safar911verydanger
کاربر سایت
قطعا GOD OF WAR 2 هیچ وقت تکرار نمیشه ازهمه لحاظ فوق العاده بود
آخرین ویرایش:
انتخاب بین اثار استاد واقعا سخته سکیرو بلاد دارک الدن وای خدا اینا شاهکارنوقتی سولز بورن سکرو هستند دیگه نمیشه انتخاب دیگه داشت فکر میکنم میازاکی یک تنه بهترین بازی های تاریخ رو ساخت . یک زمانی من نظرم روی لیست کلاسیک بود مثل اویل چهار یا هالف لایف دو .... الان دیگه نمیشه بازی های میازاکی اجازه نمیدن . سولز یک جایزه ultimate game of all timeرو برد از گلدن جوی استیک .الدن دیگه تمامش کرده این بازی ها بدون شک باید بهترین بازیهایی باشند که در عمرمون تجربه میکنیم چون بازی کردنشون یک دستاورد به حساب میاد. سولز یک جادوش فراموش نشدنیه .بعد از ده سال هنوز با رفقا در مورد باس هاش صحبت میکنیم هیچ بازی چنان طول عمری نداره .
از قبل میام به سمت جلو اول که مکس پین بعد half life 2 که عاشقشم و doom3 بعد GEARS 1 ( خون به پا کرده بود حقیقتا ) گرافیک رو پرتاب کرد جلو و جلوتر ابر بازی RDR2
واقعا من کوچیک بودم نمیدونم چطوری این بازی دستم رسیده بود نصبش کردم بازی کردم تا سالها یادم بود تا اینکه بعدها فهمیدم هیلو کومبت ایولود بوده واقعا با اینکه سالهای زیادی ازش گذشته هنوزم اون مراحل پایانیش از خاطرم نمیرهیه سوال عکس پروفایلت دیدم halo ه
چرا از این بازی اسمی نبردی ؟ !!!
من خودم حتی xbox original داشتم همون halo نسخه ۱ و ۲ چند سر و گردن از تمام شوتر ها و fps ها هم نسلش بالاتر بود
چه برسه بقیه نسخه ها