرا نمیان شبا رنبو لایو بازی کنیم من که با این خارجکیها بازی میکنم
شدید بازی کردم و میکنم و حرف شما رو هم که صد در صد تایید میکنم بهترینه پس چرا نمیان شبا رنبو لایو بازی کنیم من که با این خارجکیها بازی میکنم
T terminator کاربر سایت Jul 18, 2007 #33 توی اینا vegas بهترینه اما من با شماره جدید ghost recon بیشتر حال کردم
civilization کاربر سایت Jul 18, 2007 #34 من هم مثل شما با rainbow خیلی حال کردم همچنین با call of duty 3 وبنظرم مزخرفترین بازی forza 2 است.
Mojtaba کاربر سایت Jul 18, 2007 #35 به ترتیب: The Darkness COD 3 Rainbow six Vegas Oblivion Dirt Forza motor sport 2 و...
old_snake کاربر سایت Jul 20, 2007 #37 من تا حالا Rainbow Six Vegas رو نخریده بودم . الان که خریدم دارم حسرت میخورم که چرا این بازی رو زودتر نخریده بودم . raying::gunner::gunner::gunner:
من تا حالا Rainbow Six Vegas رو نخریده بودم . الان که خریدم دارم حسرت میخورم که چرا این بازی رو زودتر نخریده بودم . raying::gunner::gunner::gunner:
P P.s.Y.c.H.o "You See, But You Do Not Observe" کاربر فعال Jul 12, 2012 #38 من کلا با ایکس باکس 2 بازی بیشتر نکردم :d WWE 2012 Smack down VR Raw
M masood1991 کاربر سایت Jul 13, 2012 #39 البته جای عناوینی مثل اسا سین3 و رد دد واقعا خالیه. ی تجدید نظری رو عناوینتون داشته باشید :-o
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Jul 13, 2012 #40 نوشته شده توسط masood1991: البته جای عناوینی مثل اسا سین3 و رد دد واقعا خالیه. ی تجدید نظری رو عناوینتون داشته باشید :-o بیشتر... این نظر سنجی خیلی قدیمییه و فکر کنم مال 2 یا 3 سال پیشه
نوشته شده توسط masood1991: البته جای عناوینی مثل اسا سین3 و رد دد واقعا خالیه. ی تجدید نظری رو عناوینتون داشته باشید :-o بیشتر... این نظر سنجی خیلی قدیمییه و فکر کنم مال 2 یا 3 سال پیشه