Vesemir A WITCHER ON THE PATH کاربر سایت Jan 29, 2015 #706 گفتنش خیلی سخته متاسفانه اما اگه فقط یکی بخوام بگم انتخابم Max Payne 2 خواهد بود.
trust n1 کاربر سایت Jan 30, 2015 #708 نوشته شده توسط Saee xbox 360: سن اندرياس منظورته يا v بیشتر... سان اندریس ؟ v دیگه
A amir hiden کاربر سایت Jun 14, 2015 #710 pc:فقط و فقط max pain 2 xbox:خیلی سخت بود یکی رو بگم ببخشید:bioshock infinit و skyrim ps: بدون شک thr last of us )انقدر خوب بود که ارزش خرید ps رو بهم ثابت کرد.)
pc:فقط و فقط max pain 2 xbox:خیلی سخت بود یکی رو بگم ببخشید:bioshock infinit و skyrim ps: بدون شک thr last of us )انقدر خوب بود که ارزش خرید ps رو بهم ثابت کرد.)
xbla69 کاربر سایت Jun 14, 2015 #715 یعنی نابود شدم وقتی دیدم کسی اصلا هالف لایف 2 یادش نیست شاهکار جهان و بشر بدون شک بهترین بازی تمام دوران half life 2 هست
یعنی نابود شدم وقتی دیدم کسی اصلا هالف لایف 2 یادش نیست شاهکار جهان و بشر بدون شک بهترین بازی تمام دوران half life 2 هست
esPUNKape کاربر سایت Sep 25, 2015 #718 Diablo III . Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Reactions: ehsanservat
A l i N T 7 7 کاربر سایت Sep 25, 2015 #719 the witcher 3 (PC) TLOU (PS) Sent from my iPod touch using Tapatalk Reactions: ehsanservat
supermir کاربر سایت Sep 25, 2015 #720 بهترین بازی (البته بازی که چه عرض کنم یکی از بهترین بخش های زندگیم) شاهکار ناتی داگ یعنی بازی THE LAST OF US Reactions: ehsanservat
بهترین بازی (البته بازی که چه عرض کنم یکی از بهترین بخش های زندگیم) شاهکار ناتی داگ یعنی بازی THE LAST OF US