sajadkh کاربر سایت Dec 21, 2013 #347 بهترین بازیهای عمرم:Prince Of Persia و God Of War هنوز مخفی کاری های پرنس یادمه هیچ وقت از یادم نمیره تیکه پاره کردن کریتوس هم همیشه جلوی چشامه
بهترین بازیهای عمرم:Prince Of Persia و God Of War هنوز مخفی کاری های پرنس یادمه هیچ وقت از یادم نمیره تیکه پاره کردن کریتوس هم همیشه جلوی چشامه
amircloop کاربر سایت Dec 27, 2013 #352 god of war................uncharted.............the last of us
silent pearce کاربر سایت Dec 27, 2013 #356 فقط gta 3 فقط cj فقطgrove street در بعضی مواقع فقط rockstar
synthesizer کاربر سایت Dec 27, 2013 #359 نوشته شده توسط mori923: gta v بیشتر... gta vبازی نیستش که ....زندگیه! واسه منم gtav وقبلش هم gta iv
mikelwar کاربر سایت Jan 8, 2014 #360 بهترین های من اولیش warcraft 3 که خیلی با هاش خاطره دارم دوم stronghold2 که اصلا حرف نداشت سوم darksiders 1,2 که قشنگترین بازی شمشیری از نظر من بود چهارم crysis 3 اون گرافیک واون گیم پلی و اون پایانش پنجم skyrim v که قشنگترین بازی نقش افرینی است
بهترین های من اولیش warcraft 3 که خیلی با هاش خاطره دارم دوم stronghold2 که اصلا حرف نداشت سوم darksiders 1,2 که قشنگترین بازی شمشیری از نظر من بود چهارم crysis 3 اون گرافیک واون گیم پلی و اون پایانش پنجم skyrim v که قشنگترین بازی نقش افرینی است