بهترین بازی که تو عمرتون بازی کردید چی بود؟

احسان از god hand چیزی نداری?

این بازی رو هیچوقت بازی نکردم , یه بار بازیشو خریدم کار نکرد دیگه نرفتم دنبالش
اگر یادت باشه اون موقع ها هر چیزی بازی میخریدم ممکن بود کار نکنه

God_Hand.jpg

این بازی رو هیچوقت بازی نکردم , یه بار بازیشو خریدم کار نکرد دیگه نرفتم دنبالش
اگر یادت باشه اون موقع ها هر چیزی بازی میخریدم ممکن بود کار نکنه

God_Hand.jpg

یک بازی ساختار شکن و هنجار شکن. اوج دیوانه بازی در یک بازی

من با همه چی حال میکنم:D

هر چیزی سنی داره تو سنش باشی اون علاقه مندی ها هست تو همه - اون سن رد کنی اون علاقه منیدی ها کم میشه و از بین میره حتی گاهی
دیه وقتی گمر قدیمی باشی 30 سالت باشه اکثر هم سن ها من گیم کلا گذاشتن کنار الان زن و بچه دارن

بازی خوب که زیاده ولی بهترین بازی عمرم که تا حالا بازی کردم بازی gta sa هست:D

آخرین gta ی که بازی کردم این بود :D

Vice-city-cover.jpg

هم رو ps2 بازی کردم هم رو pc هم روی xbox original که روی xbox original از همه بهتر بود :D

توی زمان خودش Metal Gear Solid و Splintercell Double Agent

بازی Metal Gear Solid نسخه gbc ( کنسول gameboy color ) بدترین Metal Gear Solid بود که دیدم
اسمش Metal Gear: Ghost Babel بود , شبیه بازیا میکروه

GBC_Metal_Gear_Solid.png

ولی Metal Gear Solid: The Twin Snakes برای کنسول gamecube محشر بود هون باسازی نسخه 1 ه

mgs-twin-snakes-1-300x225.jpg
mgs-twin-snakes-3-300x247.jpg
mgs-twin-snakes-2-300x225.jpg

بازی Metal Gear Solid نسخه gbc ( کنسول gameboy color ) بدترین Metal Gear Solid بود که دیدم
اسمش Metal Gear: Ghost Babel بود , شبیه بازیا میکروه

GBC_Metal_Gear_Solid.png

ولی Metal Gear Solid: The Twin Snakes برای کنسول gamecube محشر بود هون باسازی نسخه 1 ه

mgs-twin-snakes-1-300x225.jpg
mgs-twin-snakes-3-300x247.jpg
mgs-twin-snakes-2-300x225.jpg

من منظورم Metal Gear نسخه پلی استیشن 1 بود . یادمه پاهاش مربع شکل بودن که همین نسخه هم اینجور که میگید بازسازی شد برای Gamecube
فوق العاده دوست داشتنی بود . توی زمان خودش این حجم بازی که یادمه روی 2 دیسک بود . داستان این همه مواردی که داشت . فوق العاده بود برام .

من منظورم Metal Gear نسخه پلی استیشن 1 بود . یادمه پاهاش مربع شکل بودن که همین نسخه هم اینجور که میگید بازسازی شد برای Gamecube
فوق العاده دوست داشتنی بود . توی زمان خودش این حجم بازی که یادمه روی 2 دیسک بود . داستان این همه مواردی که داشت . فوق العاده بود برام .

بازی که ریمیک نشده همون نسخه اس همون چیزا فقط افزایش کیفیت داشتن بافت ها :D بافت ها به روزتر شدن :D

rh5v_%D9%81%D8%B9%D9%81%D8%BA.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or