leonk13 کاربر سایت Sep 15, 2010 #291 بی نظیرترین بازی ای که اومده و امیدوارم نسخه دومش هم تایید شه... : Alpha Protocol
A amirh67 کاربر سایت Oct 2, 2010 #293 بهترین بازی رو که انجام دادم بازی Max Payne بود. اون زمان خیلی بهم چسبید. فکر و ذکرم شده بود این بازی. همش درموردش خیال پردازی می کردم. خدا کنه نسخه 3 بازی هم مثل اون دوتای قبلی باشه.
بهترین بازی رو که انجام دادم بازی Max Payne بود. اون زمان خیلی بهم چسبید. فکر و ذکرم شده بود این بازی. همش درموردش خیال پردازی می کردم. خدا کنه نسخه 3 بازی هم مثل اون دوتای قبلی باشه.
atlas کاربر سایت Oct 2, 2010 #295 metal gear solid 4 guns of patriots فراموش نشدني resident evil 3 god of war 2 devil may cry 3
A ali_nb کاربر سایت Oct 2, 2010 #296 maxpin Mafia Metal Gear Solid 4 GTA Max Payne PC: NFS_most wanted Commandos 3 Age of Empires II , III Counter Strike - Condition Zero و...
maxpin Mafia Metal Gear Solid 4 GTA Max Payne PC: NFS_most wanted Commandos 3 Age of Empires II , III Counter Strike - Condition Zero و...
پژمان کاربر سایت Oct 2, 2010 #297 خیلی بازی های بینظیری بازی کردم که انتخاب یکیشون سخته ولی از بین همه اونا یکی رو که خیلی زیاد حدود 400 ساعت بازی کردم و الانم یه جورایی حوس کردم رو مینویسم. hervest moon سونی 1 پسر
خیلی بازی های بینظیری بازی کردم که انتخاب یکیشون سخته ولی از بین همه اونا یکی رو که خیلی زیاد حدود 400 ساعت بازی کردم و الانم یه جورایی حوس کردم رو مینویسم. hervest moon سونی 1 پسر
T7T کاربر سایت Oct 4, 2010 #300 آقا اصلا تمامی بازیهای PS3 و PC شاهکار اما دوستان منظور بازی که در 360 انجام داده اید نه کلا