بهترین بازی های سال 2005

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
بچه ها من چند تا سوال دارم که جاش اینجا نیست اما چون اینجا همه در این موارد اطلاعات دارند مجبورم مطرح کنم ببخشید:
من می خواستم ببینم به نظر شما ها این بازی ها قشنگ هستند و ارزش بازی کردن دارن با نه:
CIV IV.1 و در موردش برام لطفا توضیح بدید
2.F.E.A.R و در موردش برام لطفا توضیح بدید
3.Quack IV و در موردش برام لطفا توضیح بدید
در ضمن لطفا اگر خواستید جواب بدید جواب هاتون رو برای پیغام بزارید و تایپیک رو به هم نزنید
ببخشید آخه نمی شد 1 تایپیک هم براشون بسازم فقط اینجا دیدم همه در این موارد اطلاعات دارند×!!!!
سلام اقا رهام گل گلاب.
دوست خوب،
توی بخش معرفی بازی ها کلی دوستان برای بازی فیر و کوئک4 و CIV IV دارن خودشونو پر پر میکنن اونوقت شما هنوز اون تاپیکو نخوندی.
یه سر بزن دوست خوب. ;) ;)
خوندنش ضرر نداره که.
اگرم دیدی بازم نیاز به چیزی داشتی، راهنمایی در مورد بازی بگو ما دربست در خدمتیم.

خداحافظ

نوشته شده توسط farzadlion:
خیلی جالبه تمام پلتفرم ها و کنسول ها را قاطی پاتی گفتی...بنظر من اگه بهترین بازی های هر پلتفرم را جداگونه بگید خیلی بهتره...
راستی من نفهمیدم چطوری بازیی که هنوز بازیش نکردی را به عنوان بهترین بازی بهش رای دادی...!!!
اولا مگه فقط باید بازیایه پیسی رو گفت؟
دوما خب دیگه.!! :cheesygri :cheesygri

بهنظر من يه خرده زوده براي انتخاب بهترين بازيها هنوز 1.5 ماه تا پايان سال و چند تا بازي توپ كه ميخوان بيان

بهتره نتيجه گيري رو بزاريم براي 1 ماه ديگه

بهنظر من يه خرده زوده براي انتخاب بهترين بازيها هنوز 1.5 ماه تا پايان سال و چند تا بازي توپ كه ميخوان بيان

بهتره نتيجه گيري رو بزاريم براي 1 ماه ديگه
نه فکر نمی کنم زود باشه...حد اقل 85 درصد بازی هایی که میشد روشون حساب باز کرد به بازار اومدند و تنها چند تا بازیه انگشت شماره که هنوز به بازار نیومده مثل Nfs:MW و PoP:T2T و KingKong

اولا مگه فقط باید بازیایه پیسی رو گفت؟
دوما خب دیگه.!!
من نگفتم که بازی های PS2 را ننویس فقط گفتنم بصورت جداگانه بنویس...یعنی برای PS2 جدا یا برای PC جدا..بهرحال

• Like
Reactions: .:Layho:.
نوشته شده توسط farzadlion:
من نگفتم که بازی های PS2 را ننویس فقط گفتنم بصورت جداگانه بنویس...یعنی برای PS2 جدا یا برای PC جدا..بهرحال
اینو راست گفتی . بعضی از بچه ها ممکنه بازی هایی رو که برای کنسول فقط منتشر شدن رو فکر کنن واسه پی سی هم جدیدا بیرون دادن . یه هفته دنبال اونا بگردن . :lol:

• Like
Reactions: .:Layho:.
دوست گرامی بنده نظر خودم رو ابراز کردم و شما نمیتونید جلوی نظر دادن من رو بگیرید. [-(
موافقم دوست عزیز، ارزش ماکرسژژژیسمی ماریو و حتی قارچ خور،بتمن و رابین سال 1950 باید مورد برسی و بازبینی قرار بگیره:|
نه فکر نمی کنم زود باشه...حد اقل 85 درصد بازی هایی که میشد روشون حساب باز کرد به بازار اومدند و تنها چند تا بازیه انگشت شماره که هنوز به بازار نیومده مثل Nfs:MW و PoP:T2T و KingKong
وای پسر، چه دورانی بود اون موقع. mw نیومده هنوز اون موقع..... چه زود دیر میشه،چه زود میگذره.. یه ذره تامل سوت میکنه آدمو توی Limbo ، یوزر فرزاد هم که متروکه شده :(((

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Navid

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or