بهترین بازی که تا الان کردید فقط یک بازی نه بیشتر

• Thread starter Thread starter Steven
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا حالا بهترین بازی که کردم بازی MGS 3 بود که خیلی با این بازی حال کردم.
البته شماره 4 رو بدلیل نداشتن PS3 نتونستم بازی کنم وگرنه میگفتم MGS 4 :d

من یه عمر PC باز بودم و کلی خاطرات عالی ازش دارم بهترین بازیمم Warcraft 3 و Mafia بود ( نمی تونم بینشون انتخاب کنم! )

زد و از اسفند پارسال کنسول باز شدم و با اینکه راضی هستم اما اصلا با تجربه PCخوریم قابل مقایسه نیست! طوری که بازی که بتونم به عنوان نامبر وان انتخاب کنم اصلا وجود نداشت فقط می تونم از Braid نام ببرم!!

( این نظر شخصی منه، کنسولبازهای گرامی غلاف بفرمایند! )

سوال

modern warfare 2
سلام به همه ی دوستان
آقا من تو بازی cod: world at war اونجا که شما با اون افسره تک تیر اندازه زخمی شدید و افتادید تو یه میدون اونجاش که یه تانک با چند تا سرباز دارن میان بعد یه اتاقی لونجا هست که بعد از یه مدتی مدام توش نارنجک میندازن گیر کردم اونجا باید چیکار کنم ممنون میشم زودتر جواب بدید:x:x:x

modern warfare 2
سلام به همه ی دوستان
آقا من تو بازی cod: world at war اونجا که شما با اون افسره تک تیر اندازه زخمی شدید و افتادید تو یه میدون اونجاش که یه تانک با چند تا سرباز دارن میان بعد یه اتاقی لونجا هست که بعد از یه مدتی مدام توش نارنجک میندازن گیر کردم اونجا باید چیکار کنم ممنون میشم زودتر جواب بدید:x:x:x
آخه اینجا؟ اینجا؟ چه ربطی داره که شما پست دادین؟ یه سرچ بزنی تاپیک خودشو پیدا میکنی.

من قبلا نظر خودم رو گفتم. من بهترین بازی ای که بازی کردم DMC4 بود.
ولی میتونم بگم یه بازی دیگه هم هست که همسطح اون شده. RDR. بهترین OW ی که تا حالا بازی کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or