بهترین بازی پلتفرمر در سال ۲۰۱۱ ؟

Best Platformers ?

• مجموع رای دهنده‌ها
    91
راستش من به little big planet رای دادم... چون هم فوق العادست و هم من نسبت به PS3 تعصب دارم... ;)
اما Rayman رو هم که بازی کردم... بد نبود. در ضمن خیلی دوست دارم Outland رو بازی کنم... اما ندارمش... ولی از روی دموهاش میشه گفت بازی خیلی خوبیه ولی در نهایت....
ما به هر چی هم که رای بدیم... این Mario میاد و همه ی جوایز رو به خودش اختصاص می ده... :(

اگر RAYMAN رو به صورت دو نفره بازی کرده باشی خیلی سخته به گزینه های دیگه فکر کنی بینظیر بود گرافیکش گیم پلیش موزیکاش جوش پس زمینه های پویا و بینهایت خوش آب و رنگش با انیمیشنای فوق العادش خلاصه همه چیزش عالی بود تو بخش دو نفره ی بازی لذتی بهم دست داد که با هیچکدوم از بازیای امسال قابل قیاس نیست
البته LBP2 هم واقعا خوب بود و امکانات متنوعش بینظیر بود و از این نظر از بقیه بازیای لیست سرتره واقعا بازیه با عظمتیه ولی خوب گیم پلیش برای من به اندازه ی RAYMAN روون، دل نشین و قابل دسترس نبود

برای من که Rayman Origins بهترین بازی 2011 به صورت معنوی هست ! :دی یعنی نمیتونم جلوی Skyrim , U3 , Forza 4 , Portal 2 و ... بگم این بهترینه ولی بیش از اندازه باهاش حال کردم !
بعد از اون هم Outland عالی بود. اصلان عزیز لطف کرد این بازی رو بهم داد و یه بازی فوق العاده زیبا از نظر گیم پلی و جو و گرافیک هنری بود. غول های بازی هم واقعآ فراموش نشدنی و جالب بودن و مکانیزم های خیلی خلاقانه ای توش وجود داشت.

هنوز سال تموم نشده چند روز دیگه تراین 2 هم میاد ولی دارم اوتلندو دانلود میکنم اونم دیدم میام نظرمو میگم ولی انتخاب بین ریمن و لیتل بیگ پلنت واقعا مشکله

این Outland هم همچین بدک نبود از اواسط بازی یه کم رویه تکرار به خودش میگرفت . Rayman Origins هم دقیقاً به همین صورته منتها مفرحه و جذابیت فوق العاده ای داره .
به نظر من LBP ـته که همیشه یه چیز جدید واسه ارائه داره و اون حد تنوع گیم پلی خودشو حفظ میکنه . :دی

بعد از اون هم Outland عالی بود. اصلان عزیز لطف کرد این بازی رو بهم داد و یه بازی فوق العاده زیبا از نظر گیم پلی و جو و گرافیک هنری بود. غول های بازی هم واقعآ فراموش نشدنی و جالب بودن و مکانیزم های خیلی خلاقانه ای توش وجود داشت.

شکر خدا این هفته تخفیف خورد شد 400 پوینت گرفتمش ! واقعا فوق العادست این بازی از همه نظر . من که واقعا دارم لذت میبرم ! واقعا Boss Fightهای بازی عالی طراحی شدن یکی از یکی بهتر . کلا پستت تایید میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or