بهترین بازی که در Xbox 360 بازی کردید .

به نظر شما بهترین بازی در XBOX 360 چی می تونه باشه ؟ غیر از Ge

• Darkness

رای‌ها: 15 29.4%
  • Dead Rasing

رای‌ها: 3 5.9%
  • Dirt

رای‌ها: 4 7.8%
  • Command & Conquer 3 Tiberium Wars

رای‌ها: 1 2.0%
  • Overlord

رای‌ها: 2 3.9%
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion

رای‌ها: 1 2.0%
  • Forza motor sport 2

رای‌ها: 3 5.9%
  • Call of Duty 3

رای‌ها: 8 15.7%
  • Tom Clancy's Rainbow Six Vegas

رای‌ها: 14 27.5%
  • Saints Row

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظر من که Tom Clancy's Rainbow Six Vegas از همه باحال تره

wallpaper_rainbow_six_vegas_04_1024_.jpg

در این که همه این بازیها از بهترینهای 360 هستند هیچ شکی نیست و مطمنآ دوستان لحظات خوشی رو با این بازیها سپری کردند. ولی جای یکی از بهترین بازیهای 360 تو این لیست خالیه:((
بازی FAR CRY : Instincts - PREDATOT یکی از بهترین بازیهایی هست که من رو 360 بازی کردم .(زیبا به معنای واقعی.ازهر نظر )
من اطمینان دارم که خیلی از شما بازی نکردین.چون طبق معمول اول یه سری به گیم اسپات زدین وبا دیدن 4تا شات وامتیاز بازی پشیمون شدید.
بازی دو قسمت داره :قسمت اول بر روی XBOX عرضه شد وموفق به دریافت امتیاز 9.2 از گیم اسپات شد.(اگه اشتباه نکرده باشم) این قسمت از بازی که در واقع نسخه بهینه شده XBOX هست خود به تنهایی یک بازی کامله که با توجه به قدرت 360 امتیاز کمتری نسبت به کنسول قبلی XBOX گرفته. ولی واقعآ ارزش بازی کردن رو داره( توجه:بازی بعد از پایان شب اول از جذابیت ویجه ای برخور دار میشه .پس تا پایان اون مرحله که بیشتر از 2 الی 3 ساعت نیست .ازدادن فحش جدآ خود داری نمایید .
واما قسمت دوم با نام اوولوشن استوری :love::eek::eek::eek:
واقعآ زیبا . جذاب . هیجان انگیز و با گرافیکی فوق العاده در حد تیم ملی .اولش فکر میکنی 1080p هستش(برای این جمله لطفآ کلید نکنید) .
اگه با xbox 360 واقعآمیخواهید یه حال اساسی کنید وباهش پز بدید حتمآ این قسمت رو بازی کنید.(اوولوشن استوری فقط برای XBOX360 ساخته شده )
مناظر طبیعی زیبا با گرافیکی بالا وشفاف و......................... هر چی بگم کم گفتم:eek::cool:
به دوستانی که تا به حال این بازی رو تهییه نکردن پیشنهاد میکنم زود تر برای خرید اقدام کنند .

من كه تو نظر سنجي شركت نمي كنم ... پس Gears of War كو ؟‌ شماها ابن بازي رو نمي پرستيد ؟؟؟؟؟؟؟:((
من كه خيلي ناراحت شدم از نبود اين بازي تو ليست !!!

من كه تو نظر سنجي شركت نمي كنم ... پس Gears of War كو ؟‌ شماها ابن بازي رو نمي پرستيد ؟؟؟؟؟؟؟:((
من كه خيلي ناراحت شدم از نبود اين بازي تو ليست !!!

حاجی یه دقت کن میبینی نوشته به غیر از Gears of wars چون اگه اون تو لیست بود هرکس که X360 هم نداشت مثل من اونو انتخاب میکرد:)

بچه ها یه سوال:
از بین این بازی ها کدوم یکیشون رو بگیرم؟ (فقط یه بازی)... ;)
Call Of Juarez - Guitar Hero 2 - NBAstreet Homecourt

به نظر من که Gear of war هست که واقعا بازیش لذت بخش هست مخصوصا وقتی میدوی :biggrin1: بازی داخل لیست نبود اما به نظر من که بازی خیییلی باهالی هست و امیدوارم شماره 2 بازی از شماره 1 باحالتر و جالبتر باشه بازی virtual tennis 3 هم خیلی حال میده و شاخ این بازی هستم :biggrin1:

بچه ها یه سوال:
از بین این بازی ها کدوم یکیشون رو بگیرم؟ (فقط یه بازی)... ;)
Call Of Juarez - Guitar Hero 2 - NBAstreet Homecourt

اگه به بازي ورزشي علاقه داري NBA بگير اگه به موزيك Guitar Hero 2 البته من Guitar Hero 2 راترجيه ميدم چون بعد از يه مدت NBAخسته كننده ميشه به هر حال Call Of Juarez نگير:biggrin1:

به نظر من که Gear of war هست که واقعا بازیش لذت بخش هست مخصوصا وقتی میدوی :biggrin1: بازی داخل لیست نبود اما به نظر من که بازی خیییلی باهالی هست و امیدوارم شماره 2 بازی از شماره 1 باحالتر و جالبتر باشه بازی virtual tennis 3 هم خیلی حال میده و شاخ این بازی هستم :biggrin1:
حاجی یه دقت کن میبینی نوشته به غیر از Gears of wars چون اگه اون تو لیست بود هرکس که X360 هم نداشت مثل من اونو انتخاب میکرد

;);):cheesygri

نه بابا اول برو یاد بگیر بازی خوب یعنی چی اصلا بازی کردی که میگی g.r.a.w 2 بده خدا نکنه بخای بازی نقد کنی و الا ............

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or