بهترین بازی پلتفرمر در سال ۲۰۱۱ ؟

Best Platformers ?

• مجموع رای دهنده‌ها
    91
رفقا این Outland رو فقط باید دان کرد...؟
بلی ! :دی
اصلان عزیز لطف کرد بازی رو به من هم داد و واقعآ لذت بخش بود ! هم از نظر گیم پلی که خیلی جالب و متفاوت و خلاقانه بود (و بعضی جاها به شدت چالشی میشد) هم از نظر طراحی هنری که فوق العاده زیبا بود و غول های بازی هم به قول امید و نوید خیلی به یاد موندنی بودن ! :دی اگه امکانش رو داشتین حتمآ بازی کنین !
کلآ امسال سالی محشری برای پلتفورمرهای دو بعدی بود و امیدوارم این روند ادامه داشته باشه.

کلآ امسال سالی محشری برای پلتفورمرهای دو بعدی بود و امیدوارم این روند ادامه داشته باشه.
ولی چه قدر وضع پلتفورمر خراب شده که امسال محشر حساب میشه =((زمان ps1 خدا بیامرز حداقل نصف بازی ها پلتفورمر بود هم 2 بعدی هم 3 بعدی (اونم چه پلتفرمرهایی:x)

ولی چه قدر وضع پلتفورمر خراب شده که امسال محشر حساب میشه =((زمان ps1 خدا بیامرز حداقل نصف بازی ها پلتفورمر بود هم 2 بعدی هم 3 بعدی (اونم چه پلتفرمرهایی:x)
آره جدآ یادش بخیر نسل های قبل ! :( کلی پلتفورمر محشر دو بعدی و سه بعدی هر سال می اومد ولی الآن متآسفانه بازار از این بازی های اکشن و پر از خونریزی و مثلآ عظیم و ... پُر شده و دیگه جایی برای پلتفورمرها نمونده.

دایناسور جونم ;)
این آقای اصلان کیه... تو تهرانه؟ من هم Outland رو می خوام...
برای فروش که ندارن ! :دی خودشون دانلود کرده بودن و لطف کردن به منم دادن دانلود کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or